Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
Pre mňa tiež ubytko nemusí byť nič extra, len nech to je nejako vybavené.... a ideme 1x bez klímy tak dúfam že prežijem, lebo toto jediné som ja musela vždy mať☹
Muž chcel brať bicykle ale neviem kde by sme ich tam mali...či budú APT dosť veľké, asi poriešime len pre krpca kolobežku...
Inak my vždy chodíme cca o 3 či 4 ráno a v pohodke...
Baby ktoré idete prvé dajte vedieť ako ste sa mali 🙂
A @geegee ďakujeme za infošky
@katuska1006
@cumelila jeeej prave citam o zatone, dnes sme rezervovali termin 20.6. Az 27. mame maleho rocneho a takmer 5rocnu zabku. Inak.. kukala som pocko a nic moc tak duufam ze sa to este zmeni.🙂
@cumelila je to accuweather.com. Posielam link 😉 http://m.accuweather.com/sk/hr/zadar/116272/wea...
😉 nechame sa prekvapit 😉
Ahojte my sa tiez chystame...viete mi prosim poradit majú tam postielky alebo si treba doniest vlastne?a ako je vybavena kuchyna 3*** nechcem vypekat ani vyvarat velmi ale tak ci tam najdem vsetko potrebne ak bude treba 🙂 diik
fuuu tak nemusi byt 30 stupnov ale aspon nech neprsi a nefuka... hm verim ze sa pocasie umudri 🙂 ...ale pre istotu vezmem farby plastelinu malovanky, puzzle a asi aj staci 🙂))
O kolkej hodine ubytovavaju v rezorte?
@katuska1006
@liv1 baby a to počasie pozerajte skor Zadar alebo Nin lebo ZATON je este jeden dolu pod makarskou....
@katuska1006 su tam aj animacne kutiky pre detičky 😉
@cumelila ano ja pozeram zadar. To je par kilometrov. No ved ani
@katuska1006 my taktiez nepotrebujeme horucavy no ale fakt zamracene a prsat by nemuselo 🙂. Ostava dufat.
😀 som sa zasmiala....uz by sme skončili napodobne 😀
Ahoj, vidím tu veľa užitočných info, ďakujem za ne, ale vie mi niekto povedať, či sa nám oplatí do rezortu ťahať kolieskové korčule? Sú tam tie cestičky pomedzi domčeky v stave aj na korčule? A ďalej by ma zaujímalo, keďže som to tu niekde videla, že decká lietali na kolobežkách.... to mali svoje, či dajú sa tam žičnúť? aj bicykle? Ak áno, za koľko? A posledná otázka: má niekto skúsenosti s výletmi do Krky, alebo Plitvických jazier priamo z rezortu? A samozrejme, za koľko 🙂 Vopred díky 😀
Babulky, kto ide 18/07/ ????
Babule viete o tom ze do rezortu mozu ist aj iny turisti ? to akoze iba na plaz alebo aj k bazenom ?
@cumelila ale tak 28 je super podla mna🙂. Oproti 24,25. A malo byt polovicu zamracene a teraz uz iba jeden den. Teda dnes som este nekukala. Nie sme vobec a vy? Akurat periem , zoznam som si napisala a tak. Ale som z toho trochu v strese bo obe deti mam nonstop doma tak sa tazko bali s nimi. 😅
🙂 s tými korčulami mi teda nik neporadí? 🙂 zobrať, či sa neoplatí?

@iveta05 ja si na ubytovanie nejako extra nepotrpím, väčšinu času sme vonku. Pýtame si vždy apartmán na prízemí, decká sú už väčšie, tak aby mohli vybehnúť poobede pod stromy a my posedíme na terase. Apartmány na poschodí majú zasa terasu krytú, ked bol mladsi syn malický /1 rok/ mal tam maly bazenik a clapkali sa tam aj obaja, aj hokej tam hrali 😀
V areali je obchodik, preliezky na kazdom kroku, odporucam odrazadla pre deti, alebo kolobezky 🙂
My planujeme tento rok ist az nadranom, chodili sme okolo 9 vecer a boli sme tam zbytocne zavcasu.