icon

Čo máte v pláne na víkend?

esterrrrrrr
9. feb 2024
Strana
z2
4stanka4
9. feb 2024

@esterrrrrrr Zajtra budeme doobeda doma a poobede ak nebude pršať tak pôjdeme pozrieť na fašiangy a v nedeľu pôjdeme asi na návštevu, uvidíme podla počasia.

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@4stanka4 to je super, ku komu na návštevu? 😊

anjelicek26
9. feb 2024

Pokúsim sa neprasknut🫣🫣 33.tyzden a sotva sa hybem, za to maly na 200%...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mclissa
9. feb 2024

Zoo a narodeninova oslava.

sense
9. feb 2024

Pracovať

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@anjelicek26 ooo, gratulujem, užívaj si (hlavne ticho), lež, nechaj sa obskakovat. Proste rob veci, ktoré môžeš, pretože neskôr už to nebude samozrejmosť 😹

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@sheila121 presne aj na to slúži víkend, treba relaxovať.

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@mclissa super, kde a koho? 😊

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@sense cozeeeeee, prečo, treba si oddýchnuť

diewcatqoo
9. feb 2024

Lezat v posteli, pretoze som PN. Od minulej stredy najprv syn tyzden, teraz ja a dufam, ze potom nebude este tyzden manzel, tak ho nutim napchavat sa vitaminmi.

deti95060810
9. feb 2024

otroka mojim 4 de´tom... 🙄
variť, upratovať, prať, vyprážať šišky....manž ide do práce takže na všetko sama.

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@diewcatqoo ale to je super si oddýchnuť. Akurát že ak je moc zlý zdravotný stav, to v pohode nie je. Skóre uzdravenie.

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@deti95060810 nieeee, haha, koľko majú deti?

bessie12
9. feb 2024

@esterrrrrrr mam dlhy vikend. Do prace idem az v utorok. Zajtra trocha upracem, nieco navarim, neskor muz pojde do prace a ja si urobim caj, pustim hudbu a nasleduje sladke nicnerobenie 😀 mozno upeciem aj nejaky kolac, ale odkedy pracujem, tak sa mi vobec nechce.

20erika07
9. feb 2024

Zajtra služba 12tka, a v nedelu vyvárať, vypekať, vyprať a vychystať syna na intrák a do nočnej 🙂 ale potom tyzden este starej dovolenky mam 🙂

majlo1234
9. feb 2024

Mam na navsteve sestru a muza na sluzobke, takze dieta hodim sestre na krk, a ja budem oddychovat😂

nevenka
9. feb 2024

@deti95060810 ja podobne, najmensie horucky, manzel.uz ako tak funguje, mal prvy chripku. A tipujem, ze cez vikend zacnu horuckovat aj ti dvaja starsi a nakoniec ja..
🤪

mclissa
9. feb 2024

@esterrrrrrr syn bude mat 3 roky. A ty?

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@bessie12 to je parádny plán 😊😊😊, pekný víkend prajem

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@20erika07 pečenie a varenie vie byť naozaj zábava,koľko rokov ma syn?

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@majlo1234 presne treba, haha, nech sa teta stará. A muž ti chyba ci si rada bez neho oddýchneš? Ci oboje? 😊

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@mclissa ja sa budem chcieť učiť, cvičiť, ležať, spať 😹tráviť čas na mobile, kukať telku. Samozrejme čítať nejaké hlúpe články, no ale fakt oddychovať. A prajem peknú oslavu✨.

esterrrrrrr
autor
9. feb 2024

@momoftwo35 wow! Aj ja chcem taky plán, no bez deti, deti ešte nemám, ani ešte nechcem. Ale ostatne no wow, akurát že do plavárne by som nechcela ísť moc.

luccija
9. feb 2024

Ak nebude pršať chcela by som ísť zajtra prvý x na bicykel,chcem robiť tiramisu a v nedeľu máme stretko s kamarátkou a jej mužom pôjdeme sa niekde prejsť do mesta, a už týždeň chcem ísť do kina, ale to asi nestihneme to jedeme na teambuilding bol niekto je to pozeratelne?

luccija
9. feb 2024

@bessie12 tomu neverím veď ty si piekla a varila denne😝

bessie12
9. feb 2024

@luccija no to bolo predtým, keď som bola len doma 😁 odkedy musím vstávať o 4-5:20, tak sa mi nič nechce robiť 🙈 teraz som naposledy piekla na moje narodeniny, teda takmer pred mesiacom 😀

20erika07
9. feb 2024

@esterrrrrrr pravdupovediac neznasam varit a piect😄 je to skor nutnost ako zabava pre mna🙂 ale nevadi, hlavne, ze mam komu a ze im chutí 🥰 syn má 16r., zje ako drevorubač, zvlášť teraz ked je na intraku tak každé jedlo je vzacne😄 brala by som hned tvoj plan na vikend☺️

luccija
9. feb 2024

@bessie12 tak to sa nečudujem ranné vstávanie je za trest a ešte o takom case

Strana
z2