Kam s deťmi v Bratislave?
Mile mamicky, chcela by som rozprudit diskusiu o tom, ci ste spokojne so sluzbami pre mamicky s detmi v Bratislave v zmysle oddychu pri caji, kave, zakusku s tym, ze o Vase deti by bolo postarane. Chyba mi v Bratislave nieco ako baby kaviaren, kde by sa dalo oddychnut pri kave a dieta by sa spokojne hralo pod dozorom nejakeho personalu ( s tym, ze by som na dieta mohla pripadne vidiet, mohlo by ku mne pribehnut podla jeho potreby, pripadne by absolvovalo nejake cvicenie, kurz a videla by som na neho od stola) a k tomu vsetkemu by som si mohla uzit aj sluzbu typu kozmetika, manikura, pedikura, pripadne kadernictvo. Chyba aj vam nieco take? Co by ste privitali? Zaujima ma Vas nazor..
ŠMOULKOVINY 2014
Baby, nechcete sa niekto pridať s dieťatkom na angličtinu od 1-3 roky do OC Retro??? Este som tam s malým nebola po pravde, no radi by sme vyskúšali...tak keby máte chuť na spoločnosť píšte, budem rada 🙂)) M.
Zajtra 19.marca 2014. Opravujeme preklep.Sa tak tesime na vas 🙂))
ahojte, ja som opatrovatelka a najcastejsie kam sme chodili s detmi bolo retro, alebo na zlate piesky do shoping palace, a tiez v poluse.. detom sa tam velmi pacilo... a tiez deti ktore chodim opatrovat chodia cvicit do little gym, zo zaciatku tam mali menej deti takze sa mi to zdalo ako super napad ale ked sme tam boli minuly tyzden tak tam maju strasne vela deti v skupine a tak sa im nestihaju venovat a potom si kazde dieta robi co chce a neni to kolektivne. napad vyborny len by mali dotiahnut tieto nedostatky... tot je moja skusenost hadam pomoze ;)
Maminy a deticky, pridite si zacvicit za super cenu,iba 2,50€!
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...
POZOR novinka! GYMKiDS v Miracle štúdiu od 19.mája2014.
Zápis do kurzov v pondelok 12.mája v čase od 14:00-16:00 v Miracle štúdiu. Detičky si môžu všetko vyskúšať a rodičia sa môžu popýtať,čo ich bude zaujímať.
Hravá detská gymnastika s fyzioterapeutkou a trénerkou. Využitie detskej drevenej kladiny, mäkkých žinienok, fitlôpt, skákanie cez prekážky, strečing, koordinačné cvičenia a to všetko zábavnou a hravou formou .
Otvárame kurzíky detskej gymnastiky v 2 vekových kategóriách
Mini GYMKiDS (2-3,5roka)s rodičmi,
Maxi GYMKiDS (3,5 - 5rokov)bez rodičov.
Uvádzacia cena kurzíkov:24€
(6týždňový kurz, 6 x 50min.lekcia)
PONDELOK
15:00-15:50 Mini GYMKiDS ( 2 - 3,5r.) 19.5.-23.6.2014
16:00-16:50Maxi GYMKiDS( 3,5 - 5r.) 19.5.-23.6.2014
PIATOK
15:00-15:50 Mini GYMKiDS ( 2 - 3,5r.) 23.5.-27.6.2014
16:00-16:50Maxi GYMKiDS( 3,5 - 5r.) 23.5.-27.6.2014

Maminky, chcela by som vas zajtra pozvat na cvicenia pre deticky k nam iba za polovicnu cenu.
9:30 Cvicenie mamy s detmi (12.-36mes.)
10:30 Babygym s maminami ( 4.-.11mes.)
vstup iba 3eura.
objednajte sa na t.c.0902 121 102, tesi sa na vas fyzioterapeutka Mirka