Poznáte detské minicentrum na Lietavskej v Bratislave?

sharlotta
20. nov 2012

Mate niekto skusenosti s tymto detskym centrom? Dakujem.

kikina84
26. feb 2013

aj mna by to zaujimalo..uz tam dlhsie na neho pozeram,ale nenasla som ziadne recenzie :(

zoh2011
15. jan 2014

Prosim Vas ma nejaka mamicka skusenost s tymto minicentrom?? Vdaka

tappetty
13. mar 2015

Ahojte, pridavam prispevok pre maminy co budu tieto jasle do buducna zvazovat. Dcera tam chodi pol roka a sme strasne spokojni. Predtym sme mali velmi zle skusenosti tak som si dala zalezat kym sme nasli dalsie miesto pre nu. Ucitelky su strasne zlate vidno ze fakt lubia tie decka, Ja mam 2 deti a skusenosti so 4rmi podobnymi instituciami a toto je uplny TOP, venuju sa deckam na nastenke maju neustale nove vytvory, robia tam oslavy karnevaly, a posielaju fotky, ucia sa pesnicky basnicky, ale pre mna najpodstatnejsie je ze moje dieta sa rano tesi do skolky div ze si nohy nezoderie ked tam rano uteka a tesi sa hlavne na ucitelky. Odporucam

monca77
18. máj 2016

Funguje ešte tento detské minicetrum? Skúsenosti? Názory? ďakujem

althejka
18. máj 2016

Syn tam chodi a sme velmi spokojni👍🏻 krasne zvladol adaptaciu a do centra sa tesi, robi velke pokroky 🙂

sashie
29. sep 2016

odporúčam, aj mne tam chodil syn. žiadne plače a pod. malý kolektív detí takmer bol celý polrok zdravý. veľmi milé tety učiteľky.

88bambulka88
10. jún 2017

@althejka ahooj...takze spokojnost bola s mini centrom..my teraz zvazujeme.. Prislo mi to tam ale daje malicke..aj pomahaju pri odplienkovani...resp.davaju vycikat....? Chceme asi len na pol den...postiwlky riesia matracmi len vsak?

blender
19. jún 2020

Ahojte, aktuálne mi viete poradiť ako to tam vyzerá? Ci sa to náhodou nezhorsilo a pod. Zatiaľ je na toto zariadenie najviac pozitívnych ohlasov.

katkaaich
22. jún 2023

@blender Ahojte, viem, ze tato diskusia je uz stara, ale minicetrum na lietavskej je uz bohuzial zavrete od januara 23. Momentalne hladam info o minicentre DC Mesiacik na Jasovskej a budem vdacna ak mi niekto da info a dojmy.