icon

Chodíte do materského centra v Košiciach? Kam ísť?

ncora
23. jan 2011

Ahojte chcela by som chodit s malym do materskeho centra neprida sa niekto? Alebo aspon poradte ktore je dobre tu v KE Dakujem

ncora
autor
2. mar 2011

@monisha232 No pre nas je to trochu daleko kedze byvama pri TU...ale snad niekedy tam zabludime...dakujem za tip

monisha232
2. mar 2011

@smihla detské centrum happyland,americká trieda 17,ťahanovce v budove zdravotného strediska je tam supeeer 🙂

smihla
6. mar 2011

@monisha232 dík krásne🙂

zuziatko
8. mar 2011

Ahojte

koľko materských centier je na KVP ?? Chystám sa s malou na 2 týždne do kE, tak by som sa išla pozrieť.
A ešte či tam chodievajú aj deti okolo roka ??

Ďakujem 😉 😉

leeaa8
9. mar 2011

Ahoj, aj ja sa tesim, ze sa otvara nieco nove pre deticky. Bude to vacsi kutik ako je tam teraz?
Drzim prsty. A kde presne bude? Vies, aby sme ta nasli... :O)

sweetsuzi
31. mar 2011

@dianocka kde presne je ten kutik v Galerii, tam kde bol na 1. poschodi, alebo inde ?
ja som z Terasy tak by som prisla kuknut ... inak sa chystam ze zacnem s malym chodit do herne do MC Delfinik na Laboreckej (za Galerkou), ale sama sa nejak neviem rozhybat ... 😅

dianocka
Odpoveď bola odstránená
zuziatko
5. apr 2011

@dianocka Ahoj. Chcem sa opýtať, že čo tam bude približne pre malé detičky ?? A mamičky tam budú môcť zostať s detičkami ?? A bude tam aj kávička 🙂 🙂 ??

dianocka
Odpoveď bola odstránená
zuziatko
5. apr 2011

@dianocka tak to je super. Určite prídeme aj s malou a zoberieme aj kámošky 😉 😉

A tam už je jeden detský kútik však ??

dianocka
Odpoveď bola odstránená
janago
27. okt 2011

@monisha232 ahoj a chodis tam este ja by som chcela zacat ale malinka este sopli je to aj pre mensie deturence,mame 11 mesiacom
dakujem

cka
9. nov 2011

Ahoj, dobre materske centrum je Haliganda. Maju pekny program pre samotne deti, pre samotne mamky alebo spolu. Pekne prostredie, ustretove mamky, pokecas, zoznamis sa a tak. Nas dala Haliganda dokopy, sme riadna kopa, uz chodime aj na viacdnove vylety. Urcite odporucam, kuk ich stranku www.haliganda.sk

kkati
15. nov 2011

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je na sídl.Ťahanovce nejaké materské centrum, kam by som mohla sem-tam zájsť s ročnou dcérkou? Viem že na Aničke je Lodenica, no to je pre nás ďaleko a cez deň nemám k dispozícii auto, a Happyland ten už asi zrušili, však...?

lcsisi
19. nov 2011

@luciaanna ahoj, prosím Ťa, my sme tu krátko a bývame pri Amfíku, vedela by si mi poradiť nejaké centrum niekde blízko??ďakujem krásne....Silvia

silvia.t
26. nov 2011

Ahojte baby ,neviem ci to tu este zije..ale kedze uz je vonku kosa a doma sa nudime ,zasla by som do nejakeho m.centra ale samej sa mi nejako nechce ..neprida sa niekto?

silvia.t
26. nov 2011

@lcsisi bud delfinik alebo stonozka....http://www.mcstonozka.sk/pravidelny-program-sta... ale nebola som ani v jednom,my byvame v KE od aprila cize sme ten cas strvili vasinou na ihriskach 😉

saaska
14. mar 2012

@kkati preslo uz vela casu, ale nasla si prosim ta na tahanovciach materske centrum?

kkati
15. mar 2012

saaska, nie, vyzerá to, že na Ťahan. žiadne materské centrum nemáme 😒

milanka33
27. mar 2012

Neviem či tu niekto chodí. Chcela by som navštíviť nejaké materské centrum so synom.
Potešilo by ma ak by som sa mohla ku niekomu pridať kto už niekam chodí.

jeanettka
10. apr 2012

@milanka33 ahoj, my chodime raz do tyzdna v stredu na Milostredenstva, Stonozka MC

kvietok73
13. máj 2012

Ahojte.....a spomínal tu niekto aj MC Delfínik??? My tam chodíme s dcérkou /5 mesiacov/ a sme maximálne spokojné 🙂 chpdíme tam od troch mesiacov a je to tam super 🙂 🙂 🙂
skúste prísť medzi nás 🙂 @milanka33 @silvia.t @ lcsisi @luciaanna
a ak by ste mali záujem, bude aj akcia 🙂 pre žienky http://www.cestazeny.sk/images/projekt2012/plag...

kvietok73
18. máj 2012

@jeanettka @milanka33 @kkati @saaska @silvia.t @lcsisi @cka @janago @monisha232 @zuziatko @leeaa8 @dianocka @sweetsuzi @smihla @ncora
žienky, pozývam Vás na zajtrajšie stretnutie na Laboreckej 2 v Materskom centre Delfinik,
pre Vás, pre Vaše detičky a rodinky 🙂

Všetci ste strdečne vítaní 🙂
Julka

leeaa8
26. júl 2012

dakujeme , ale po dlhom case, nakolko som mala statnice a nebolo casu , som tu az tera, ale urcite s malym teraz v lete dojdeme. dakujeme za pozvanie

rolak
27. sep 2012

Košičanky,navštevujete, navštevovali ste alebo začínate navštevovať s detičkami nejaké kurzy z ponuky MC, napríklad haliganda alebo Stonožka?????? Odporučíte mi niečo,prosím? Uvažujem o angličtine v Stonožke alebo v Haligande, prípadne o hudobnej škole Yamaha,oplatí sa to???? tiež ma zaujal kurz Hráme sa zdravo v Stonožke, chodili ste na to niekto????? dík za akékoľvek info! ja som z KVP,ale tu funguje len tá yamaha, a fungovala by aj anglina pre deti,ale zatiaľ sú len 2 záujemci....

ncora
autor
27. sep 2012

@rolak Ahoj..ja do centier nechodim ale objavila som celkom super miesto..Fun-park..je to pri Hapertescu..teda skor hned vedla Mauntfieldu...skus pozriet http://www.fun-park.sk/ 🙂 my sa tam chystame buduci tyzden🙂🙂:

rolak
28. sep 2012

@ncora my sme tam boli párkrát,ale ja by som skôr potrebovala nejaký organizovaný krúžok,nielen behanie po atrakciách,to ju po chvíli prestane baviť... ale myslím,že oni robia aj nejaké jednorázové akcie....

ncora
autor
28. sep 2012

@rolak Ano robia akcie..na stranke maju napisane ake akcie robia🙂

mata1976
16. okt 2012

ahojte baby, ak by ste mali zaujem:

Rodinné cenrum STONOŽKA v spolupráci s miestnym úradom Staré mesto organizuje jesenno zimnú burzu detského oblečenia, topánok a detských potrieb 19.10.2012 od 15.00 na Hviezdoslavovej 7 v radničnej sále.

vita211
25. okt 2012

Ahoj.je tu nejaka mamina, ktorá chodi do MC niekde na Terase.Nedávno sme sa tu nasťahovali a nepoznám to tu a ani veľmi nikoho.