icon

Leto v Terchovej s deťmi

kikina84
22. júl 2015

ahojte,chceli by sme ist s 5 rocnou dcérou na par dni do Terchovej koncom augusta ..Poradite mi nejake ubytko,ktore je v dobrej polohe v ramci centra,alebo v dobrej polohe v ramci napr.janosikových dier,chceli by sme tam nieco pobehat...prípadne poradte co ine sa tam s detmi da robit v letných dnoch..Auto nemame,cestujeme vlakom,tak by som occenila ubytko z ktorého nebudeme mat nikde daleko aj peso..
PS: poprosím aj vase skusenosti s deckami v ramci janosikovych dier,ci je to vhodne a ako to tam vlastne prebieha..Ja som tam bola naposledy este zo skoly ako mala a moc si toho nepamatam... 😎
Ďakujem 🙂

tomasko27
22. júl 2015

@kikina84 Ahoj premava po Terchovej vlacik,ma taku dlhu trasu po celej Terchovej.Pri hotely Gold v centre vedla Janosikovej sochy je mini zoo,detske ihrisko,da sa tam najest maju tam aj zmrzlinu.Treba pozriet Diery a Vratnu.Keby ste tu boli o tyzden cez vikend tak tu mame slavnosti Janosikove.Keby ma este napadlo co tu take mame tak napisem.

mawka
22. júl 2015

takto to zvladnu deti - uplne v pohode. ja som myslela, ze to nedaju - diery a uplne v pohode. mala letela ako stihacka, obaja nadseni a ja nadsena, ze su nadseni 😀 skusili sme vlacik, parada, boli sme aj lanovkou na chlebe, presli sme to tam, co sa dalo a boli sme vsetci spokojni. nasa bude mat 6. a inak, chodili tam aj s 2-3 rocnymi drobcami.

lienkaam16
22. júl 2015

Ahoj, my sme tam boli pred dvoma týždňami. Ubytko sme mali v chate Maria, krásny dvor, je v centre..bolo blízko aj na diery aj do mesta... gril, veľká záhradná hojdačka, jakuzi :D krásna čistá chata, ubytovanie možné aj ako samostatná rodina, nemusela byť obsadená celá chata. Cena bola 9€ na osobu a krpec grátis :D

kikina84
autor
22. júl 2015

@mawka a co sa tyka tych dier,lanovky a vratnej..to sa da vsetko zmaknut v ramci nejake tury? alebo treba k tomu auto? lebo auto nemame..

kikina84
autor
22. júl 2015

@lienkaam16 a co sa tyka lanovky na chleb a vratnej doliny,,bolo to tiez kusok? dalo sa to prejst v ramci nejakej tury? lebo auto nemame

fifitko25
22. júl 2015

Vsetko mas od centra cca od 2 do 6 km. Z centra do Dier pesi 2 km, Stefanova 5 km, Vratna vytah, kde je lanovka 7 km. Pekny je aj vylet na chatu pod Grunom. Po obci jazdi kazdu chvilu vyletny vlacik, prave k Dieram a do Vratnej, tiez jazdia SAD spoje. Ak najdes ubytko v centre, auto nepotrebujes. Ak nebude priat pocasie, v Terchovci sa da okupat, saunovat aj zasportovat

ollski
22. júl 2015

@kikina84 diery su uplne v podode aj s detmi, nasi ich presli uz niekolkokrat 😉 syn isiel prvy krat asi ako 3r...niekde kde to bolo nebezpecne ho mm preniesol 🙂 pekny vylet zelam

mawka
23. júl 2015

ano, ako pise fifitko, stale ti tam jazdi vlacik alebo bus normalny. k dieram sme to mali na skok, lebo sme boli v hoteli diery. do vratnej sme sli autom len kvoli lanovke, lebo sa nam zacalo kazit pocasko a ked prsi, lanovka nejazdi. tak len aby sme o stihli, deti este na lanovke nikdy neboli. ked sme boli na ture v dierach, vysli sme v stefanovej a akurat nam siel vlacik k hotelu gold, tam mali pauzu, tak sme si dali kofolu, deti sa vyhrali, je tam minizoo, sli sme aj k soche janosika a potom zase vlacikom k hotelu diery. deti boli take fasinovane, ze sme sli este na dalsiu turu 😀. planujem sa tam vratit. rozhodne sme nepobehali vsetko. velmi sa mi tam pacilo.

lucinda7
23. júl 2015

my sme boli minulý týžden,Terchová je nadherna...na inšpiraciu na vylety kuk môj fotoblog.... 😉