Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
😉 ďakujem
a tá nafukovacia atrakcia v mori je za poplatok? Predpokladám, že jo :D za koľko teda?
@mvasickova asi ano, moje baby na to vyliezli a nieco im hovorili,neviem co kedze som tam nebola s nimi , niektore atrakcie tam boli platene ...
@mirkakab díky 🙂
@mirkakab a ešte sa spýtam, máme tam ťahať aj kolieskové korčule? Sú tam chodníky na ne vhodné?
@mvasickova tak my sme sa prave vratili z rezortu a myslim ze korcule využiješ,bolo tam dost ludi čo som videla ze ich využivali a tiež aj bicykle a kolobežky,len po rezorte sa pohybuje dost ludi čo je možno trošku nevyhoda 🙂
Caute kocky. Vcera sme sa vratili zo Zatonu. Bolo super 🙂. Urcite odporucam, pre rodiny s detmi je to idealne. Za naj povazujem pozvolny vstup pre deti, pieskovu (kto chce aj kamienkovu) plaz, dostatok stromov (sice nie hned pri plazi ale kusocek), ubytko (my sme mali najvacsi apartman 4*) takze obrovsky vela miesta plus dve velike terasy, 2 kupelne. My sme mali blizko k moru a este aj s vyhladom na more co sme ani vobec neocakavali. Polpenzia s detmi urcite odporucam. Ja som pochybovala o ranajkach, ale teda vobec nelutujem. Nemusela som ich ani pripravovat, ani spratavat a umyvat riad. Ranajky slabsie ale stacilo, a vecere nam chutili dalo sa vybrat, vzdy aj nejaka ryba ci cestoviny. Pre nas idealne lebo cakat niekde v restike s dvomi malymi detmi na jedlo je takmer nemozne. Obcas sme cakali v rade kym sa dostaneme dovnutra, ale v globale spokojnost. Bola tam miliarda deti a kriku hodne, tak mi aspon nebolo trapne ked aj tie moje obcas kricali a maly rozhadzoval jedlo. 😕 (fakt neviem kedy ho to prejde). No. Pomedzi jedla sa da kupit ovocie, zmrzka, pizza, hranolky, hanburger, vsetko relativne blizko plaze. Je kde sa prechadzat je to vhodne aj na kolobezky, korcule, odrazadla. Su tam vodne atrakcie vhodne pre vacsie deti, takmer celodenna animacia (detsky kutik) plus tance na plazi, aerobik vo vode. Bazeny v pohode. Studensia voda ale my sme celkovo nemali az tak horuco takze ked bude teplesie voda sa isto vyhreje. Lehatka slnecniky za poplatok. Co povazujem za "na puk" ze tie slnecniky su strasne vysoko nedaju sa znizit a ked po obede fuka vacsi vietor hoc ste zaplatili slnecnik sa musi sklopit inak by vam padol na hlavu. Na buduce by som si vzala poriadny so sebou. Dalsia vec su mobilne domy. Teda.. Neboli sme vnutri len sa pozriet vramci prechadzky a su este dalej ako zacina camp. Ja osobne by som tam nesla. Su rozlohou mensie a fakt dost daleko od plaze a promenady a restik atd. S autom sa k apartmanom neda, ale je to dobre lebo je to pre deti bezpecnejsie. Tak, vsetkym co sa chystaju do Zatonu zelam krasnu dovolenku, urcite nebudete lutovat 😉
No a este daco. Nas ubytovali uz medzi 9-10 hodin rano, lebo apartman bol predtym volny. Zaroven vdaka "family pack" sme tam mohli na konci ostat do 12:00 a mali sme heden pizza obed pre vsetkych zadara, raz znrzlinu pre deti a drinky pre dospelych zadara, a hodinu minigolfu (tam sme ani neboli). A su tam pomedzi apartmany mensie ihriska, smerom k plaze tak dalej su aj nafukovaci hrad, smykalka a trampolina. Takze je tam co s detmi robit, ani nepostihate 🙂
@mvasickova ano,chodniky su tam dobre, kludne aj korcule,kolobezky, bicykle. ....
liv1 a mirkakab moc díky za info 😉 ideme 4. 7., tak dúfame, že aj počasíčko bude ok 🙂
Ahojte tak mysme sa vratili pred tyzdnom...korcule sa oplati zobrat...bolo tam pekne a aj ked su tie stvorhviezdickove apt. krasne uuuplne nam stacil trojhviezdickovy...ludi bolo dost ale vzdy sa dalo najst volne miesto ci lehatko na plazi aj pri bazene ... Minus bolo ze sa za to platilo za lehatko 20 kuni a za slnecnik rovnako ci na plazi alebo pri bazene. trampoliny a skakacie hrady boli za 15 kuni na 10 minut ale vzdy sme boli dlhsie ... Pripravte sa na dlhy procea ubytovavania...na recepcii som stravila takmer hodinu a to boli predomnou len tri rodiny...animacne programy pre dospelychaj deti boli super ...hlavne vecernyprogram ...
@katuska1006 boli ste cez cestovku alebo priamo?? ohladom toho ubytka, že či keď ideš cez cestovku neubytuje ťa ich pracovník?
A ešte k tomu dopĺňaniu toal.papiera a čistých uterákov... asi radšej brať z domu??? Ako bola vybavená kuchynka a ako internet pripojenie???
Ď🙂
My sme boli priamo ... Teda cez holiday4kids.sk ...toaletak netreba vobec ... Uteraky sme mali aj svoje ... Kychynka je vybavena dobre akurat misky na polievku mi chybali inak vsetko ... Ja som zavudla struhadlo a to mi chybalo...a internet bol slaby signal heslo si treba vypytat na recepcii
možno hlúpa otázka, ale na ich stránke som nenašla, či tam je chladnička a rýchlovarná konvica, akurát uvádzajú kávovar a fén...
chystáme sa už v piatok večer, budeme tam v sobotu ráno, ubytovanie máme v 3* až po 16:00, neviete či nás už ráno vpustia do rezortu na parkovisko a na pláž? Ďakujem

@marcelik1 14-15