icon

Kam s deťmi vo Viedni?

nina88
10. máj 2012

Ahojte,manzel robi vo Viedni a tento vikend tam musi ist tiez,tak som chcela spojit prijemne s uzitocnym,ze pojdeme vsetci a kym bude doobeda pracovat,ja niekam s deckami skocim, dcera ma 7 rokov, syn bude mat 2, prosim,co by ste mi poradili,kam tam?? 🙂 Dakujem

omnia23
10. máj 2012

Joj no jasne ze ZOO🙂AK bude pekne pocasie tak je to krasny vyletik,ZOO je neporovnatelna s nasimi,dokonca tam maju aj koaly 😉

tweetinka.co
10. máj 2012

Urcite Prater 🙂 - Schonbrunsky zamok - úžasná vychádzka.. a samozrejme ZOO je neskutočná -- aj keď doobeda sa dá stihnúť asi iba jedno. Krásny víkend - nech hlavne vyjde počko 😉

jana_ch
10. máj 2012

ZOO, PRATER, SCHONBRUNN... 🙂

jaaty
10. máj 2012

Jednoznačne ZOO 😵 😵 😵 . Chodíme tam každý rok, a chystáme sa opäť. Je to skvelý zážitok, žiadnu krajšiu som zatiaľ nevidela.

mia258
10. máj 2012

Keď sú takýto menši, tak jednodznačne Prater a ZOO 😉 Kým chcete výlet len pre nich, nie aj pre seba 😅

nelicefo
10. máj 2012

Zoo,Práter,Hofburg,Schonbrunn 😉

kilian
10. máj 2012

No u nas hlasia zimu a dazd cez vikend,ale odporucam schonbrunn(Zoo).

hoogy
10. máj 2012

tak schonbrunn ked bude pekne. ked nebude pekne a tak dusno my sa dlhsie chystame do haus des meeres (akvarium) s malym sme uz v jednom boli a velmi sa mu to pacilo mal vtedy dva roky.ale ze vraj je ta dost dusno takze je to skor na chladnejsi den.

tilly
11. máj 2012

teraz nenajdem ten letak, ale vola sa to tusim fun arena, tam je ihrisko aj vnutri aj vonku, malo by to byt obrovske, niekde v 21 bezirk... skus to hodit do googlu...

a tak ako baby tu pisali, ze haus des meeres, schoonbrun, prater, dianabad... vo viedni je toho dost...
aj vedla schoping city sud je taka herna pre deti, neviem, ci to este funguje....