icon

Vianočné trhy - Budapešť verzus Praha

jajanka31
7. nov 2022

Budapest alebo Praha? Chceme prespať, ma niekto skúsenosť kde je krajšie a praktickejšie s kocikom...?

humajnicek
7. nov 2022

Nad Viedňou ste neuvažovali?🙂 Tam je za mňa najkrajšie. Ale teda ak sa rozhodujete len medzi týmito dvomi, tak skôr do Budapešti. Tam to nebýva až také ako v Prahe. Chaos, plnka, neznášam to.

bayuska
7. nov 2022

@jajanka31 citla som, ze toho roku v Budapesti trhy zrusili, preistotu si to ale over, mohlo sa medzicasom nieco zmenit

jajanka31
autor
7. nov 2022

@humajnicek vo Viedni sme už boli 3x

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
terina25
7. nov 2022

@bayuska nezrusili,len uz ich organizuje nie mesto ale sukromnik

terina25
7. nov 2022

@jajanka31 neviem ti poradit,kedze som v prahe nebola este..ale my ideme do budapesti a uz sa strasne tesim 😁

kvetinka75
7. nov 2022

vBudapešti sú tento rok zrušené. Tam sú vraj najkrajšie.

terina25
7. nov 2022

@kvetinka75 nie su zrusene🤦

jajanka31
autor
7. nov 2022

@bayuska ano bolo také info ale nakoniec budu

julinka65
7. nov 2022

v Prahe som nebola, bola som len v Budapesti a vyssie, co sa Vieden spomina. Vieden sa mi lepsie pacila.

christie11
7. nov 2022

V prahe je to velmi preplnene,aj na ulici ta strhne dav.s kocikom by som tam nesla

kornelies
7. nov 2022

@jajanka31 Jednoznacne Praha. V Budapesti maju "hlavny stromcek" velkosti takej, ze na SK male mesta ich maju vacsie. To som tam bola 3x.
Mne sa skor paci Praha. Popripade vyskusaj Krakow.

medyna
7. nov 2022

my sa chystáme do Krakowa, ešte sme tam neboli, som zvedavá

boldo87
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
dzejn80
7. nov 2022

@jajanka31 ja len z vlastnej skusenosti napisem, necakaj v Prahe cigansku a podobne veci, ktore poznas u nas, Cesi na takom neficia … atmosfera super, ale strasne vela ludi, moze byt problem s kocikom sa predierat

jajanka31
autor
7. nov 2022

Myslíte že bude plnka aj počas dňa...? Totiz večer už o 16 chceme byť na hotely.. ten nával je asi večer ci aj cez deň? Vo Viedni som vždy bola v sobotu a nikdy som nemala pocit ze je tam tlačenica.. asi som mala stastie

jajanka31
autor
7. nov 2022

Ale asi som sa rozhodla... vždy som chcela z toho tradíciu chodiť každý rok niekam. Teda určite pôjdem ešte do prahy,Krakova Draždian aj Salzburgu a neviem kde všade.. teraz sa budem rozhodovať asi na základe toho čo je najbližšie keďže Viedeň nie tak asi budapest...kvôli dieťaťu... zvažujem aj Brno ...tam niekto bol?

elenajezova
7. nov 2022

Ja som bola na dva dni v Brne na vianočných trhoch a bolo tam krásne. Veľmi sa mi páčilo. Inak ja milujem Prahu aj Budapešť. Ale na vianočných trhoch sa mi viac páči v Prahe ako v Budapešti.

azores
8. nov 2022

Brno neodporúčam, tie trhy sú veľmi maličké. Budapešť je krásna, ale tento rok zrušili vianočné osvetlenie kvôli šetreniu, takže neviem aká tam bude za týchto okolností atmosféra. V podstate len tie predajné stánky a inak nič... Ja by som tento rok Budapešť nevolila.

jajanka31
autor
8. nov 2022

@azores to vážne? Bez svetielok ved tie robia presne tu atmosféru... noo tak to je fakt na zváženie... inak určite?

azores
8. nov 2022

@jajanka31 Ešte raz som si overila túto informáciu, už sa hovorí niečo len o čiastočnom šetrení, že svetlá predsa len budú, ale menej, či kratšie... asi najlepšie počkať na prvé info o skutočnom stave, trhy začínajú už budúci týždeň.

jajanka31
autor
8. nov 2022

@azores noo my chceme ísť 2.12. Tak hádam už niekto bude vediet

terina25
8. nov 2022

@jajanka31 my ideme az 16.12. tak potom daj info ako bolo ked ta mozem poprosit

jajanka31
autor
8. nov 2022

@terina25 určite napisem len ešte neviem stále kam pojdeme

dellisa3
7. dec 2022

@julinka65 bola ste aj tohto roku? Dá sa platiť kartou alebo treba zmeniť peniažky , aké sú ceny čo odporúčate a čo nie, chystám.sa 1x ďakujem