icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

mvasickova
15. júl 2015

@iveta05 my sme mali raid do zásuvky, pomohol. Môžeš ho kúpiť priamo tam v markete /no u nás je lacnejší/

mvasickova
15. júl 2015
iveta05
17. júl 2015

Baby pri odhlásení ste len nechali kľúče na recepcii???

cumelila
17. júl 2015

@iveta05 ...ano zaniesli sme ich tam

matasu
19. júl 2015

Neviete mi prosím povedať či sa dá zo Zatonu zájsť pešo do mestečka Nin a koľko to asi trvá. Ďakujem

mirkakab
19. júl 2015

@matasu ano dá, my sme tak boli. je to cca 2 km, možno ani nie.

matasu
19. júl 2015

ďakujem pekne za informáciu a neviete náhodou mi povedať či sú tam aj nejaké potraviny a aké

mirkakab
19. júl 2015

v tom Nine? nevidela som tam, je to tam samá reštaurácia, ale potraviny som nevidela. a vela stánkov zo suvenírmi tam bolo

matasu
19. júl 2015

áno v tom Nine

mirkakab
19. júl 2015

v resorte bol supermarket, aj všetko čo človek potrebuje, pekáren, zelovoc, či nejdete primo do resortu?

matasu
19. júl 2015

@mirkakab áno priamo do rezortu

juliam
30. júl 2015

@mirkakab môžu ísť do rezortu aj neubytovaní ľudia? myslím ten supermarket, pekáreň... vďaka.

mirkakab
30. júl 2015

@juliam myslim ze ano, my sme boli ubytovany v resorte, ale vobec nikto nas nekontroloval ked sme boli niekam mimo a prisli sme naspat.

sarajaja
3. aug 2015

@nika2605 ahoj , kedy ste tam prišli a pustili vás do rezortu ? Boli ste zatiaľ na pláži ? Kedy vás ubytovali ? Ešte by ma zaujímali wc- ka , mám ZŤP chlapca a tie potrebujeme ... Chytá ma panika , aj z cesty keď čítam o tých kolónach ☹

nika2605
8. aug 2015

@sarajaja ahoj, prepáč že sa ozývam až dnes, možno už si tam, ale aj tak odpoviem. Z Martina sme odchádzali o 21:00 a tam sme prišli o 11:30 (cestou sa nám pokazilo auto, tak preto tak neskoro), izbu sme mali už pripravenú, ale len naša rodina, ostatné 3 rodiny čakali asi 2 hodiny. Vestibul recepcie bol klimatizovaný, takže to bolo super. Ostatní išli na pláž, kufre si nechali vo vestibule. Som presvedčená, že keby si im vopred napísala a požiadala zo zdravotných dôvodov o skoršie ubytovanie, tak to spravia. Boli sme maximálne spokojní ako s ubytovaním aj so stravovaním. Neviem si predstaviť, že by som mala variť.....boli tam horúčavy 38 stupňov a nemali sme klímu, čo bola naša chyba a s dvomi deťmi 1 a 3 roky by som už nešla, bolo im chúďatkám ešte aj v noci horúco...pekný pobyt prajem

sarajaja
15. aug 2015

@nika2605 ďakujem , dnes sme sa vrátili , kolóny sme nemali išli sme o pol desiatej z Nitry , museli sme robiť dlhšie prestávky , aby sme tam neprišli už o šiestej 😀 , bolo nám dobre , ( až na komárov) , strava perfektná , využívali sme kamienkovú pláž , bo malej vadil piesok , ubytovali nás o druhej a dovtedy sme boli na pláži a využili tie wc-ka na recepcii...

sswift
19. aug 2015

Pred dovolenkou sme hladali informacie pre neubytovanych a vela z nich je uz nepresnych alebo neaktualnych.
Pisem priamo zo Zatonu.

Vstup pre neubytovanych je 30 Kn za kazdu osobu./den.
Za vjazd autom sa plati 150Kn./den.
Atrakcie napr. Nafukovacie hrady, trampoliny sa platia 15Kn/5min. Velka trampolina 35Kn. Lehatka su od 25-50Kn. Vlastny uterak alebo matrac na plazi sa plati 5Kn/kus. Trocha nechapem preco aspon toto nie je v zakladnej cene. Vstup do bazenov nie je pre ubytovanych mozny vobec.

Po 18tej hod. Je vstupne gratis. Pocas dna sme sa tam s drobnou fintou dostali bez platenia. Inac priamo v zatone sa takmer vsade plati parking 30Kn/den. Moznosti na bezplatne parkovanie su, ale je ich malo, kazdy sa tam tvari, ze tento kus miesta patri jeho apartmanu, alebo restike.

egyptanka
7. dec 2015

Dievcata, pokukovali sme po tomto resorte uz tento rok a nejako nam to nevyslo, tak snad na buduci rok to vyjde, rozmyslame, ze si to zarezervujeme priamo cez nich, ale nad cim rozmyslam je ci si to dat so stravou alebo bez stravy. Nejako sa mi rano neziada nahanat dievcata obliekat sa, aby sme isli niekam na ranajky a stat niekde v rade na ranajky. Mam rada rannu pohodu. Len na druhej strane, travit dovolenku varenim sa mi akosi neziada. No neviem, som akosi nerozhodna, je tu stranka usetrenia a pohodicky, dievcata toho vela nezjedia, maju vyhradeny jedalnicek, na morske potvory ich neukecam, na druhej strane napr. ranajky mam spravene za 10 minut, nemusime sa niekam chystat, s manzelom si v klude na terase vypijeme kavu. Neviem sa rozhodnut, ked som pozerala rozdiel tak cena bez stravy a so stravou (ten family package) je cca 320 eur. (chceme ist do 4 hv. apartmanu) a myslim si, ze za tu cenu sa lacnejsie prestravujeme aj svojpomocne. Skusite mi pomoct v rozhodovani? Dakujeeeeem 🙂

eviq
7. dec 2015

@egyptanka my sme mali časť pobytu so stravou a časť bez stravy (predlzovali sme si a chceli sme skúsiť bez.) co sa tyka ranajok tak v pohode, najedli sme sa v klude na terase, ušetrili čas a neprejedli ako pri švédskych stoloch 🙂 ale aby som obedy a večere varila, to nie..a este riady umývať.. ee. Zo dvakrát som uvarila a inak sme jedli v reštauráciách, je ich tam dosť, cenovo najlepšie však vyjde ta, ktorá je na to hotelové stravovanie. Dá sa však všetko doplatiť aj na mieste, teda môžeš zobrat pobyt bez stravy a tam sa rozhodneš ci si to prikupis, da sa aj jednotlivo na daný deň. Cenový rozdiel oproti objednávke vopred ti však neviem povedať.

vkatka
7. dec 2015

@egyptanka ahoj, my sme boli v tomto rezorte uz po dva roky bez stravy a nie pretoze by sme chceli ušetriť, ale ako ty pises,rano sme sa nemuseli ponáhľať a radšej sme si pospali a co to sme si natreli na chlieb a na obedy sme chodili do ich restiky, varia nase európske jedla rezne, ryby, šaláty ,kuracina a je to vsetko výborné a nikdy sa nam nestalo ze by sme čakali v rade. A na večer,ked sme prisli z pláže nieco zobli na apartmane a potom sme šli na promenadu na pizzu alebo hambac 🙂. Su tam potraviny a tento rok tam otvorili aj taku predajnu z čerstvým pečivom,vsetko tam kupis....

egyptanka
7. dec 2015

@eviq presne tak nejako rozmyslam, ranajky na aprtmane, na obed pocas ranajok zbucham nejaku rychlu polievku, pripadne hodim varit kukuricu ci nrjake cestoviny a vecere sa niekam ist najest.

lolissima
7. dec 2015

@egyptanka co sa tyka ranajok/obedov/veceri ´a la svedske stoly´ tak je mozne prist a zaplatit si akurat ten jeden raz, co sa chcete stravovat. Takze napr. jeden den na ranajky pojdete a zaplatite si to rovno pri pokladni a dalsi nemusite. Cenovo to na jeden raz vychadza rovnako, ako by ste si ranajky zaplatili na cely pobyt dopredu. Aspon zistite, ci budete chciet chodit na ranajky alebo nie..... inak rad v pekarnicke na cerstve pecivo bol vzdy oooovela dlhsi ako rad na ranajky 😉

egyptanka
25. apr 2016

Tak sa nam to blizi, ideme 18.6 ... chysta sa este niekdo?

stevulka115
26. apr 2016

@egyptanka jeeej aj my ideme presne v tom termine, akurat dnes som vyplacala zajazd. Tesim sa, ale zaroven sa aj trochu obavam, ake bude pocasie.

mibi41
26. apr 2016

Je tam celkom fajn ale tie cvckyyyyy...
Strava parada.A pre deti parada.

egyptanka
26. apr 2016

@stevulka115 ved to, som vcera pozerala, ze v Chorvatsku nasnezilo ... 😲

elise
26. apr 2016

@mirkakab v nin na sidlisku je supernarket styl ako lidl

stevulka115
26. apr 2016

@egyptanka a ako ste s napokon rozhodli?idete so stravou ci bez?my napokon s polpenziou, snad tam tie fronty na jedlo este v juni nebudu, ako pisali baby vyssie 🙂

egyptanka
26. apr 2016

@stevulka115 ideme bez stravy, ja tie nase sidla nebudem nahanat po restike nech sa najedia. Oni aj tak toho moc nezjedia, ked je okolo tolko aktivit. 🙂

liv1
26. apr 2016

@stevulka115 my sme boli v juni a aj ked niekedy bola fronta slo to rychlo. Ja si tu polpenziu neviem vynachvalit. Lebo to nie ze len nakupit musis, pripravit, ale aj upratat a poumyvat a dakujem toho mam doma az az 😀. A kedze moji drobci su dost vyberavi, tam si vzdy nieco nasli co zjedli 🙂. No a vecer unaveni, vzdy lepsie nahanat po "kantine" kde lieta dalsich 20 deti, ako po restike a cakat tam na jedlo. Fakt mame odskusane vsetko, aj restiky, aj varenie na dovolenke, ale toto sa osvedcilo najviac. All inclusive by bol najlepsi, ale ten neponukaju 😀