icon

Čo robiť s deťmi v Brne v novembri?

laurinkam
14. nov 2023

Ahojte, chystáme sa s deťmi do Brna, budeme tam mať cca 5-6 hodín čas čisto len v centre mesta (11, 14 ročné dievčatá), budeme bez auta. Mali by už byť v tom čase aj vianočné trhy, ale aj tak ešte hľadám iný program kde by sme sa poprípade aj zohriali niečo zjedli. Poradíte nám? 🙂 ďakujeme....

nikam
14. nov 2023

Jednoznacne odporucam Brnianske podzemie, a rezervovat si vstup vopred.

laurinkam
autor
14. nov 2023

@nikam ďakujem pozriem 🙂 ktorú by si mi prosím odporúčala pre dievčatá? Na kostlivce a mučiarne moc nie sme 🙂

nikam
14. nov 2023

@laurinkam Labyrint pod Zelnim trhem. Praveze to nie je nic strasidelne, i ked, maju tam aj pranier 🙂

laurinkam
autor
14. nov 2023

@nikam Ďakujem to vyzerá dobre 🙂 mala som kostinicu na mysli, tá ma vôbec neláka vidieť ju naživo 🙂

laurinkam
autor
14. nov 2023

@nikam a ešte ma napadlo, asi tam bude aj zima v tom podzemí, však?

janinah
14. nov 2023

Pozri vída science centrum,síce mimo centra,ale stojí za návštevu.Prw deti v tomto veku určite lepšie ako motať sa 6 hodín v centre po obchodoch.

laurinkam
autor
14. nov 2023

@janinah ďakujem, tam sa niekedy radi vyberieme, len teraz budeme bez auta a majú tam byť aj vianočné trhy a chcem ešte určite katedrálu pozrieť, takže nebude to o obchodoch 🙂

nikam
14. nov 2023

@laurinkam Neviem. Je to uzavrety priestor a urcite tam nebude tak zima, ako vonku.

marcellka32
14. nov 2023

Motyli dum centrum

laurinkam
autor
14. nov 2023

@nikam 🙂