Vianočné trhy - Budapešť verzus Praha
Budapest alebo Praha? Chceme prespať, ma niekto skúsenosť kde je krajšie a praktickejšie s kocikom...?
@humajnicek vo Viedni sme už boli 3x
vBudapešti sú tento rok zrušené. Tam sú vraj najkrajšie.
@kvetinka75 nie su zrusene🤦
v Prahe som nebola, bola som len v Budapesti a vyssie, co sa Vieden spomina. Vieden sa mi lepsie pacila.
V prahe je to velmi preplnene,aj na ulici ta strhne dav.s kocikom by som tam nesla
my sa chystáme do Krakowa, ešte sme tam neboli, som zvedavá
Myslíte že bude plnka aj počas dňa...? Totiz večer už o 16 chceme byť na hotely.. ten nával je asi večer ci aj cez deň? Vo Viedni som vždy bola v sobotu a nikdy som nemala pocit ze je tam tlačenica.. asi som mala stastie
Ale asi som sa rozhodla... vždy som chcela z toho tradíciu chodiť každý rok niekam. Teda určite pôjdem ešte do prahy,Krakova Draždian aj Salzburgu a neviem kde všade.. teraz sa budem rozhodovať asi na základe toho čo je najbližšie keďže Viedeň nie tak asi budapest...kvôli dieťaťu... zvažujem aj Brno ...tam niekto bol?
Ja som bola na dva dni v Brne na vianočných trhoch a bolo tam krásne. Veľmi sa mi páčilo. Inak ja milujem Prahu aj Budapešť. Ale na vianočných trhoch sa mi viac páči v Prahe ako v Budapešti.
Brno neodporúčam, tie trhy sú veľmi maličké. Budapešť je krásna, ale tento rok zrušili vianočné osvetlenie kvôli šetreniu, takže neviem aká tam bude za týchto okolností atmosféra. V podstate len tie predajné stánky a inak nič... Ja by som tento rok Budapešť nevolila.

Nad Viedňou ste neuvažovali?🙂 Tam je za mňa najkrajšie. Ale teda ak sa rozhodujete len medzi týmito dvomi, tak skôr do Budapešti. Tam to nebýva až také ako v Prahe. Chaos, plnka, neznášam to.