Kam na pobyt na Slovensku, aby sa deti nenudili?
Dobrý deň, bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili o Vaše skúsenosti na dovolenke s deťmi.
Chceme len tu na Slovensku, aby tam bol bazen a nejaké preliezky, či iné možnosti vyžitia pre deti.
Ideálne by bola i možnosť si so sebou zobrať zvieratko.
Aj Kremnica je pekna, da sa tam ist na hrad, hradnu vezu, do mincovne, do bane. Ubytko hladajte cez airbnb.com na sukromi. V kremnici na namesti su aj restauracie, celkom ok sa da najest. My sme si robili v zime vylety na lyze stadial. A ako doplnok do Turcianskych teplic do kupelov na vecer.
Alebo napr. Cerova vrchovina a hrad Somoska - tam pre mensie deti odporucam pristup z madarskej strany, to sa dostanete priamo pod hrad a ku cadicovemu vodopadu zleziete kusok dolu. V okoli je aj Filakovo - tam je krasne zrekonstruovany hrad v meste. Vyhliadnite si v okoli nejake kupele, plavaren a tam si najdite ubytko a tuto mozete vyletovat dosyta.
@zeytin ved aj naši v takom veku pod dohľadom. Ale na dovolenke dovolíme viac... aspoň sme si večer mohli s mužom v klude hodinku posedieť, kým decko štukalo na mobile. Už majú naši 12 a 18 rokov a wifi na dovolenke mame vždy, ale oni keď je čo robiť, na mobile az toľko nie sú. Maximálne fotia.
@tncka ak ste bývali v areáli, platili ste ešte aj extra vstupy? Zvláštne...
V tom prípade sa neoplatí bývať v areáli, ale na súkromí v dedine a hneď je lacnejšie.
Za 1500 ste mohli mat more so stravou na týždeň.
Tiez má dovolenke odmietam variť, vždy hľadáme ubytko s polpenziou a obed si kúpime niekde.
@tncka myslím, že na sk je veľa krajších a lacnejších miest ako práve Besenova alebo Tatralandia. A nic proti Liptovu, je tam pekne, ale príde mi predražený a veľmi komerčný. A tie aquaparky, 80-100€ vstupné na rodinu, to už je moc aj pre dobre zarábajúceho človeka. Ideme, keď su vstupy cez Zlavomat. A to ja mám aspoň ITIC zľavu, takze platím ako študent.
Teraz sme boli tak, že som uplatnila gopass body, takze nás vstupné vyšlo celkom fajn, 12€ na osobu.
Nemam sice deti, ale tento rok sa nasou najoblubenejsou lokalitou stal Ruzomberok - Drevenice Jazierce. Krasne ubytovanie v krasnom prostredi a v okoli naozaj vela moznosti. Ci uz akvaparky, Donovaly (bobova draha, Donovalkovo, Habakuky), Vlkolinec pre kulturne vyzitie a vela moznosti na cyklistiku (aj jednoduchu) a turistiku a vela vela ineho.
Ako dalsie plus, v Jaziercoch je volny vstup do sukromneho wellness kde sa v bazene vyblaznia aj deti. Maju aj krasny vonkajsi bazen, no na ten uz asi je chladno. A pekne vonkajsie detske ihrisko.
Dakujem Vam za rady,urcite pokukam. Ste super.
Asi to je stará téma keď kukám podľa dátumu.... a my sme už druhý rok boli v Štúrove, bazén pre deti super malá mala 1,5 roka a krásne sa vyzabavala ... Plus sa viete ísť prejsť do. Maďarska alebo ísť na vláčik ktorý tam chodí 🙂 prejsť sa na námestie kde je veľa obchodíkov reštaurácií plus v areáli máte stánky s občerstvením, oblečením a je tam jazero kde sa chodia kŕmiť ryby 🙂 a ryby bola najväčšia zábavka 😀
@bambulka026 My chodíme každoročne do Štúrova. Ešte kým nie sú prázdniny. Priamo v areáli si zabezpečíme izbu... Ale spolu s tým si berieme aj motorky krosové a spájame oddych so športom. Nebýva vtedy ešte veľa ľudí a vždy hľadáme naozaj pekne čisté chaty... lebo niektoré sú riadny hnus... prvý rok sme v takej boli a od vtedy už vieme že ktoré sú ok...
baby, ak budete objednavat ubytko cez booking, hotels.com alebo napr. zlavadna, mam pre vas tip ako ziskať 4% z ceny naspat 🙂
skúste popozerať zľavomat
veľa tam je super pobytov a dá sa dohodnúť to isté aj s tými rezortmi....len treba hľadať a chcieť....my sme boli minulý víkend 2 dospelý + 2 deti v Banskej Štiavnici a spolu sme platili aj s cestou do 350 eur aj s výletmi a atrakciami
@bambulka026 moji favoriti (kam sa chystáme možno, ale ešte som nevybrala): ranč Bobi, babyland respektive Vila Betula, Atrium hotel Tatry, hotely permon alebo permonik Tatry, Veľký Meder kúpalisko a buď oproti hotel Orchidea alebo možno aj nejaké iné ubytovanie. Moje deti sú vodné živly a najstaršia miluje zvieratká, preto ten ranč Bobi 😉. Upozorňujem, že nikde z týchto ubytovaní som nebola, ale čítala alebo počula som na ne v minulosti chválu, preto ich mám na zozname 😉.

@hettinka VilaBela, pri Banskej Stiavnici...