Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
A ešte ako je to s parkovaním? Auto je pri domčeku?
uzite si dovolenku, nam sa pacilo 🙂
Ahojte tak enc sme vybavili priamo vo varazdine aj bez žiadosti
Ja odporucam , skvele skvele, skvele... včera sme sa vrátili
My sme platili kartou, tak to bolo rýchle a bez ENc
@eternity72 ahoj boli ste v rezorte?mozem vediet akej farby su teraz naramky, ked ste v apartmanoch??mozem foto do ss?dakujem
aj my sme chceli zo zaciatku enc, ale isli sme v strede tyzdna a vzdy sme boli prvi a zaplatili kartou a max.spokojni..tento rok ideme znova a tiez budeme kartou. vzdy si vyberieme termin od stredy do stredy..
@luciac zelena a
@luciac bolo tam úžasne , servis čistota more ľudia ...kludne pýtaj co chces vediet
@eternity72 my sme tam boli min.rok a mame naramky a tento rok ideme vedla tak preto ci uz su v inej farbe
pre male deti raj
@eternity72 ahoj...prosím Ťa, čo sa týka lehátiek a slnečníkov bolo dostatok a ake su ceny požičania?a ešte otázočka ohľadne cesty ..akým hraničným prechodom ste išli?
@cumelila lehatok dosť , cenu zistím .. išli sme slovinskom Rakúskom a prechody fakt neviem , podľa navi
@stanulienkat nielen pre malé 👌
Jediný problém boli Slovinci a ich kontroly
@eternity72 prepač..neupresnila som ale vy ste išli na Rakusko...my ideme na Maďarsko a na Komarno je obchadzka tak som chcela vedieť ako je to prejazdné..ale ďakujem😉 a krásnu dovolenku želám ☀️

@luciac je pravda, ze my sme tam boli cca ojolo deviatej rano... no manzel to nekupoval v tej budke, kde sa plati myto, ale v nejakej miestnosti vo vnutri budovy. Je potrebne vypisat nejaku ziadost, teda tlacivo. On si to doma z webu vytlacil a predvyplnil, potom to tam bolo rychle. Netusim, ake su tam otvaracie hodiny. Neuvadzaju na webe?