icon

Čo navštíviť v Prahe s deťmi vo veku 9 a 14 rokov?

marrya
9. mar 2025

Ahojte čo určite treba vidieť v Prahe? Väčšie deti 14 a 9r.
ďakujem

klementinka58
9. mar 2025

boli sme teraz cez cez prazdniny a okrem klasiky: prazsky hrad, orloj, staromak, petrin, sme navstivili aj karlstejn osobakom uplne v pohode len listky treba dopredu, muzeum cokolady s worksopom vyroby cokolady, to sa pacilo 7r synovi si mohol vyrobit a zobrat vlastnu cokoladu, magicke napoje v bare Kellyxir ktore aj dymia a podavaju sa v skumavke, svet meduz, zoo, morske zoo...vytopna restika, kde jedlo a napoje nosia vlaciky......narodne a technicke muzeum

marrya
autor
9. mar 2025

@klementinka58 kde ste boli ubytovaní prosím? Spokojní s ubytovaním?

klementinka58
9. mar 2025

ubytovanie ja bookujem polroka dopredu vtedy je to najlacnejsie hotel bologna stare mesto, praha 1 dokopy pre 2 dosp a 7r dieta na tyzden s ranajkami 340e .....teraz som videla v akcii hotel roma napriklad.....ano ja som bola spokojna, do prahy chodim castejsie

berenika39
9. mar 2025

Mrkni sem, pěkně všechno pohromadě, včetně aktuálních informací https://praha.eu/co-delat-v-praze

klementinka58
9. mar 2025

my sme este boli pozriet teraz aj Vysehrad, som na to zabudla 🙂

biba_18
9. mar 2025

okrem klasiky ako hrad a karluv most a staromak je to zoo, botanická záhrada (mám rada tú pod vyšehradom), petřín, vyšehrad, muzeum zmyslov ( a to sme boli len s mužom ale sme si to užili jak malé deti), národné múzem (tam aj na celý deň ak máte radi múzeá), technické múzeum (tiež na dlho), planetárium, klementinum je zaujímavé pre vačsie deti a dospelých, na hrade vyšlapať do veže určite a prejsť sa po jeleňom příkope, žižkova socha, riegrove sady… chodiť pešo kým vládzete, vždy tam objavím niečo nové… naplavka je zaujímavá keď sú tam trhy, kampa…

biba_18
9. mar 2025

a kebyže idete na karlštejn, zoberte si veľký okruh, a kúpte to hodne dopredu, sa vypredáva. vlak ide pravidelne z phy…

biba_18
9. mar 2025

alebo okruh hradní kaple…

andreatytler
10. mar 2025

@marrya Mna ocarila Kampa, hlavne v noci to ma uzasne caro.

marrya
autor
10. mar 2025

@klementinka58 a cez booking alebo cez čo, je tam draho? Zvažovala som či sa neoplatí viac polpenzia

marrya
autor
10. mar 2025

@biba_18 cez čo sa to kupuje?

biba_18
10. mar 2025

@marrya priamo cez nich https://www.hrad-karlstejn.cz/cs/informace-pro-...
lístky na vlak kupujem na stanici, rovno spiatočné, vlak chodí každú pol hodinu, hodinu a z hlavního nádraží je to cca 40 minút. je to osobný vlak tak v prahe má viac zastávok, netreba ísť nevyhnutne z hlavniho nádraží…

biba_18
10. mar 2025

polpenziu v phe jedine že fakt nechcete chodiť večer von, je to veľké mesto a kopec reštík a hospod a decká aj fast food určite ocenia… ja by som polpenziu nebrala určite…

klementinka58
10. mar 2025

No v prahe neviem ci vobec najdete hotel s polpenziou....my sme chodili jest von. A ci je tam draho, tak to neviem posudit my sa neobmedzujeme ked ideme na dovolenku. Hotel objednavam cez booking

done
10. mar 2025

okrem vyššie spomenutého ešte muzeum fantastických iluzí, muzeum Karla Zemana a zrcadlové bludiště na Petříně.

elenajezova
10. mar 2025

Áno, chodievam veľmi často a rada do Prahy ❤️❤️❤️. a ešte stále tam je či pozerať. Milujem Prahu. A to múzeum Karla Zemana bolo super. To odporúčam aj ja.

viestta
10. mar 2025

Narodne technicke muzeum a doplatte si bansku expoziciu. A za mna osobne este plavba po Vltave

done
10. mar 2025

Výhliadková terasa na streche tancujúceho domu pri Vltave

oblecenieavecicky
10. mar 2025

Múzeu lega

done
10. mar 2025

Steel Art Museum, Celetná 15

mia456
18. mar 2025

Okrem hore uz spominanych este sme boli v muzeu MHD a vlacikove muzeu. To druhe sa synovi viac pacilo. Nepacilo sa nam zrkadlove bludisko na Petrine, kratka trasa a velmi vela ludi hned za sebou cize som ani nemala pocit ze som v bludisku. Bolo jedno lepsie v hrackarstve Hemleys ale kedze je uz prerobene na ine neviem ci toto tam zostalo.

marrya
autor
19. mar 2025

Ďakujem veľmi pekne za tipy ;)

done
22. mar 2025

theplayground.cz

cukroska
15. máj 2025

@marrya Tam je toho plno. Podľa záujmu detí. U nás si mladší vždy zistil aj spolu s nami čo chce vidieť. V Prahe okrem pamiatok sme navštívili aj múzeum Franza Kafku (veľmi sa mu páčilo keďže sú s mužom fanúšikovia filmu) Galéria Kunsthalle,pražský hrad..je tam toho plno.My sme veľa aj na mieste našli a doma z netu si naplánovali. A určite nuda nehrozí.