Vstupné do parku Schloss Hof
Čaute, chceli sme vybehnúť cez víkend pozrieť zamok, konkrétne len ten vonkajší park a pozerám na stránke ze vstup je 24eur na dospelého 🤪 syn má do 6 rokov on by mal byť zadarmo ale teda skoro 50€ len za vstup nemám v pláne dať preto sa chcem opýtať je to vstup do zámku alebo sa to platí niekde pri vstupe ze to je cena aj za návštevu parku a okolia ?
časť zámku je, resp. bola prístupná, otvorená v cene vstupného... asi tak 3 roky dozadu...ale asi tie krajšie, vzácnejšie priestory boli za príplatok
och tie ceny sú príšerné...
To je v cene všetko. Zámok, záhrady, zvieratá. Chodím tam každý rok a to vstupné zas nie je tak veľa vzhľadom na to, že v cene je komplet prehliadka celého areálu
V tej cene je všetko, sú tam zvieratá, krásny areál. Ak chces lacnejsie, treba ísť inde. A keď ma syn 6 platí aj on. Od 6 rokov sa plati
Kúpte si rocnu vstupenku ta je len 50€, chodíme častejšie
@soraya25 na internete v cenníku takú možnosť nemajú
To ti predaju na mieste, tam vás aj odfotia 😉
A aj na internete je to uvedené v cenníku.....
To ti predaju na mieste, tam vás aj odfotia 😉
A aj na internete je to uvedené v cenníku.....
@luliu práve pozerám ale asi zle lebo naozaj to tam nevidím 😄
@melanta
@mmooly
@irusa
@simka1454
@luliu
@soraya25
Dakujem za odpovede.
Neoplatí sa nám kúpiť ročnú pretoze bývame ďaleko. Zrejme by sme to viac krat do roka vôbec nevyužili.
A nevedela som co všetko sa tam dá vidieť v cene vstupného. A hej viem aj to ze keď chcem lacnejšie mam ísť inde 😅 keď si zrátam tankovanie, nejaký obed a cenu vstupného tak za takú cenu sa nám oplatí ísť niekam už aj na noc cize ma len zaujímalo ci sa nám to naozaj oplatí vidieť za tu cenu a trasu
Ale oplatí sa to vidieť, je tam skutočne nádherne. Pozriete zámok, deti sa potešia zvieratkam a tie záhrady, fontány kvety, ozaj krása. A to, čo sa mne paci, že je tam pokoj, nie je tam milión ľudí. V záhradách sa dá oddýchnuť, posedieť.
Na Schloss Hofe maju byt nejake rodinne slavnosti 31.5 a 1.6. - pozri ci nebude vtedy nejaka zlava alebo špeci program. Len sme isli z letiska a putač som videla - zrejme tam bude ale milion ludi...ktovie
Ono to bude asi aj vkusom a nastavením. Mne to vstupné pripadá šialené za park, pár miestnosti a ihrisko. Keď by som mala ísť zďaleka, tak radšej idem ešte tych 50 km do Viedne a pozriem si Schönbrunn. V zámku je síce veľa turistov, ale záhrady su rozlahle a ludia sa tam "stratia". Keď nechcete ísť až do Viedne, viac sa oplati Carnuntum (je len o pár km ďalej)
Ono to bude asi aj vkusom a nastavením. Mne to vstupné pripadá šialené za park, pár miestnosti a ihrisko. Keď by som mala ísť zďaleka, tak radšej idem ešte tych 50 km do Viedne a pozriem si Schönbrunn. V zámku je síce veľa turistov, ale záhrady su rozlahle a ludia sa tam "stratia". Keď nechcete ísť až do Viedne, viac sa oplati Carnuntum (je len o pár km ďalej)
Zakúpená vstupenka platí aj pre zámok Niederweiden. Takže vôbec to vstupné nie je žiadne šialene. V cene máš všetko zámok, záhrady, zoo a nie tak ako píšeš, ihrisko. Pri zvieratkach sa deti zabavia. Však si skus spočítať napríklad vstupné do zámku v Bojniciach, zoo, dinopark, parkovne.
@vroni
Zakúpená vstupenka platí aj pre zámok Niederweiden. Takže vôbec to vstupné nie je žiadne šialene. V cene máš všetko zámok, záhrady, zoo a nie tak ako píšeš, ihrisko. Pri zvieratkach sa deti zabavia. Však si skus spočítať napríklad vstupné do zámku v Bojniciach, zoo, dinopark, parkovne.
@vroni
@simka1454, tak porovnávať bojnický zámok a zoo so schlosshofom je mierne úsmevné. Ich zoo pozostáva z pár koní, somarov, sliepok a kaprov v rybníku. Zo zámku vidíš päť miestnosti a aj tie sú celkom solídne o ničom. Plus ten park a ihrisko. A áno, môžeš pozrieť aj ten super minizamocek vedľa. Ja nevravím, že to nie je pekne, akurát je to úplne obyčajný dedinsky zámok s parkom za šialenú cenu, profitujú z blízkosti Bratislavy a nutkavej potreby užiť si radobyluxus. Potiaľ v pohode. Na tento princíp funguje viac zamockov Ale ísť kvôli Schloßhofu viac než 20 km proste nestojí za to.
@simka1454, tak porovnávať bojnický zámok a zoo so schlosshofom je mierne úsmevné. Ich zoo pozostáva z pár koní, somarov, sliepok a kaprov v rybníku. Zo zámku vidíš päť miestnosti a aj tie sú celkom solídne o ničom. Plus ten park a ihrisko. A áno, môžeš pozrieť aj ten super minizamocek vedľa. Ja nevravím, že to nie je pekne, akurát je to úplne obyčajný dedinsky zámok s parkom za šialenú cenu, profitujú z blízkosti Bratislavy a nutkavej potreby užiť si radobyluxus. Potiaľ v pohode. Na tento princíp funguje viac zamockov Ale ísť kvôli Schloßhofu viac než 20 km proste nestojí za to.
@vroni nuž ako kto. Ja tam chodím každý rok. Veď nech autorka vyskúša a uvidí. Mne sa tam paci, rada tam chodím. Hlavne ten kľud a to ticho v záhradách. Ale tak keď sa tam niekomu nepáči chodiť s deťmi aspoň tam ten kľud zostane. Ja si to tam vychutnávam.
@vroni nuž ako kto. Ja tam chodím každý rok. Veď nech autorka vyskúša a uvidí. Mne sa tam paci, rada tam chodím. Hlavne ten kľud a to ticho v záhradách. Ale tak keď sa tam niekomu nepáči chodiť s deťmi aspoň tam ten kľud zostane. Ja si to tam vychutnávam.
@simka1454, veď jasné, názor si treba urobiť vlastný. Len za seba vravím, že keby som šla za "týmto" hodinu, dve autom, asi by som bola viac než len trochu podráždená.

Je to vstupné do areálu, záhrada resp. park je v areáli.