Odradil vás útok od návštevy viedenských trhov?
Máme dilemu - s deťmi sme chceli ešte do vianoc/počas sviatkov ísť na trhy do Viedne, keďže doteraz sme pracovali a nebol čas. Ale po tom útoku včera muž odmieta akékoľvek trhy, že nebude zbytočne riskovať. Mne to je ľúto, lebo deťom sme o tom už hovorili a tešia sa. Aj ja som po dlhšom čase chcela zažiť také väčšie trhy. Odradí vás niečo takéto, alebo to skôr beriete tak, že nešťastie sa môže stať kedykoľvek?
@petracandle máš dosť úzky pohľad. Neexistuje len dôvod A, existujú aj dôvody BCDE..
Tento tam jasne šiel vo svojich príspevkoch na sociálnych sieťach proti konzumu, proti západnému štýlu života, proti politikom, proti islamu.. proti všetkému možnému. Na trhoch je kopa ľudí, kopa konzumu, západný štýl, takže pre neho super spôsob ako sa zviditeľniť.
Ak to mate radi isla by som uplne v pohode.moja mamina a brat ziju vo viedni,my tam chodime za nimi a normalne funguju.toto by som vobec neriesila.aj ked ja radsej velkonocne trhy ako tie vianocne.
Nie nešla by som
@mamina7070 neblazni, ca 15% je moslimov vo Viedni. Cudzincov je ca. 50%.
Nešla by som, radšej niekde do malého mesta, kde nemusím na langoše čakať v rade pol pohodinu
@mamina7070 tie udaje 35% sa tykaju ziakov Volksschule (na SK 1.stupen ZS) vo Viedni, co nevypoveda o celkovom pocte moslimov. Pozri udaje statistickeho uradu z roku 2021.
Pre neho je nemec kafir.
Kafirovi treba klamat, tak kaze koran proti bezvercom tvojho alacha.
Usetri ma A4 vykladu, mam o tom precitane vsetko z 2015.
Wir haben platz,... Faše Endzi.
@mamina7070 ako často chodíš po Viedni? Ja si tu potom asi žijem v nejakej bubline...
@ahhola nechápeš, že on nebol muslim? On bol a je vylúčený zo spoločenstva. Sám, verejné na svojom FB, vo svojej rodine aj okolí vyhlasoval že nie je muslim a šiel a písal protitislamske články, bojkotoval veci atď.. pozri si jeho sociálne siete. Pozri si do akého spoločenstva chodil, medzi akých ľudí..
@ahhola to vieš, že je ex Muslim, alebo nevieš citat? 🐮
@petracandle to nechodíš ani na dovolenky? Hrozba je na letiskách, na plážach, v každom väčšom meste, pri pamiatkach, v metre....
Nedovol aby strach riadil tvoj život....
Samozrejme ani ja nepôjdem kde sa otvorene útokom vyhrážajú, ale nebudem ani sedieť doma.
Ja by som pokojne išla, len tento rok nestihame
Ja som nebola ani u nás v KE a mám ich 5 minút pešo z domu, ale ak je miesto, kde sa viem nasať ANTIvianocnou atmosférou, tak to sú prave tie predražené, preplnené trhy 🥴
To ze bol na cas vyobcovany----mozno, nevypoveda nic. Spiaca bunka, do ktorej stuchli a isiel za vidinou svojich 77 panien. Chcelo to len bezvercov na jednom mieste, volny vjazd pre elektricky v Magdenburg a Nice, Barcelona, Brusel... Repete💥💥💥
Nuda, zivacka, dalsi prosim....wir schaffen das.
V com sa potreboval zviditelnit, lepsie mu bude slapat psychiatricka prax?
všade je to už doslova prepchaté zahalenáčmi..či nemecko,rakúsko,holandsko tam je už aj vela černochov alebo aj švédsko.Dokonca už aj sibyla to predpovedala že svet bude pomaličky ovládať tmavá rasa.Ešte dobre že tu to na sk nemáme.Síce cigáni no o tom potom
@simona20201309 chodíme niekoľkokrát do roka. Ale pochybujem, že na túre v Alpách či Dolomitoch budú teroristi 😃 zatiaľčo na vianočných trhoch (kresťanské sviatky čiže cieľ moslimov) napr v Paríži je väčšia šanca. Hovorím tomu minimalizovanie rizika. Ale súhlasím s tebou, máš pravdu
Neviem preco niekoho prekvapuje ze existuju aj teroristi ktori bud nemaju nic spolocne s Islamom (tisice mrtvych v Europe v predchadzajucich desatrociach) alebo su proti imigracii (Breivik ale aj u Ceskych susedov napriklad Balda ktory chcel vykolajit vlak atd).
Nie nesla, chodievali sme kazdy rok, ale je to z roka na rok coraz vacsia masovka 😕
Nesla by som kvoli kope ludi cez vikend a este s detmi sa drat davom.
Nie neodradilo by ma to od navstevy, myslim ten utok. To by si nemohla ist nikam, cestovanie, koncerty a pod.
Urobte si výlet do hôr, vyšantia sa na snehu, deťom sa to bude viac rátať, ako tlačiť sa na predražených trhoch.
@ahhola pozri si toto. Je to oficiálne.
https://www.ta3.com/clanok/972887/islamofob-exm...
Jooooj nieeee. Radšej do menšieho mesta. Je oveľa utulnejsie
@ahhola ty sa riadia informáciami z komentárov? 😀🤣 Ako fakt? Pozri si oficiálne stanoviská a jeho profil. Ale neee ty radšej budeš veriť komentátorom z novinky CZ .
@lenkakravcova Je to este horsie, ona sa riadi dezinfoscenou

@lenkakravcova vytiahni hlavu zo zadku aj s tým tvojim šálom cez ksicht...určiteee bol proti islamu, preto išiel zabíjať na vianočné (kresťanské) trhy !! Keby bol proti islamu by išiel zabíjať do mešity