icon

Senecké jazerá - rady a skúsenosti

janka776
4. aug 2016

Ahojte dievcata. Chcela som poradit,ak mate niektora skusenosti,s autokempingom na Seneckych-Slnecnych jazerach. Radi by sme tam isli na par dni s manzelom a synom stanovat. Googlim na nete,ale moc som toho nenasla. Ze ci treba vopred zavolat a rezervovat si miesto pre auto a stan,ci sa da pocas dna z arealu odist s autom na vylet..atd..podelte sa so mnou so vsetkym,co o tom viete,ci je tam ako tak cista voda na kupanie..vsetko ma zaujima..dakujem vam krasne zatial 🙂

marianna_peskova
5. aug 2016
illyria
5. aug 2016

@janka776 a nechcete skúsiť radšej jazero Gulaška? Je kúsok od seneckých a je o dosť krajšie 🙂 Dokonca tam aj kamarátka stanovala (ale bolo to dávnejšie 2 roky dozadu), no myslím, že sa stále dá 🙂

libawet
5. aug 2016

@illyria kedysi bola Guláška braná ako " nudapláž "...už to tak nie je?

ninabr
5. aug 2016

@libawet ano je tam nuda plaz😊

lili2015
Autor odpoveď zmazal
illyria
5. aug 2016

@libawet ja som sa tam kúpala vždy len v plavkách, ani neviem na ktorom mieste by mala byť tá nudapláž 🙂 ale viem že v Šútove je tiež :D a nijako nás to neobmedzovalo

loginexistuje
5. aug 2016

Gulaska nie jazera su ok

janka776
autor
5. aug 2016

Dakujem vam za rady a prispevky..nuda radsej nie,kvoli synovi..voda necakam,ze bude cista ako v bazene..len aby sa maly nezlakol a povie mi,ze sa tam boji kupat..nikdy som tam nebola,tak zistujem,ake mate skusenosti so seneckymi...

lili2015
Autor odpoveď zmazal
beya12
16. aug 2016

Uz ste po tej dovolenke alebo nie?🙂 teraz som natrafila na tento prispevok a zaujimalo by ma ci ste teda boli na tych seneckych v kempingu 🙂) mne sa tam velmi paci aj nasej 2rocnej dcerke ;) ta z vody nechcela vyjst 🙂 a rozmyslali sme nad kempingom tam ;) tak ak ste boli,prosim vas napiste mi ako a ci ste boli spokojni 🙂)

sablona
12. dec 2016

ja sa rada slnim hocikde