icon

Kam ísť na dovolenku s deťmi na Slovensku?

natali1
8. júl 2011

Ahojte, neviete mi niekto prosim poradit nejaku chatu, penzion, ... na Slovensku, kde su maju v areali nejake zvieratka?
Vopred dakujem za akekolvek tipy... 😉

jarunka111
8. júl 2011

bojná, ale neviem ako je to s ubytovaním, či vlastne nejaké je, ale majú tam zvieratká-levy, opice, pštrosy... 😉

alusha
8. júl 2011

Vila Betula v Liptovskej Sielnici, maju somariky, kozicky, ovecky, psikov a kadeco a velikanske detske ihrisko, decka sa tam vedia vyblaznit 🙂

zuba
8. júl 2011

Ahoj, tak tu bola kamoška: bobiranc
a aj som bola na Orave v domčeku, ale musíš si tam variť sama, ale bolo super a chceme ísť aj tento rok - prieves - domáci tam mali ovečky a kozičky, za domom potôčik cez neho mostík, bolo to v kľudenj časti Zuberca. Domáci majú tiež malé deti, takže super.

zuzkat1
8. júl 2011

my ideme sem....bungalovy.jasna ale zvieratka tam tusim nie su... ale zato maju trampolinu, ihrisko detske, ohnisko a kusok odtial je tatralandia, jaskyne a priamo odtial sa da ist na rozne turisticke trasy...

annie13
10. júl 2011

Ranč v Brodne pri Žiline
- minizoo, štvorkolky, detské ihrisko s klasickým púťovým kolotočom, loďkové hojdačky, skákací hrad, jazda na koníkoch, tenis, badminton, ubytovanie 17 €/2 lôžková izba 20 €/3 lôžková izba...

ajka72
10. júl 2011

hotel hubert v tatrách

marta72
11. júl 2011

ahojte, pozrite rodinnevikendysk, je tam vesely predlzeny vikend pre rodinky s detickami na zvieracej farme na Liptove na konci augusta, Zvieratkovo, my idemeee..... 🙂 a je to aj s plavanim, caute Mata 😉

vierkasteffi
11. júl 2011

na Malej Frankovej v okrese Kežmarok je super chata s moznostou grilovania v altanku a maju tam aj Wifi a dokonca aj nejake zvieratka na dvore, mačku, psíka, zajačiky, prasiatko aj kravičku 🙂 viac napisem do IP

nextik
11. júl 2011

Ahoj Lubka
Ak ti mozem odporucit Liptov.
Jedno super ubytko pre rodiny s detmi, len 2 km od Tatralandie, blizko Besenovej, blizko krasnych vyletov v Prosieckej a Kvacianskej doline.
A mas pravdu, September je spickovy na pocasie a nieje to tam hlava na hlave ked sa v Polsku skoncia prazdniny.
Dom je vybaveny pre rodiny s detmi, je tu postielka, bazenik, hojdacka, smykacka. 5 minut peso do obchodu a do cukrarne, 10 minut peso k Mare.
S majitelom sa na cene da dohodnut. zhruba 10 eur na osobu. aj menej podla toho na ako dlho a kolko osob.
Je tam terasa s grilom, nahderne vyhady na Maru a na Tatry. A je to postavene na ceste ktora je ako pristup pre ubytovanych takze za cely den tu neprejde auto. Par minut peso a ste pri luke kde su kravicky a ovecky. Da sa tu super hubarcit.
Moja mala to tam absolutne miluje.
A domcek je cistucky, novucky. Da sa tu grilovat. 🙂 Ak chces mozem poslat kontakt.

gaby21
12. júl 2011

Ahojte baby, vsetky tu odporucate Liptov, kedze ja sama som z LM, schvalujem vyber pretoze ja sama sa tu s malym nenudim, vsetko mame po ruke, ale preco pisem. CHCEM dat vediet, ZE V LM JE VELKE DETSKE ZABAVNE CENTRUM, takze aj v zlom pocasi maju deti o zabavu postarane, len na to nie ziadna reklama, takze vela ludi o tom nevie, a nedavno dokonca otvorili MC Donald, ale tam zatial nie je detsky kutik 😒 . A niekto tu spomenul Vilu Betulu, tam je fakt super, alebo potom aj hned vedla Koliba Greta,taktiez velmi ustretove prostredie pre deti 😵

zuzuga
Odpoveď bola odstránená
kikatko
30. júl 2012

kludne aj do BS- vačšina hotelov a ubytovní je babyfrendly , máš tam kopu jazier na kupanie, turistika, ak je škaredo su tam muzea alebo kopa detských dielni či kino.

syslica
14. aug 2012

Opäť Liptov - Horský hotel Mních v Bobroveckej doline - majú tam aj zvieratká: mačky, zajace, pstruhy, ktoré možno kŕmiť -s perspektívou rozšírenia zverinca na budúci rok. A okrem toho ešte detské ihrisko, detský kútik, tenisový kurt, stravu na požiadanie aj pre celiatikov, skvelých kuchárov a milý personál. Skrátka super, práve sme sa odtiaľ vrátili.

llia
16. aug 2012

Dobrá dovolenka, doporučujem pre rodiny s deťmi, pozri Sandahouse v Mužli pri Štúrove, je to rodinný dom na prenájom s bazénom a veľkou záhradou s atrakciami pre deti, v okolí sa dajú robiť rôzne výlety.My sme si prišli celkom na svoje aj čo sa týka bicyklovania, je tam cyklotrasa okolo Dunaja. Všetko majú na web stránke. 🙂

rodinnevikendy2
23. aug 2012

Ahojte, mi na predlžený víkend organizujeme veselý rodinný pobyt na liptove na zvieracej farme aj s baby plávaním a rozprávkovými bytosťami Z rozprávky do Zvieratkova 30.8.-2.9.2012.
bližšie info na mojom profile 🙂 alebo webe.
Srdečne Vás pozývame !

kiwinka
23. aug 2012

baby , neboli ste niektora hotel repiska, damenovska dolina????????????????????????????????,,
potrebujem nejake recenzie súrne.