Co s detmi v Prahe?

siasis
18. júl 2018

Mamicky je nieco fajne s detmi v prahe co sa da vidiet? Nejake kupalisko, nejaky dinopark a pod. ;)

beky1813
18. júl 2018

Aquapalace, zoo, v prahe je toho strasne vela, treba pogooglit

lizardd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stankadu
18. júl 2018

neviem, v akom veku máš deti, ale my sme boli s dcérami v hračkárstve Hamleys. Ako hračky sme nekupovali, mali tam strašné ceny. No boli tam rôzne atrakcie ako benátsky kolotoč, zrkadlové bludisko, motýlí pavilon, autíčka, šmýkačka cez 2 poschodia. Síce sa za to všetko platí, ale velmi sa nám to páčilo. A tiež voskové múzeum Grevin. Treba len googliť, je tam toho velmi vela na pozretie.

janinque
18. júl 2018

@siasis Ake velke su deti? Aquapark Cestlice; Kralovstvi zeleznic na Andeli, parky - Divoka Sarka, Riegrove sady, Vitkov, Stromovka, dalej urcite ZOO... Na Vltave je mozny vylet na lodi, alebo prenajom malych lodiciek, ci vodnych bicyklov. Ak mate radi historiu, v okoli Prahy je dost vela zamkov a hradov - nadherny je napriklad Kokorin, Konopiste s botanickou zahradou, Okor, Karlstejn...

siasis
autor
18. júl 2018

Mame 4r a 9m 🙂

katrinka8
18. júl 2018

Kúsok za Prahou je Park Mirakulum - to je super, oplatí sa 😉 Keď sme boli začiatkom mája, ešte nebola síce otvorená tá vodná časť, tá musí byť tiež super (brat chodia aj tam), ale napriek tomu sme boli celý deň, a nenudili sme sa teda. Mali sme deti od 3 do 8 rokov a aj my - dospelí, sme sa zabavili teda 🙂 Brat tam chodieva s rodinou - bývajú pri Prahe. určite ešte pôjdeme, ideálne v lete, keď bude spustená aj vodná časť.
https://www.mirakulum.cz/o-parku/atrakce/

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siasis
autor
18. júl 2018

Mamicky a da sa v prahe orientivaflt aj bez auta? Lebo by sme chceli ist vlakom 🙂

katrinka8
18. júl 2018

@siasis - jasné, v pohode - metro, električky, trolejbusy... 😉

bonetka
18. júl 2018

@siasis ideme tiez vlakom tak som rada ze som sa tu docitala nejake info kam ist 🙂 Uz sa tesime.

tuppuk
18. júl 2018

isto zoo, to je program na celý deň fakt 🙂

spolocenskesatynela
18. júl 2018

dajte este prosim nejaky program pre 5 rocnu dceru dakujeeem

stankadu
18. júl 2018

@siasis na kolko dní idete? My sme boli na 3 dni a kúpila som 72 hodinový lístok na MHD (platí pre bus, električku aj metro) a to bolo na tom super, že sme iba prvú cestu označili a potom sme mohli chodiť mhd kolko sme chceli počas tých 72 hodín. Kupovala som na železničnej stanici.

siasis
autor
18. júl 2018

Mamickh dakujem a tie co ste isli autom ako a kde ste parkovali? Ked hotel nema parkovisko? :( dakujem

mnamko
18. júl 2018

@katrinka8 ahoj prosim ta vsyupne je na kazdu atrakciu zvlsdt alebo je jednotna cena ,diky

katrinka8
19. júl 2018

@mnamko - jednorazové vstupné sa platí za celý areál. Je tam potom akurát ten vláčik a tank, tam sa asi platí ešte niečo navyše (neboli sme, nestihli sme - lebo v areáli je toho fakt mega veľa čo robiť), ale to sú v pohode ceny, nič hrozné.

mnamko
19. júl 2018

@katrinka8 diky

kikina84
28. júl 2018

@siasis my sme boli v dome mori,zoo,aquapalace a jeden den sme si dali mesto a hrad spojene s plavbou po vltave..dcera mala tusim 2 roky ked sme boli..

bambi78
15. aug 2018

@katrinka8 musim potvrdit, najlepsi park minuleho leta. Pre vsetky vekove kategorie, cize aj pre mna. 🙂 Neopakovatelny, treba zazit! A v piatky su super ceny na vstupne. 😉

katrinka8
15. aug 2018

@bambi78 - aj nám sa páčilo 😉

inguna
15. aug 2018

Po metropolách je najvhodnejšie sa pohybovať metrom, električkami, busom a verte, že pre deti bude už samotná jazda zážitkom. Moje deti mali hádam na všetkých dovolenkách najradšej práve cestovanie, lebo ich veľmi nebavilo chodenie po pamiatkach. Niekedy sme len sadli na električku a nechali sa voziť, trošku sme si oddýchli, a deti tiež pookriali.
ZOO je ozaj krásna. Je tam aj nejaké múzeum električiek a odporúčam na Václaváku rešt. Výtopna, nápoje Vám prinesie elektrický vláčik. Ak to majú radi deti, tak to bude zážitok. Cenovo sa to na jeden obed dá zniesť.