Je normálne, že kúpaliská sú také drahé?
V mojom detstve to bolo bežná vec, že sme išli na kúpalisko s rodinou. Teraz je to naozaj luxus. Štvorčlenná rodina minie tam minimálne 30 eura.
Zo zvedavosti som sa pozrela koľko stoji inde napríklad v Bahorsku lístok pre dospelú osobu. (Regensburg- na tomto kupalisku som už bola a veľmi sa mi to páčilo) 4,60 pre dospelú osobu a 2,60 pre deti. Samozrejme, platy sú nikde inde.
https://www.das-stadtwerk-regensburg.de/woehrdb...
@zuzinabila sranda,žijem v at,v živote som nezažila,že by niekde zatvorili bazén. Vodu som videla kontrolovat na delfine ešte v roku 2003 bežne. Netreba si to Rakúsko tak idealizovat. Kopa turkov narvatych v tých munduroch vo vode,ja neviem ... Mociaci sa v detských bazénoch. Ako práve sa na to pozerám. Našťastie nemám už bábätko.
@maciatkolulu neidealizujem, pisem vlastnu skusenost. Chodili sme roky rokuce ..naposledy 2022
@dadis ani Madatora nesponzoruju
@zuzinabila ktoré kúpalisko a kedy zatvorili? A teda 2x,fakt ma to zaujima
@maciatkolulu v pohranici asi nie, skor Vieden ci sa mylim?
@tl999 no na ich stránke hľadaj že kúpalisko 2. No na konci pešej zóny(pri Dunaji treba odbočiť doľava (smer von z mesta) a tam je veľká socha kona a cukráreň . Odtiaľto u, vidieť vchod. Keby tam chces ísť napíš a lepšie ťa budem navigovať. Staré kúpalisko je vlastne iba jeden bazén, ale voda čistá a príjemná. Je tam bufet, slnečník je zadarmo a dá sa vyjsť z areálu a potom sa vrátiť zadarmo.
@maciatkolulu fuuuuj
@maciatkolulu prosim ta pekne,ja som pisala ze kupalisko zatvorili?🤦♀️ze bazen zatvorili...a kolko je na kupalisku bazenov? No,bezne viac ako 1 ks.prepac,ani ti nejdem pisat kde lebo posplietas dve na tri ...
@zuzinabila tak v prellen je jeden spojený a jeden babaci, bruck ma spojený tiež a tiež jeden babaci,Hainburg ma jeden bazén a tiež jeden babaci. 🤷
@bublinka1426 Hainburg mas cely turecký a teraz už aj ukrajinský +samozrejme slovenský
@maciatkolulu co je to babaci?
@gelifil babäcí,pre babätka.
@maciatkolulu
ok
@nikaeli aha tak no my sme jedli a videl nás aj plavčík a jedli sme na lehatkach pri bazéne ale samozrejme na lehatkach a žiadny problém nebol … zvláštne to tam majú nastavené tie pravidla 🤨 ale inak je tam ozaj pekne a vstup no ja som z Popradu a u nás Aqua city napríklad 28€ a tiež tam nič dokopy nieje … a žiadne kúpalisko v okoli nieje také čo by bola normálna cena vstupného 😫😤
@maciatkolulu v našom okolí kam sa dá dostať bez auta, vlakom alebo autobusom som nič lacnejšie nenašla. Ale zato týchto predražených je na okolí celkom dosť

@zuzinabila Aj v Bratislave ich prevadzkuje a dotuje mesto. Myslim, ze vsetky, okrem Micurinu, dokonca aj Zlate piesky.