Čo máte v pláne na víkend?
@4stanka4 to je super, ku komu na návštevu? 😊
Pokúsim sa neprasknut🫣🫣 33.tyzden a sotva sa hybem, za to maly na 200%...
Zoo a narodeninova oslava.
Pracovať
@anjelicek26 ooo, gratulujem, užívaj si (hlavne ticho), lež, nechaj sa obskakovat. Proste rob veci, ktoré môžeš, pretože neskôr už to nebude samozrejmosť 😹
@sheila121 presne aj na to slúži víkend, treba relaxovať.
@mclissa super, kde a koho? 😊
@sense cozeeeeee, prečo, treba si oddýchnuť
Lezat v posteli, pretoze som PN. Od minulej stredy najprv syn tyzden, teraz ja a dufam, ze potom nebude este tyzden manzel, tak ho nutim napchavat sa vitaminmi.
otroka mojim 4 de´tom... 🙄
variť, upratovať, prať, vyprážať šišky....manž ide do práce takže na všetko sama.
@diewcatqoo ale to je super si oddýchnuť. Akurát že ak je moc zlý zdravotný stav, to v pohode nie je. Skóre uzdravenie.
@deti95060810 nieeee, haha, koľko majú deti?
@esterrrrrrr mam dlhy vikend. Do prace idem az v utorok. Zajtra trocha upracem, nieco navarim, neskor muz pojde do prace a ja si urobim caj, pustim hudbu a nasleduje sladke nicnerobenie 😀 mozno upeciem aj nejaky kolac, ale odkedy pracujem, tak sa mi vobec nechce.
Zajtra služba 12tka, a v nedelu vyvárať, vypekať, vyprať a vychystať syna na intrák a do nočnej 🙂 ale potom tyzden este starej dovolenky mam 🙂
Mam na navsteve sestru a muza na sluzobke, takze dieta hodim sestre na krk, a ja budem oddychovat😂
@deti95060810 ja podobne, najmensie horucky, manzel.uz ako tak funguje, mal prvy chripku. A tipujem, ze cez vikend zacnu horuckovat aj ti dvaja starsi a nakoniec ja..
🤪
@esterrrrrrr syn bude mat 3 roky. A ty?
@bessie12 to je parádny plán 😊😊😊, pekný víkend prajem
@20erika07 pečenie a varenie vie byť naozaj zábava,koľko rokov ma syn?
@majlo1234 presne treba, haha, nech sa teta stará. A muž ti chyba ci si rada bez neho oddýchneš? Ci oboje? 😊
@mclissa ja sa budem chcieť učiť, cvičiť, ležať, spať 😹tráviť čas na mobile, kukať telku. Samozrejme čítať nejaké hlúpe články, no ale fakt oddychovať. A prajem peknú oslavu✨.
@momoftwo35 wow! Aj ja chcem taky plán, no bez deti, deti ešte nemám, ani ešte nechcem. Ale ostatne no wow, akurát že do plavárne by som nechcela ísť moc.
Ak nebude pršať chcela by som ísť zajtra prvý x na bicykel,chcem robiť tiramisu a v nedeľu máme stretko s kamarátkou a jej mužom pôjdeme sa niekde prejsť do mesta, a už týždeň chcem ísť do kina, ale to asi nestihneme to jedeme na teambuilding bol niekto je to pozeratelne?
@esterrrrrrr pravdupovediac neznasam varit a piect😄 je to skor nutnost ako zabava pre mna🙂 ale nevadi, hlavne, ze mam komu a ze im chutí 🥰 syn má 16r., zje ako drevorubač, zvlášť teraz ked je na intraku tak každé jedlo je vzacne😄 brala by som hned tvoj plan na vikend☺️

@esterrrrrrr Zajtra budeme doobeda doma a poobede ak nebude pršať tak pôjdeme pozrieť na fašiangy a v nedeľu pôjdeme asi na návštevu, uvidíme podla počasia.