Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
Ahojte my sme boli v tych 4* a tie boli skvele. No my sme boli v tych najvacsich, co su dve spalne, obyvacka, dve kupelne, kuchyna a dve terasy. No to bola fantazia. Co sa tyka jedla v pohode ale na moj vkus malo ovocia a zeleniny (boli sme v juni), plaz uplne pre deti vhodna (trocha natrieskana), bazen mal studenu vodu asi neprihrievaju a bol este jun tak sa nestihla vyhriat. Inac pekne, vhodne na prechadzky, ak mate vacsie deti vezmite odrazadla kolobezky 🙂
ahojte, prosim vas potrebujem sa nieco spytat, bol niekto minule leto v tomto resorte alebo mimo resortu??dakujem
@stevulka115
@egyptanka prosim vas boli ste cez leto v tomto rezorte? chcem ho prave zarezervovat, sme dospely a 3 deti (2,4,4 rocne) myslite, ze nam povolia byt v apartmane, kde su 4 dospely a deti by sme uz poriesili pri nas?? a ci sa za ne plati? popripade este uvazujeme ist kusok odtial do ineho apartmanu a obcas cez den ist tam na plaz a vecer pozriet program. dakujem za info.
@luciac ahoj, my sme tam boli uz trikrat posebe a tiez sme 2 dosp.a 3 deti a nedovolia byt v mensom apartmane. Museli sme zobrat vacsi apartman. Aj ked mala spala medzi nami. Da sa to len ak je dieta do dvoch rokov. Inak sa pocita za osobu.
A co sa tyka restik v rezorte, tak najest sa da, ale lacne vobec nie su. Lacny bol len bufet na plazi cez den.
@luciac my sme museli brat dve spalne. Kazda osoba nad dva roky musela mat postel. Im je jedno ako spite, zarabaju tak. Jedine, ze by ste jednu osobu neprihlasili. Ale to by som ja osobne neriskovala. A vstupne netusim, co stoji. K moru mozes ist, len vstup k bazenom sa kupuje. To kontroluju. Ostatne nie. A neviem, co to stoji, kedze my sme to mali v cene. A menu v rezorte stalo, ak sa nemylim, tak od 50- 70 kun. My sme si varili, tak uplne presne neviem.
@zuz02 Zuzi este mam otazku, pri prichode davas pasy alebo nieco? lebo sme 4 dospely a 3 deti, maju 2,4.4 ale dieta do 2 rokov je zadarmo...ked dam ze ma 2 roky dava mi aby sme si rezervovali 2x 2spalnovy ten domcek, ked dam ze ma 1 rok tak mi dava len 1x2 spalnovy domcek, a je blbost aby kvoli 4 mes. co bude ma maly 2 roky sme mali dalsich 6 lozok navyse..lebo maly aj tak spava so mnou..takze okrem neho by mali vsetci vlozko, ci to tak strikne kontroluju???
@luciac na recepcii sa pasy odovzdavaju. Takze jedine, ak to 2-r. dieta zatajis a pas nedas. Inak to nejde. My sme to neriskovali, kedze s rezortom sme spokojni a chceme sa tam opat vratit. Neviem posudit, akym sposobom kontroluju. A ci pocet ludi na izbe kontroluju priebezne. Chodi tam upratovacka brat odpadky a vymiena uteraky a doplna toaletak.
Ahojte aj my ideme tento rok sem do resortu ;) hned na prvy pohlad sa mi moc zapacil. Ideme dvaja dospeli a 2rocny syn. Cez cestovku som zajednavala a syn nemusi mat lozko povedali. Takze ideme do dvojlizkoveho studia. Tak sa tesime a dufame ze vyjde peknucke pocasie 🙂
My sme teraz v chorvátsku 🙂 bývame v Privlake,som tu z toho znechutená,Tak hľadám možnosti kam ísť. Boli sme sa tam pozrieť večer,To viem ze je zadarmo ale zaujímalo ma ako je to cez deň. A dá sa zaparkovať aj inde? Nemusíme ísť dnu do rezortu.
@luciac znechutena som z plazi naokolo,dedinske bahnite mlaky,maximalne este sem tam beton. Neviem ci sme zle hladali ale slubovane pieskove plaze sme nikde nenasli. Som sklamana,ani sa mi nikam nechce ist. Len kvoli detom som isla prave tu,kvoli piesku plytkej vode ale teda inak som si to predstavovala. Citala som ze pri moste na vir je nejaka pekna plaz. Trikrat sme to presli ale nevideli sme ziadnu plaz nieto este peknu. Bahno prerastene travou...nerozumiem ako toto niekto moze povazovat za plaz a este peknu. Vsetky sme presli tu po okoli vir nin skrapavac atd. ale opisovana krasa sa nekona. Lutujem ze sme tu isli, este tyzden, no co uz. Skusime ten zaton dnes pozrieme aj to petrcane urcite,dakujem za tip. Tam je nejaka verejna plaz alebo kde by si nam odporucila ist? Chceme peknu civilizovanu plaz so vstupom do vody pre deti,so zazemim,s restauraciou,sluzbami aspon nejakymi. Alebo niekde na okoli este by si mi vedela poradit?
V Petrčane sme boli vlani a predvlani v rezorte Petrčane - Punta Skala. Je tam pekná piesková pláž, vhodná pre deti, síce sa za vstup platí, ale je tam reštaurácia, zmrzlina. Sú tam aj pláže, za ktoré sa neplatí. Ale tá na Punta Skale je v takej zátoke a naozaj sa tam deti vyhrajú. Petrčane je pekné, dá sa tam poprechádzať, veľa reštaurácií, obchodov.

@adaadela paráda...Aj ja som tam presne chcela ísť a hlavne som zvedavá na tie zmeny. Snáď sa mi to raz podarí. Prajem príjemnú dovolenku.