icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

pezu
13. aug 2017

@luciac je pravda, ze my sme tam boli cca ojolo deviatej rano... no manzel to nekupoval v tej budke, kde sa plati myto, ale v nejakej miestnosti vo vnutri budovy. Je potrebne vypisat nejaku ziadost, teda tlacivo. On si to doma z webu vytlacil a predvyplnil, potom to tam bolo rychle. Netusim, ake su tam otvaracie hodiny. Neuvadzaju na webe?

adaadela
13. aug 2017

@pezu a náramky vám dali automaticky na recepciu keď ste sa ubytovali cez voucher napr.

adaadela
14. aug 2017

A ešte ako je to s parkovaním? Auto je pri domčeku?

luciac
14. aug 2017

@pezu pezu pisala som ip

pezu
14. aug 2017

@adaadela Ahoj, naramky sme dostali na recepcii pri ubytovani. Jedno auto moze parkovat hned pri domceku. Ak idete viaceri, druhe auto ostava na vyhradenom parkovisku. Je to tiez v arealy, pri recepcii.

adaadela
15. aug 2017

@pezu ďakujem a ešte sa chcem opýtať to parkovisko je ďaleko od domčeka?

pezu
16. aug 2017

@adaadela podla mna nie, este je otazne, ktore domy mate. My sme mali premium, tie boli prve v poradi, od parkoviska pred recepciou cca 5 minút.

adaadela
16. aug 2017

@pezu tie mame aj my pre 7 osôb dva Vedľa seba

pezu
17. aug 2017

uzite si dovolenku, nam sa pacilo 🙂

adaadela
18. aug 2017

@pezu ďakujem 😊 a ešte posledná otázka prosím ta cesta s enc bola rýchlejšia? Potom ste vlastne stále išli do tých pravých pruhov pre enc mýtnom. A co si spomínala tých 40 km si myslela úsek dlhý?

luciac
18. aug 2017

@adaadela ahoj my sme uz tu. nakoniec sme nekupili enc vzdy na mytnici sme boli prvy nikde sme nečakali isli sme v noci nad ranom sa uz dianice zacali plnit

danula2
18. aug 2017

@luciac ake je pocasie prosim a kolko ma more

luciac
18. aug 2017

@danula2 pocasie je super ani mracik. more je teplucke. v bazenoch voda pre deti studena len do mora chcu ist

adaadela
18. aug 2017

@pezu dakujem uz sa tesime, a prosim ta odkial ste si stiahli tu ziadost na enc neviem to nikde najst.

adaadela
20. aug 2017

Ahojte tak enc sme vybavili priamo vo varazdine aj bez žiadosti

baklik
20. aug 2017

@adaadela a kolko to stoji?

adaadela
21. aug 2017

@baklik 380 kun a kredit tam je tusim 200

eternity72
17. jún 2018

Ja odporucam , skvele skvele, skvele... včera sme sa vrátili

eternity72
17. jún 2018

My sme platili kartou, tak to bolo rýchle a bez ENc

luciac
18. jún 2018

@eternity72 ahoj boli ste v rezorte?mozem vediet akej farby su teraz naramky, ked ste v apartmanoch??mozem foto do ss?dakujem

luciac
18. jún 2018

aj my sme chceli zo zaciatku enc, ale isli sme v strede tyzdna a vzdy sme boli prvi a zaplatili kartou a max.spokojni..tento rok ideme znova a tiez budeme kartou. vzdy si vyberieme termin od stredy do stredy..

eternity72
18. jún 2018

@luciac zelena a

eternity72
18. jún 2018

@luciac bolo tam úžasne , servis čistota more ľudia ...kludne pýtaj co chces vediet

luciac
18. jún 2018

@eternity72 my sme tam boli min.rok a mame naramky a tento rok ideme vedla tak preto ci uz su v inej farbe

stanulienkat
18. jún 2018

pre male deti raj

cumelila
18. jún 2018

@eternity72 ahoj...prosím Ťa, čo sa týka lehátiek a slnečníkov bolo dostatok a ake su ceny požičania?a ešte otázočka ohľadne cesty ..akým hraničným prechodom ste išli?

eternity72
18. jún 2018

@cumelila lehatok dosť , cenu zistím .. išli sme slovinskom Rakúskom a prechody fakt neviem , podľa navi

eternity72
18. jún 2018

@stanulienkat nielen pre malé 👌

eternity72
18. jún 2018

Jediný problém boli Slovinci a ich kontroly

cumelila
18. jún 2018

@eternity72 prepač..neupresnila som ale vy ste išli na Rakusko...my ideme na Maďarsko a na Komarno je obchadzka tak som chcela vedieť ako je to prejazdné..ale ďakujem😉 a krásnu dovolenku želám ☀️