icon

Budapešť alebo Tatry - výlet s 8-mesačným bábätkom

8. jún 2025

Prosím poraďte ktoré z týchto dvoch možnostíby ste si vybrali a prečo… ja , manžel a 8 mesačná dcérka chceme ísť na prvý výlet na víkend
Čiže brať do úvahy bábätko
Prvá možnosť je Budapest a predstava by bola prechádzky na pekných miestach (parlament, námestie atd) , proste pokukat Budapest , sobota by bola ZOO , tam je vraj nádherná zoologická, v nedeľu sa tiež niekde pomotať a poobede domov
Druha možnosť naše Tatry , nejaké ubytko s detským kútikom,detským ihriskom , príroda , prechádzky , niečo v okolí atď.
Nevieme sa rozhodnúť a preto nám pomôžte rozseknúť to😄 ktoré by vás lákalo viac ? Veľkomesto Budapest a ZOO , alebo Tatry príroda ?

Strana
z2
balerina2025
8. jún 2025

tatry

revikat
8. jún 2025

My sme boli nedávno s 8 mesačnou na 3 noci v Piešťanoch a nevieme si vynachváliť prechádzky v kúpeľnom parku a aj v meste, čiže za mňa mesto, ale také, kde je veľa zelene 🙂

autor
8. jún 2025
@balerina2025

tatry

@balerina2025 prosím napíšte aj prečo , aby sme mali argumenty 😄 a ďakujem ❤️

autor
8. jún 2025
@revikat

My sme boli nedávno s 8 mesačnou na 3 noci v Piešťanoch a nevieme si vynachváliť prechádzky v kúpeľnom parku a aj v meste, čiže za mňa mesto, ale také, kde je veľa zelene 🙂

@revikat áno keby sme išli do Budapešti určite by sme vyhľadali aj nejaký park aj piknik by sme si spravili

autor
8. jún 2025

Čím viac komentárov tu bude tým lepšie budem vam veľmi vďačná lebo obaja s manželom sme 50/50 vôbec sa nevieme rozhodnúť čo z týchto dvoch vybrať 🙈😄

thereisabear
8. jún 2025

Budapešť má skvelé ihriská pre deti, to by som teda ešte počkala a išla do Tatier.

galganka
8. jún 2025

Budapešt. Tatry, minimálne naše obľúbené miesta a miesta, kde sme boli sú už jedno stavenisko a požierač peňazí.

anesim
8. jún 2025

Podla toho kedy, ak by to bolo leto a horucavy,tak tatry, lebo v horucave sa prechadzat po meste, to teda nie. Ak by bolo primerane pocasie, tak budapest

bluea
8. jún 2025

Budapest kvoli lepsiemu vyberu jedla a kavy 🙂 Tatry su na 99% gastropeklo. Babu bude aj tak jedno kde je

autor
8. jún 2025

A v tej Budapešti odporúčate navštíviť aj ZOO s 8 mesačnou alebo radšej iný program ?

lucia13022023
8. jún 2025

S 8m určite Tatry.

balerina2025
8. jún 2025

mam radsej prirodu

autor
8. jún 2025
@anesim

Podla toho kedy, ak by to bolo leto a horucavy,tak tatry, lebo v horucave sa prechadzat po meste, to teda nie. Ak by bolo primerane pocasie, tak budapest

@anesim to je pravda veru, má to byt posledný júnový vikend

martinkatinka
8. jún 2025

Kvoli vzduchu asi lepsie Tatry, nez take velke mesto.

sisaka
8. jún 2025

Jednoznačne Tatry. 8 mesačné z behania po hlučnom meste nič nebude mať, podľa mňa je ešte príliš malé aj na ZOO.
Keby som mala brať ohľad na dieťa, tak pre 8 mesačné radšej pobyt v prírode, nanajvýš nejaké malé zastavenie na zvieracej farme a ideálne nejaký hotel s bazénom. 8 mesačné ani detsky kútik ešte nevyužije naplno.

pralinka86
8. jún 2025

Take male babo zo zoo este moc nebude mat. Chodte o rok, dva, tri.. a chodte tam, kde sa vam paci, kvoli dietatu program nemusite vymyslat, to fakt za dalsi polrok az.
A kedze potrebujete kocik, tak miesto, kde je kocik friendly, ja som lesova, takze mesto by som dala na neskor. Ta Budapest bude urcite pekna aj na jesen. V tomto teple ma lakaju viac stromy

autor
8. jún 2025

Ďakujem, ako tak počítam zatiaľ sú v prevahe Tatry 😄

terina25
8. jún 2025

Chodime niekolkokrat rocne do Budapesti. Je to moja srdcovka. No napriek tomu odporucam s tak malym dietatom radsej Tatry. Zoo si v Budapesti tak male dieta neuzije. Bude tam teplejsie ako v Tatrach. Vela ludi.

pralinka25
8. jún 2025

za mna je 8 mesacnemu uplne fuk kde je. ide o vas. vyberte pre seba. ono si to uzije vsade kde mu vytvoris podmienky.
boli sme s detmi v budapesti a naramne si to uzili. je tam toho vela pre deti ale nase uz boli vacsie. inak by som neinvestovala do toho prachy lebo takemu malemu je jedno ci pozera na kacice na rybniku alebo na zirafu v drahom zoo.
ale za mna je budapest super. uz sme tam boli 2x. je pravda ze pamiatok sme vela nevideli ale uzili sme si to vsetci my aj deti.
tatry neviem. nemam rada tatry. ako decko som tam s nasimi chodila kazdy rok. potom dlho nie a ked som tam bola po rokoch zazila som kulturny sok z mnozstva ludi, cien a otrasneho jedla za astronomicke ceny. ja do tatier tak skoro isto nepojdem. mozno uz aj nikdy.

autor
8. jún 2025
@terina25

Chodime niekolkokrat rocne do Budapesti. Je to moja srdcovka. No napriek tomu odporucam s tak malym dietatom radsej Tatry. Zoo si v Budapesti tak male dieta neuzije. Bude tam teplejsie ako v Tatrach. Vela ludi.

@terina25 a čo sa vam tam najviac páči čo určite treba navštíviť ? Bola som len raz aj to už dávno

smajliica
8. jún 2025

Záleží kedy. Ja mám Budapešť veľmi rada ale v lete je tam strašné horko 😅 a teda tak malému dieťaťu je to jedno, ani zoo nebude nejako vnímať.

autor
8. jún 2025

Tak ešte posledná otázka , keďže ste mi veľmi nepomohli lebo aj tu je to 50/50 ako aj u nás doma 😂😂😂 ide o víkend , čiže jasne že chceme navštevovať aj kaviaren a reštaurácie , užiť si dobré jedlo a pohár vina na teraske , kde nás to vyjde menej? Keďže čítam komentáre aké sú veľmi drahé naše Tatry , to je pravda … ale netuším aké ceny sú v Maďarsku

smajliica
8. jún 2025

Budapešť je lacnejšia ako Tatry. No zvážila by som aj inú lokalitu (napr Banska Štiavnica), kde je menu ľudí, hluku, čistejší vzduch a nie je také horko.

radostka
8. jún 2025

boli sme tento rok aj v Tatrach aj v Budapesti a Tatry nas vysli viac. Ale my mame aj starseho syna, takze program bol prisposobeny aj jemu (len lanovka na Chopok nas stala 100€, 15€ parkovanie)…vyberte si, na co mate chut vy rodicia, kde si viete viac oddychnut a nacerpat sily… a mozno aj co mate blizsie, ak dieta nerado cestuje

btus
8. jún 2025

ja Tatry. Asi myslíte Vysoké Tatry. Aj keď Tatry sú tiež preplnení ľuďmi. S 8m dieťaťom toho prejdete dosť. odporúčam detský nosič Deuter kid. V tomto veku dieťaťa je to jedno, ono si to aj tak pamätať nebude, takže niečo, čo chcete vy, rodičia. V Budepašti vám stačí dobrý kočár a prejdete toho veľa.

domkakvet
8. jún 2025

Budapest je viac vhodna pre dieta, ako Tatry, ale ja by som brala do uvahy aj vzdialenost, ked ze dieta je male.

hsara99
8. jún 2025

Budapešť. Tatry sú preľudnené a premedveďované 🤣🤣

autor
8. jún 2025
@hsara99

Budapešť. Tatry sú preľudnené a premedveďované 🤣🤣

@hsara99 bože naozaj nato som aj zabudla 😱😱🐻🐻🐻🐻 😂😂

btus
8. jún 2025
@radostka

boli sme tento rok aj v Tatrach aj v Budapesti a Tatry nas vysli viac. Ale my mame aj starseho syna, takze program bol prisposobeny aj jemu (len lanovka na Chopok nas stala 100€, 15€ parkovanie)…vyberte si, na co mate chut vy rodicia, kde si viete viac oddychnut a nacerpat sily… a mozno aj co mate blizsie, ak dieta nerado cestuje

@radostka 100 E lanovka? My sme išli aj so psom a dieťaťom, ale iba z Krupovej a len hore a nebolo to tak drahé. Ale je pravda, že sme tak boli len raz, pred 10 rokmi. Tieto peniaze by som za to nedala a išla pešo. 🙂 My lanovky nepoužívame.

michelle567
8. jún 2025

Vybrala by som úplne niečo iné. 8mes netreba ani detský kútik, ani túry, ani veľkú zoo 😃 vy keď chcete restiky kaviarne park tak kľudne aj nejaké mesto na slovensku

Strana
z2