icon

Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?

zade
14. mar 2010

zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom

Strana
z26
adriannasvk
18. jún 2018

Plaz vypada byt piesocnata,prosim Vas aj v mori je piesok ci je potrebna obuv?🙂 dakujem

luciac
18. jún 2018

@eternity72 mohla by som foto naramkov do ss ?ci uz ich nemate?
no my sme boli v rezorte pre deti raj tie bazeny ale boli sme tam v nich mozno 2x lebo my ideme hlavne kvoli moru kvoli pokozke..a.deti viacej chceli byt pri mori a hrat sa. na plazi sme boli mozno 3x pre nas moc preplnene voda mutna..chodili sme kazdy den na inu krajsiu plaz kde bolo more cistucke a malo ludi..jedine vecer tam bol super animacny program a preliezky ale to sme vyuzivali malo..teraz ideme kusok od rezortu a usetrenych 800€ a za to budeme chodit do restik sa stravovat..no ale kazdy ma ine priority my vzdy hladame menej ludi, ciste more. rezort bol pre nas dost komercny..a predrazeny..to je moj nazor..ale keby mame peniaze navyse volime rezort ale chodili by sme na ine plaze.😊
@cumelila my tak chodime madarsko..a teraz je obchadzka?

stanulienkat
18. jún 2018

@eternity72 a treba si urobit vylet do NIN-u

eternity72
18. jún 2018

@cumelila my chodíme len cez Rakúsko a skovinsko

eternity72
18. jún 2018

@luciac už bohužiaľ nemáme náramky , možno tým že sme boli minuly týždeň , ani zďaleka nebolo preplnene . Ja neviem ale more priezračne , teple a čisté aj napriek piesku, strávili sme v nom neskutočne hodky a bazény až po 18 nachvíľu , lebo chlórova voda pre ekzém zle .

cumelila
18. jún 2018

@luciac ano cez Alžbetin dvor...do konca jula je uzatvoreny...vraj je to tam pretažené

luciac
30. jún 2018

Prosim vas nejdete niektora teraz cez leto do Zatonu? nieco by som potrebovala, dakujem krasne

hornaulica
3. júl 2018

Ahojte, mohol by niekto kto je/bol v rezorte tento rok potvrdiť cenník vstupného pre ubytovaných mimo rezortu? Dá sa zaplatiť vstupné aj k bazénom? Musí sa platiť vstupné aj po 18tej? Ďakujem 😊

vivilka
8. júl 2018

Pekný deň, vrátili sme sa z Chorvátska dnes a radšej ako Zaton odporúčam pre deti Falkensteiner Familyhotel Diadora- Punta skala- je to asi 13 minút jazdy od Zatonu. Boli sme 2 noci aj kúsok od Zatonu a chceli sme sa ísť okúpať do rezortu- zaplatíte pri vstupe za pláž a môžete využívať aktivity na pláži a v rezorte- ALE platíte extra za lehátka a aj iné aktivity!! POZOR- do bazénov Vás nepustia, lebo tam je vstup iba pre ubytovaných!! Nemôžete si to zaplatiť ani nič iné....takže ak idete s malými detičkami, pripravte sa na plač a nešťastné tváričky, že Vy budete za plotom, lebo sa to jednoducho NEDÁ! Vo vnútri sa ešte extra platia lehátka aj slnečníky!!!! Akože keď porovnám, čo sme mali za cenu v Diadore, tak tu je to proste strašnééééé- vážne Vás ošklbú ako hus!!! Nehovorím, že ten areál nie je skvelý, ale vyjde Vás to fakt draho a platíte za všetko, hádam aj vzduch, ktorý tam dýchate---toľko môj názor. A aby som si nemohla zaplatiť iba vstup do bazénov mi príde divné, aj keď chápem, že asi tam chcú vytvoriť komfort pre ubytovaných....názory budete mať určite rôzne, ale Zaton je predražený a veľmi veľa sa tam nachodíte s malými deťmi...

vivilka
8. júl 2018

@hornaulica ako som už písala, NEDÁ sa tam zaplatiť iba bazény, keď tam nie ste ubytovaní....nemajú žiadny cenník, lebo to nie je možné...

vivilka
8. júl 2018

@vivilka a aj po 18 tej tam stále stál chalan, ktorý kontroloval náramky, a keď si ho nemal, tak Ťa jednoducho nevpustil- že také sú Rules ☹((( bodka, mohlo Vám aj dieťa plakať aj hocičo...

vivilka
8. júl 2018

Ak má niekto malé deti, tak určite sa tam nachodíte a v tom teple- no neviem, či by sa mi chcelo každý deň. Recenzií je tu mnoho, tak každý si vie utvoriť názor, ale pre mňa určite nie, okrem toho- nakoniec môj manžel vybavil náramky cez jedného známeho- takže sme boli v bazénoch- vyzerá to krásne, ale tie vodné vedrá, čo sa v jednom kuse vylievali na deti- bolo to veľmi nepríjemné, môj 3 ročný syn by sa šmýkal veľmi rád na malých tobogánoch, ale keď sa mu stále na hlavu liala studená voda, tak sa na to radšej vykašľal.. neužil si to...bola som s ním, tak môžem povedať, že naozaj by to radšej mali vypnúť a mali by tam viac detí- bazény fajn, ale príde mi úplne scestné platiť za lehátka a slnečník každý deň...bola som fakt rozčarovaná.A možno sme rozmaznaní, ale ani tá voda v bazénoch nebola nejako extra teplá...

vivilka
8. júl 2018

Ešte som sem nikdy nič nepísala,ale po návšteve Zatonu som si povedala, že napíšem názor, aby to každý mohol posúdiť, lebo nie je to také úúúúúúúžasnéééé za tie peniaze, ako si možno niekto myslí- sú oveľa lepšie miesta pre deti a keď si v konečnej fáze spočítate, čo za ne dostanete, tak sa rozhodnete inak. Skúste si pozrieť naozaj ten hotel Diadora, možno vás osloví...

luciac
8. júl 2018

@vivilka súhlasím boli sme tam minuly rok a aj tak sme chodili na ine plaze mimo rezortu lebo tam bolo vela ludi, mutne more, tento rok ideme inde kusok od rezortu a za usetrenych 700€ budeme mat stravu v restike..my sme v bazenoch boli za 2 tyzdne pobytu 2x strasne vela ludi, studena voda a deti radšej chceli byt v mori..aquaparkov mame doma dost. jedine co bolo uzasne bol vecerny program. tam sa deti tesili. ale za tie usetrene peniaze mozme chodit a platit kazdy vecer.

hornaulica
8. júl 2018

@luciac
@vivilka ďakujem za info... Boli sme tam pred 2 rokmi takže trochu to tam poznáme 🙂 sme vtedy sa nedalo k bazénom a prežili sme to 🙂 budeme chodiť aj inde a druhú polovicu dovolenky ideme do Petrcane...

Budeme neďaleko toho Falkensteiner rezortu.. tam sa dá ísť normálne tak ako do zatonu? Je tam nejaké vstupné? Máš nejaké fotky odtiaľ?

baklik
8. júl 2018

Falkensteiner je este drahsi ako Zaton holiday rezort

stano1504
6. aug 2018

Ak bol niekto toho roku v Zaton holiday rezort a zostali mu náramky dajte vedieť , ak by sa dali použiť tak by sme sa nejako dohodli 🙂 my ideme o týždeň a budeme bývať mimo takže kvôli deťom nech sa môžu vyčvachtať aj v bazénoch.

gamitu
13. aug 2018

Pozdravujem, ak by mal niekto zaujem, posuniem rezervaciu pobytu od 20.-29.8.2018 v 4* apartmane pre 4 osoby za cenu 1700€ bez stravy. Strava sa da doobjednat na mieste ako polpenzia alebo plna penzia. Prosim ozvite sa mi do spravy cim skor, dakujem.

mackajo
10. mar 2019

@luciac mozem sa opytat c8 je mozne sa dostat do rezortu aj ked v nom nieste priamo ubytovana? Myslim tie detske atrakcie a bazeny? Dakujem😊

cumelila
10. mar 2019

@mackajo je to už dosť strážené....aj bazeny a aj prechod cez dreveny mostik na pláž rezortu..

luciac
11. mar 2019

@mackajo ano da sa dostat aj ked nie ste ubytovani..cez den si klasika zaplatite alebo sa da ist aj cez more..ale s tym ze len pozriet bez veci..a vecer minule leto po 18 hod.pustali zadara a predtym leto sa platilo..a do bazenov nemozu neubytovani hostia neda sa to ani zaplatit..ale v bazenoch je studena voda..my sme tam boli ubytovanib2 tyzdne a v bazenoch sme boli 2x a pri ich mori 2x rezort sme vyuzivali len vecer, chodili sme stale na ine plaze.a dalsi rok sme sa ubytovali mimo rezorta..pre nas to tam bolo moc komercne..strasne vela ludi..chodili sme radsej na krajsie plaze..zbytocne drahe za tu cenu sa da ist radsej do nejakej exotiky..

adka0506
25. júl 2024

@kmsskmss toto by aj mna zaijimalo

Strana
z26