icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

pragmaticka
7. mar 2015

@marcelik1my sme komunikovali v nemcine.so slovencinou sme to neskusili!

marcelik1
7. mar 2015

@pragmaticka no uvidime snad to bude ok 🙂

cumelila
12. mar 2015

@yvoneta ...len tak pre info...ja som bola minulí rok v rezorte a tento rok sme si rezervovali zas cez CK globtour a pre mna s manzelom a malu /ktora ma zadarmo ubyt.a polpenziu/nam ponukli apartmanove študio pre 2/3 osoby a vlastna doprava , polpenzia,poistenie nas vyslo 630 eur...termin 20.06

nika2605
12. mar 2015

@marcelik1 aj my ideme presne v tomto termíne🙂

marcelik1
12. mar 2015

@nika2605 jej to je super idete presne do rezortu ci mimo neho?

nika2605
12. mar 2015

@marcelik1 ideme do rezortu do bungalova, cez Globtour vlastnou dopravou s polpenziou za 734 eur

isabellaa
13. mar 2015

@nika2605 prosím ta, koľko osôb? 2+1dieťa?

marcelik1
13. mar 2015

@nika2605 tak to je super cena bungalov su tie domceky?

nika2605
13. mar 2015

@isabellaa dve deti ročné a trojročné a dvaja dospelí, máme 28 % zľavu za rezerváciu v januári a doplatenie do konca marca...

nika2605
13. mar 2015

@marcelik1 joj som sa pomýlila, to ideme do štúdia 2+1+infant

marcelik1
13. mar 2015

@nika2605 aha tak ta cena asi kvoli skorej rezervacii? Tak sa uvidime 🙂

marcelik1
18. mar 2015

@pragmaticka mozem sa spytat ako daleko je parkovisko od studii ? lebo autom sa musi ostat na parkovisku ale neviem si predstavit ako daleko sa budeme tahat s batozinou k studiam 🙂

cumelila
18. mar 2015

@marcelik1 daju sa zapožičat aj take voziky na batožinu len niekedy treba čakať 😉

katuska1006
30. apr 2015

Ahojte sice sa nepozname ale aj my sa chystame tento termin od 20.6.15...dvaha dospely a dva a pol rocne dcerka 🙂 tesim sa ze tam stretneme slovakov ...a odkial ceatujete? Pojdete v noci?

cumelila
30. apr 2015

@katuska1006 ahoj aj my ideme prave tento termin,dvaja dospeli a 5 ročna dcerka a cestujeme z Prievidze ale este nevieme ci pojdeme na noc alebo v sobotu nad ranom ...a vy? 😉

katuska1006
3. máj 2015

Ahoj...prepacte mi ten pravopis a preklepy 🙂 ale pisala som to v euforii ze hura stretneme tam slovakov a este na telefone ... To stale sa preklepnem...my ideme z Kosic. Chceme ist cez noc ale presny cas este neviem. Cestujeme s malou tak daleko prvykrat tak dufam ze to prespinka.

lenocka1985
26. máj 2015

@elise dobrý večer. ..ja by som si poprosila kontakt na ten apartmán v turajn....Ďakujem

iveta05
28. máj 2015

Ahojte baby, my ideme 18/7 - tiež prvý krát Zaton... to s tým parkovaním a dopravou batožiny ste mysleli vážne? Zdá sa mi to od veci ☹ Je to ďaleko - parkovisko od apartmánov?? Kto ste tam boli??

cumelila
28. máj 2015

@iveta05 zalezi kde dostanete apartman,niektore su priamo pri parkovisku a ostatne dalej ale da sa nie je to zas az tak daleko a tie voziky sa daju zapožičat,ale pokial mate kufre s koliečkami tak je to vyhoda 🙂

iveta05
29. máj 2015

no super, kufre síce majú koliečka, ale aj tak sa mi to zdá divné.... sťahovať sa cez pol rezortu ... bude tam slovenský delegát tak dúfam že nám povie čo a ako... inak baby čo ste tam boli cez SVK cestovku akých ste tam mali delegátov??

cumelila
29. máj 2015

@iveta05 my ideme sice tento rok 1 krat cez cestovku konkretne globtour ale ked som sa pytala ohladom delegata tak tato cestovka ma sice delegata ale vraj pre celu oblast Zadaru a nebude priamo v rezorte ale vraj bude na mobile a komunikuje sa snim cez sms...tak ma to trochu zaskočilo ale tak hadam ho nebudeme potrebovat..treba zistit cez cestovku ...v rezorte je vela deti na kolobezkach atd.tak to koli bezpecnosti urobili takto....

cumelila
29. máj 2015

@katuska1006 ...uz sa nam to krati 🙂 aj uz viete okolkej vyražate?

marcelik1
29. máj 2015

@cumelila ako to je
pri bazenoch ? hlava na hlave?

cumelila
29. máj 2015

@marcelik1 prave že ja som tiež čakala,že tam bude naroda ale uplne super sa dalo aj ležať a ludi pomenej...no voda bola pomerne studena ...tak asi aj preto

geegee
29. máj 2015

my ideme do Zatonu už treti krat. Odchadzame 25.6. nadranom 🙂

marcelik1
29. máj 2015

@cumelila aha tak asi preto myslela som ze bude tepla voda v bazenoch nakolko je pisane ze tam nieje morska voda a pre deti je vyhrievana tak skoda ☹

cumelila
29. máj 2015

@geegee budeme sa striedat 🙂

iveta05
1. jún 2015

geegee tretí krát?? To mi budeš vedieť povedať ... či tie 3*apartmány sú strašnéééé ale sa to dá?? My ideme do 3* lebo tie 4* boli aj dosť drahé a vraj mali len pre 6 ľudí voľné - a my sme 2+1 .

katuska1006
3. jún 2015

@cumelila no veru...uf uz zacinam panikarit 🙂 co vsetko zbalit a naco nezabudnut...jaaaj ....tak ma muz prehlasoval ze pojdeme v piatok v noci...vyrazime asi okolo siedmej vecer...a vy ako?

iveta05
3. jún 2015

baby práve som s @geegee cez IP riešila kuchynku(je zlatá), vraj tam nič nie je... ani jar na riad, či utierky.... dúfam že tam bude nejaký riad + príbor