icon

Kam na pobyt na Slovensku, aby sa deti nenudili?

bambulka026
7. sep 2019

Dobrý deň, bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili o Vaše skúsenosti na dovolenke s deťmi.
Chceme len tu na Slovensku, aby tam bol bazen a nejaké preliezky, či iné možnosti vyžitia pre deti.
Ideálne by bola i možnosť si so sebou zobrať zvieratko.

Strana
z2
ikissedagirl
8. sep 2019

@hettinka VilaBela, pri Banskej Stiavnici...

zeytin
8. sep 2019

@hettinka u nas to nemaju povolene...😉 Maju 8 a 9 rokov... Ked tak, iba pod dohladom.

jumama
8. sep 2019

Aj Kremnica je pekna, da sa tam ist na hrad, hradnu vezu, do mincovne, do bane. Ubytko hladajte cez airbnb.com na sukromi. V kremnici na namesti su aj restauracie, celkom ok sa da najest. My sme si robili v zime vylety na lyze stadial. A ako doplnok do Turcianskych teplic do kupelov na vecer.

Alebo napr. Cerova vrchovina a hrad Somoska - tam pre mensie deti odporucam pristup z madarskej strany, to sa dostanete priamo pod hrad a ku cadicovemu vodopadu zleziete kusok dolu. V okoli je aj Filakovo - tam je krasne zrekonstruovany hrad v meste. Vyhliadnite si v okoli nejake kupele, plavaren a tam si najdite ubytko a tuto mozete vyletovat dosyta.

hettinka
8. sep 2019

@zeytin ved aj naši v takom veku pod dohľadom. Ale na dovolenke dovolíme viac... aspoň sme si večer mohli s mužom v klude hodinku posedieť, kým decko štukalo na mobile. Už majú naši 12 a 18 rokov a wifi na dovolenke mame vždy, ale oni keď je čo robiť, na mobile az toľko nie sú. Maximálne fotia.

tncka
8. sep 2019

@hettinka vobec nie,apartman v areali,strava,ja na dovolenke hadam varit nebudem,a vstupy. 22e/1dospely na den a dieta 14e. Nic ine.

hettinka
8. sep 2019

@tncka ak ste bývali v areáli, platili ste ešte aj extra vstupy? Zvláštne...
V tom prípade sa neoplatí bývať v areáli, ale na súkromí v dedine a hneď je lacnejšie.
Za 1500 ste mohli mat more so stravou na týždeň.
Tiez má dovolenke odmietam variť, vždy hľadáme ubytko s polpenziou a obed si kúpime niekde.

tncka
8. sep 2019

@hettinka no to je komplikovane v mojom pripade lebo do zahranicia teraz nemozem. A tiez vzdialenost mi robi problem preto ubytko blizko. Takze nabuduce sediet doma radsej ako svk dovolenka

hettinka
8. sep 2019

@tncka myslím, že na sk je veľa krajších a lacnejších miest ako práve Besenova alebo Tatralandia. A nic proti Liptovu, je tam pekne, ale príde mi predražený a veľmi komerčný. A tie aquaparky, 80-100€ vstupné na rodinu, to už je moc aj pre dobre zarábajúceho človeka. Ideme, keď su vstupy cez Zlavomat. A to ja mám aspoň ITIC zľavu, takze platím ako študent.
Teraz sme boli tak, že som uplatnila gopass body, takze nás vstupné vyšlo celkom fajn, 12€ na osobu.

janaakt
8. sep 2019

Nemam sice deti, ale tento rok sa nasou najoblubenejsou lokalitou stal Ruzomberok - Drevenice Jazierce. Krasne ubytovanie v krasnom prostredi a v okoli naozaj vela moznosti. Ci uz akvaparky, Donovaly (bobova draha, Donovalkovo, Habakuky), Vlkolinec pre kulturne vyzitie a vela moznosti na cyklistiku (aj jednoduchu) a turistiku a vela vela ineho.

janaakt
8. sep 2019

Ako dalsie plus, v Jaziercoch je volny vstup do sukromneho wellness kde sa v bazene vyblaznia aj deti. Maju aj krasny vonkajsi bazen, no na ten uz asi je chladno. A pekne vonkajsie detske ihrisko.

bambulka026
autor
10. sep 2019

Dakujem Vam za rady,urcite pokukam. Ste super.

petra_s_
19. jan 2020

Asi to je stará téma keď kukám podľa dátumu.... a my sme už druhý rok boli v Štúrove, bazén pre deti super malá mala 1,5 roka a krásne sa vyzabavala ... Plus sa viete ísť prejsť do. Maďarska alebo ísť na vláčik ktorý tam chodí 🙂 prejsť sa na námestie kde je veľa obchodíkov reštaurácií plus v areáli máte stánky s občerstvením, oblečením a je tam jazero kde sa chodia kŕmiť ryby 🙂 a ryby bola najväčšia zábavka 😀

3petka
19. jan 2020

@bambulka026 My chodíme každoročne do Štúrova. Ešte kým nie sú prázdniny. Priamo v areáli si zabezpečíme izbu... Ale spolu s tým si berieme aj motorky krosové a spájame oddych so športom. Nebýva vtedy ešte veľa ľudí a vždy hľadáme naozaj pekne čisté chaty... lebo niektoré sú riadny hnus... prvý rok sme v takej boli a od vtedy už vieme že ktoré sú ok...

vivien1010
Odpoveď bola odstránená
niki2021
18. jún 2020

baby, ak budete objednavat ubytko cez booking, hotels.com alebo napr. zlavadna, mam pre vas tip ako ziskať 4% z ceny naspat 🙂

tomek39
18. jún 2020

skúste popozerať zľavomat
veľa tam je super pobytov a dá sa dohodnúť to isté aj s tými rezortmi....len treba hľadať a chcieť....my sme boli minulý víkend 2 dospelý + 2 deti v Banskej Štiavnici a spolu sme platili aj s cestou do 350 eur aj s výletmi a atrakciami

mikadooo
18. jún 2020

@bambulka026 moji favoriti (kam sa chystáme možno, ale ešte som nevybrala): ranč Bobi, babyland respektive Vila Betula, Atrium hotel Tatry, hotely permon alebo permonik Tatry, Veľký Meder kúpalisko a buď oproti hotel Orchidea alebo možno aj nejaké iné ubytovanie. Moje deti sú vodné živly a najstaršia miluje zvieratká, preto ten ranč Bobi 😉. Upozorňujem, že nikde z týchto ubytovaní som nebola, ale čítala alebo počula som na ne v minulosti chválu, preto ich mám na zozname 😉.

Strana
z2