icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

geegee
3. jún 2015

@iveta05 ja si na ubytovanie nejako extra nepotrpím, väčšinu času sme vonku. Pýtame si vždy apartmán na prízemí, decká sú už väčšie, tak aby mohli vybehnúť poobede pod stromy a my posedíme na terase. Apartmány na poschodí majú zasa terasu krytú, ked bol mladsi syn malický /1 rok/ mal tam maly bazenik a clapkali sa tam aj obaja, aj hokej tam hrali 😀
V areali je obchodik, preliezky na kazdom kroku, odporucam odrazadla pre deti, alebo kolobezky 🙂
My planujeme tento rok ist az nadranom, chodili sme okolo 9 vecer a boli sme tam zbytocne zavcasu.

iveta05
4. jún 2015

Pre mňa tiež ubytko nemusí byť nič extra, len nech to je nejako vybavené.... a ideme 1x bez klímy tak dúfam že prežijem, lebo toto jediné som ja musela vždy mať☹
Muž chcel brať bicykle ale neviem kde by sme ich tam mali...či budú APT dosť veľké, asi poriešime len pre krpca kolobežku...
Inak my vždy chodíme cca o 3 či 4 ráno a v pohodke...
Baby ktoré idete prvé dajte vedieť ako ste sa mali 🙂
A @geegee ďakujeme za infošky

liv1
4. jún 2015

@katuska1006
@cumelila jeeej prave citam o zatone, dnes sme rezervovali termin 20.6. Az 27. mame maleho rocneho a takmer 5rocnu zabku. Inak.. kukala som pocko a nic moc tak duufam ze sa to este zmeni.🙂

cumelila
5. jún 2015

@liv1 super 🙂 to počasie bude fajn 😉 co som pozerala na 14 dni tak je cca od 27 do 30stupňov bez zražok tak more bude vyhriate a dufam,ze ten naš tyžden nam dopraje 30 😲

liv1
5. jún 2015

@cumelila no to pocko sa ma zmenit prave toho 19teho ☹. Dovtedy ma byt krasne
E. Kukni pocasie na 25 dni sa zhrozis 😀. Ale nadej tu je, ved tie predpovede su dost nepresne.. 🙂

cumelila
5. jún 2015

@liv1 a aka je to stranka?

cumelila
6. jún 2015

😉 nechame sa prekvapit 😉

atreyu
6. jún 2015

Ahojte my sa tiez chystame...viete mi prosim poradit majú tam postielky alebo si treba doniest vlastne?a ako je vybavena kuchyna 3*** nechcem vypekat ani vyvarat velmi ale tak ci tam najdem vsetko potrebne ak bude treba 🙂 diik

katuska1006
6. jún 2015

fuuu tak nemusi byt 30 stupnov ale aspon nech neprsi a nefuka... hm verim ze sa pocasie umudri 🙂 ...ale pre istotu vezmem farby plastelinu malovanky, puzzle a asi aj staci 🙂))

marcelik1
6. jún 2015

O kolkej hodine ubytovavaju v rezorte?

cumelila
6. jún 2015

@katuska1006
@liv1 baby a to počasie pozerajte skor Zadar alebo Nin lebo ZATON je este jeden dolu pod makarskou....

@katuska1006 su tam aj animacne kutiky pre detičky 😉

cumelila
6. jún 2015

@marcelik1 ked maju upratane izby pustia aj skor ale to sa stane malokedy...ale nam minuli rok dali az o 14.00 a tak mam aj teraz v papieroch z CK pisane....

marcelik1
6. jún 2015

@cumelila aha my este nemame ziadne papiere ze asi az dva tyzdne pred odchodom ☹

cumelila
6. jún 2015

@marcelik1 a ktory termin idete?

marcelik1
6. jún 2015

@cumelila ideme 11.7-18.7

liv1
6. jún 2015

@cumelila ano ja pozeram zadar. To je par kilometrov. No ved ani
@katuska1006 my taktiez nepotrebujeme horucavy no ale fakt zamracene a prsat by nemuselo 🙂. Ostava dufat.

cumelila
6. jún 2015

@liv1 uz som si všimla,ze si mi poslala zadar 🙂 moj drahy dnes planoval cestu nakolko min.rok somnou nebol a dal do navigacie ten Zaton pri Dubrovniku 🙂 ...hned sa mi tie km nezdali...este ze som do toho pozrela lebo by sme prišli o 2 dni neskor 😀
@marcelik1 jaaj to mas este čas 😉 😉

liv1
6. jún 2015

@cumelila jaaj sa tu rehocem 😀. My sme si raz "trocha" do chorvatska nadisli, 200 km 😀... Inak prave sme to s mm kukali a uz sa to trocha zmenilo a polepsilo 😉

cumelila
6. jún 2015

😀 som sa zasmiala....uz by sme skončili napodobne 😀

mvasickova
7. jún 2015

Ahoj, vidím tu veľa užitočných info, ďakujem za ne, ale vie mi niekto povedať, či sa nám oplatí do rezortu ťahať kolieskové korčule? Sú tam tie cestičky pomedzi domčeky v stave aj na korčule? A ďalej by ma zaujímalo, keďže som to tu niekde videla, že decká lietali na kolobežkách.... to mali svoje, či dajú sa tam žičnúť? aj bicykle? Ak áno, za koľko? A posledná otázka: má niekto skúsenosti s výletmi do Krky, alebo Plitvických jazier priamo z rezortu? A samozrejme, za koľko 🙂 Vopred díky 😀

iveta05
14. jún 2015

Babulky, kto ide 18/07/ ????

marcelik1
15. jún 2015

Babule viete o tom ze do rezortu mozu ist aj iny turisti ? to akoze iba na plaz alebo aj k bazenom ?

liv1
15. jún 2015

@cumelila videla si pocko? Krasne sa nam to polepsilo 🙂

cumelila
16. jún 2015

@liv1 ahojky...ja som pozerala na inej stranke a tam ukazuje maximalne 28... 🙂 tak uvidime 😉 a uz ste pobaleny? 🙂

cumelila
16. jún 2015

@marcelik1 na plaz ano ale pri bazenoch zvykol stať taky pan čo kontroloval ci si z rezortu ale teda za ten tyzden som ho nevydela ani raz niekoho kontrolovat.... 🙂

liv1
16. jún 2015

@cumelila ale tak 28 je super podla mna🙂. Oproti 24,25. A malo byt polovicu zamracene a teraz uz iba jeden den. Teda dnes som este nekukala. Nie sme vobec a vy? Akurat periem , zoznam som si napisala a tak. Ale som z toho trochu v strese bo obe deti mam nonstop doma tak sa tazko bali s nimi. 😅

iveta05
17. jún 2015

@liv1 , @cumelia, idete do 4 * alebo 3* APT???

liv1
17. jún 2015

@iveta05 my ideme do 4. Tych novych, vzali sme najvacsi aky bol, lebo ideme aj so svokrovcami 🙂... Preco?

mvasickova
17. jún 2015

🙂 s tými korčulami mi teda nik neporadí? 🙂 zobrať, či sa neoplatí?