Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@miska1981 no mne vyšli ceny takto, keď som si klikla na predbežnú rezerváciu.... asi sa tam ešte pripočítava miestna taxa, ktorá môže byť tak 1eur na osobu a noc.
štúdiá sú pre 2 a 3 osoby, sú menšie a apartmány sú pre 4 a viac osôb. Samozrejme môžete si objednať apartmán pre 4 osoby a môžete tam byť dvaja, to už závisí od Vás. Na ich webe je perfektná virtuálna prehliadka jednotlivých apartmánov, tak to môžeš pozrieť ........ Ale zasa treba myslieť nato, že na apartmáne stráviš pri peknom počasí minimum času ...... 😉
Ja sa chcem spýtat kde sa objednáva polpenzia, ked ste ubytovaní v apartmánoch? Sú v tom stredisku aj nejaké reštiky a rýchle obcerstvenia, aby sa dalo najest aj bez objednania polpenzie. Dakujem za odpovede.
@pepies ahoj, porovnavala som cenu v sature, globtoure a priamo cez zaton stranku.
najdrahsie je to v sature a o dost. a v globtoure mi to vyslo lacnejsie ako na ich stranke. sice len o nieco menej ako 10eur.
teraz mam dilemu, kde by bolo lepsie objednat. co myslis? v globtoure je to aj s poistenim a nemusim sa o nic starat.
mala si pravdu pripocitava sa tam miestna taxa 1eur na den a osobu.
co by si poradila?
@miska1981 No ja som pozerala tiez na ten zaton, všetko tam je pekné krásne prostredie aj ubytko, ale ta cena sa mi vobec nepozdáva. A este je to bez stravy. urcite sa ti radsej oplati ist do hotela s polpenziou a dieta mas väcsinou zadarmo. ja stale platíí ze satur je drahsí ako glob´tour. My ked pôjdeme cez cestovku tak urcite cez koalu alebo nietkorú z cestoviek v jej skupine lebo chceme ist aspon na 9 nocí a satur ma len 7 nocové termíny v chorvatsku a to sa mi zdá krátko.
@martinake ano ta cena je vyssia kedze je to bez stravy, ale ak som to porovnavala s tymi alternativami kde by sme chceli ist vyslo to skoro rovnako. ja do hotela nechcem ist kedze je dcerka este moc malicka, ty to uz mas ine. a musi tam byt aspon varic, lebo malej budem ja varit kedze ona este nepapa dospelacku stravu.
takze u mna prichadza do uvahy len apartman, bungalov a chceme polpenziu co je dost tazko zohnat, ak nechces stravu da sa vybrat za lacno apartman v krasnom prostredi, len my chceme so stravou, ja nechcem na dovolenke varit, toho mam doma dost.
@miska1981 No ved práve aj my sme boli na dovolenke s malou 7 mesacnou pred dvomi rokmi a pre nu som varila. mali sme spolocnu kuchynku s izbami na poschodí a ranajky sme si urbolili sami a vecere sme chodievali do restík alebo ked sme boli hladní tak aj cez den. min rok sme uz boli v hoteli ked mala 1,7 mes a dovolenka nas vysla na necelých 800 eur bez cesty. mali sme este aj vtedy 5 rocného syna. Ano pri takom malom dietati je kuchynka dolezitá. Ak by si chcela môzem ti dat kontakt na tucepi. bolo tam super. mozno by sme tam cheli znova ist ale uz do apartmanu lebo izby su tam dost malé ale kedze máte len jedno maličké tak to by bolo super. Aj ostatní poradte nejaký apartmán alebo hotel niekde v chorvatsku.
@martinake tucepi som pocula, ze je super, ale kedze sa bojim ako mala zvladne cestu, tak nechcem ist tak daleko, moj maximum je po sibenik, ale dik. ty mas ake poziadavky, chcete ist do hotela, apartmanu, so stravou, bez?
my sme boli pred 2 rokmi v crikvenici a bolo super, ale to sme nemali este mimco, boli sme v hoteli omorika.
inak boli tam aj apartmany nedaleko, ale tam sa uz schadzalo k moru po schodikoch, preto tam tento rok nejdeme, chcem pristup k moru vhodny aj pre kocik. inak je tu tema dovolenka v chorvatsku a citam si ju a tam baby opisuju kde vsade boli a podmienky. inak aj na istrii je lacno, ale bojim sa tam pocasia. a ked vam nerobi problem cesta makarska je idealna. ozaj boli sme a j v kacjaku a je tam super pre deti.
mne najlepsie vysiel tento zaton pre moje poziadavky, len ta cena je dost, keby bola mala vacsia mala by som vacsi vyber.
@miska1981 No ja si myslím ze tvoja mala by kludne zvládla aj makarsku. my ked sme isli ked mala 7 mes to sme boli na makarskej. Isli sme na noc presne ked som ju okupkala, napapkala sa a zaspala a potom som ju nasackovala do vajícka a islo sa. super. spala celú noc. Naozaj nebol problém. vstala az ráno okolo 7 a to sme uz boli pred cielom. min rok ked mala 1,7 mes sme isli okolo polnoci, boli sme v Petrcane na Zadare, kedze bola krátsia cesta a tiez pekne spinkala. naspäť sme vyskusali ist cez den a tiez v pohode co som bola prekvapená, väčšinou prespala a ani sme ziadne dlhe prestavky nerobili.
Naozaj istria je lacná oproti makarskej co som si pozerala aj hotely ale tiez sa bojím pocasia. My aj ked sme boli ubyt v apart tak sme si robili max ranajky a malej stravu kedze este tiez prvý rok nejedla norm stravu. Kde je ta omorika a kacjak? Je mi to povedomé. Aj na zadare bolo pekne ale makarska je makarská. rozmyslame opäť nad tucepi alebo baskou, podgorou ta makarska riviera je vsade podobná. Mne sa tam pácia tie krásne pláže, možnosť skryt sa pod borovice, more a krásny výhľad na biokovo z mora. No skrátka raj na zemi.
Aj ja si cítam temu dovolenka v chorvatsku. idem sa popozerat po kacjaku. a tie schody nechcem urcite. Mozno este by som brala vodice ale neviem ci tam nie su platne. Nejak som sa rozpísala tak uz budem koncit.
Ahojte! Ako to vyzera v Zatone s "nocnym zivotom"? Je tam aj nejaka promenada popri plazi, kde su obchodiky a restauracie? Diskoteky nepotrebujem. 🙂 Len aby sa bolo kam vecer este prejst, ked ulozime deti..
Ahojky, plánujeme navštívit tento rok Zaton. Chtěla jsem se zeptat, kdo jste tam byl, jaké je koupání? Jsou ve vodě ježci? V Chorvatsku dost časté... Budu vděčná za info!!
@martacka bola som minuly rok a kupanie bolo super, dlho plytka voda, idealne pre deti. ježkovia neboli vobec.
mirasierra moc děkuji za info! mohla bych se ještě zeptat, jak velké byly apartmány? kamarádi mají dvojčátka a bojíme se, že se tam nevlezou 2 postýlky ☹ jinak se nám to zdá také super.
@mirasierra moc děkuji za info! mohla bych se ještě zeptat, jak velké byly apartmány? kamarádi mají dvojčátka a bojíme se, že se tam nevlezou 2 postýlky jinak se nám to zdá také super.
@martacka no podla toho ake si vyberies. my sme mali 4* apartmany pre 6 osob a boli prekrasne. Polpenziu sme si objednali, bola v takej restauracii v rezorte a super.
@mirasierra moc děkuji za odpověď! jaké jsou vůbec ty vzdálenosti v celém rezortu? Např. od APP k restauraci, kde je polopenze a ten bufet a hlavně k moři? Asi se to liší apartmán od aprtmánu, ale tak cca, kdyby jsi mi napsala. Ty 4* APP vypadají super, ale už jsou bohužel vyprodané kapacity na tento rok ☹ Vy jste byli přes cestovku anebo přes jejich web? Díky!
tak jsme dnes zaplatili rezervaci na 14 dní do Zatonu na přelomu srpen-září. snad se to vše vydaří. bude to naše první dovolená u moře s malým. pak dám vědět,jaké to tam bylo 🙂
My sme boli v Zatone minulý rok. Dám vám jeden tip na prechádzku. Keď si dobre pozrieš na mape, kde dovolenkujete zistíš, že keď pôjdeš od mora smerom k pevnine prídeš zasa k moru! Zo zatonu treba vísť východom pre peších prejsť malou dedinkou a ste pri krásnej zátoke s teplučkou vodou, jemnučkým pieskom (taký v zatone nie je) a naviac liečivým bahnom. Podobným ako v mŕvom mori.
Ahojte, my sme boli minuly rok v Zatone-Nin Holiday resort. Juj bolo uzasne, ja nemusim velmi more, ale bazeny boli super, mala sa tam vyblaznila, mala asi 2,5 roka. Tento rok tam chceme ist znova, len teraz nam to vyjde na koniec augusta. Chcem sa spytat, boli ste tam aj tak neskor, koniec augusta- zaciatok septembra? Ja viem, ze za pocasie sa neda rucit, len mam obavu ci nebude uz chladnejsie more a aj dni.
Dakujem
Babule prosím poradiť, pozerám tento rezort, je úžasný..ale keď skúšam zarezervovať, tú Family Special nikde tam nie je uvedené, že to je s raňajkami aj večerou..dala som si ten termín 9.7. a nie je to tam uvedené, ani, že sa jedná o Famili Spacial..ako mám mať istotu, aby to bolo práve to a nie klasické ubytovanie, čo robím zle?
katherine27 aj nam to takisto pise, a moj muzik napisal tam a dostal taku odpoved: ze polopenzie alebo cele penzie sa daju tento rok obejdnat iba na mieste. Tak uvidime ci si nedame iba vecere a ranajky a obedik si kupime. Za tolko eur s musime aj 4ria naranajkovat. 😀
Minuly rok sme mali tu famili special, tento rok to nejde, neviem preco to neuvedu na stranku. Inac je to tam tak naozaj super, ako je to vidiet na obrazku 🙂
kmsskmss myslim, ze sa tam neda ist, ak nie si obyvatelom tohtt rezortu. Ale s presnostou to neviem povedat. Iba co si ja pamatam, tak ked sme boli niekde pomimo, tak v aute mas parkovaciu kartu a ked ides peso tak musis povedat cislo obytneho domu kde byvas. Ale ci sa da priplatit za to, ze tam chces ist vobec neviem. A aj v stup do bazenu je zadarmo ak sa preukazes ze tam byvas. Snad som nejako poradila 🙂
@kmsskmss my sme boli v Zatone minuly rok, nebyvali sme v rezorte, ale v dedine.... Kazdy den po 19 je vstup do rezortu zdarma (autom aj pesi)... inak sa za vstup plati...ale tie ceny neviem.. my sme chodili na plaz do Ninu... tam sa nam najviac pacilo... a vecer sa najest a poprechadzat do rezortu...
@kmsskmss - no ja ti už viem povedat 😀
ak nie si ubytovany v resorte, za vstup sa plati do 19. OO hod...50 kn za auto, kebyže ides peso, tak 20kn za osobu...takže jednoznacne auto..parkovisko je hned vedla pláží a kúpaliska...
na kúpalisko sa oficialne neda ist, ak nie si z rezortu, neda sa kupit extra listok, ale ak a, uprosis kontrolu na vstupe do bazena, alebo b, preklznes..tak v pohode...my sme 1x ho uprosili, že len na hodinku kvoli detom a 2x sme prisli poobede, a to už tak dokladne nekontroloval, tak sme presli suverenne
My sme boli v zatone v kempingu pred 6 rokmi a dodnes máme nezabudnuteľné zážitky, bolo zam naozaj veľmi fajn,odporúčam. Kemping bol plne vybavený - čistučké sanitárne zariadenia, automat,práčky, chladničky - boxy ....
Naozaj odporúčam!!!!!!!!!!Tiež by som si dovolenku tam ešte užila, možno sa mi to podarí... 🙂
najlepsia dovolenka!!! odporucam pre deti akehokolvek veku...je tam vsetko a krasna pieskova plaz, super 🙂 🙂

@miska1981 na yatonovskej stranke maju pri fotkach apartmanov aj take celkove pohlady ako z kamery, tak pozri ake je to velke. Podla mna vam staci 2postelove, ved na izbe aj tak clovek stravi malo casu...ak tam mate kde dat postielku. My sme mali 4 postelovy App a maly bol v postielke, starsi syn v posteli.