Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@bundle dakujem pekne za info, este by ma zaujimalo, ci v okoli ubytovania nie je privelmi rusno, popr.v kempepri bungalovoch, hlavne v noci. A kedze pises, ze Ste boli na poschodi, dalo sa to vydrzat bez klimy ? Preto sa pytam, ci zvolit 3 alebo 4 hviezd. A ci si zajednat vopred al.na mieste, aj ked toho sa trosku obavam koli dorozumeniu. Bude to nasa prva spolocna dovolenka 🙂
My sme boli karavanom v kempe 🙂 ešte s rodičmi a máme na to najkrajšie spomienky 🙂 Najmladšia sestra mala rok, keď sme tam boli prvý krát 🙂 Piesočnatá pláž, pozvoľný vstup do mora, uzavretý rezort, čiže sme sa mohli byciklovať kde sme chceli mama nebola z nás v krčí, že či nevletíme pod auto 🙂 Promenádka je síce malá, ale nájdeš tam čo potrebuješ 🙂 Každý večer bývala detská diskotéka s animačným programom a po nej zábava pre rodičov, cez deň rôzne aktivity s animátormi 🙂 od roku 2002 ako sme tam boli my sa tam už určite veľa pomenilo 🙂 My sme tam vtedy nikomu nerozumeli lebo všade bol len samý Nemec a Holanďan 🙂 Čo sa týka nejakých tipov na výlet je tam jedine ten Zadar, Nin je maľučký .. a dohromady tam nič moc nie je 🙂 asi 5 km od Zatonu je malá dedinka volá sa Vrsi Mulo pláž je kamienková, ale domáci tam majú zátoku, kde je úplne azúrové more a čistý piesok ako v karibiku 🙂 Len je fakt, že to cudzincom nechcú moc ukazovať 🙂 ale ak sa budete tváriť, že to tam poznáte len ste zabudli kde sa odbočuje isto vám to prezradia :D Postupom času sme prešli celé Chorvátsko a ak máte malé detičky ZATON je určite Top destinácia 🙂
Zienky, co poviete na ponuku 3 hviezd.apartman 2 + 1 s polpenziou na tyzden, vlastnou dopravou za 750 eur, termin 18.7. Neviem sa rozhodnut, ci to kupit, alebo da sa lacnejsie aj na last minute, alebo priamo na recepcii na blind ? Ake mate skusenosti ? Dakujem.
V zatone sa da v pohode najst ubytko
zaton je super pre deti, je tam plytka voda a tepla
Dievcata, prosim...neviem sa vymotat z toho ich cennika, cena za noc je uz v vratane polpenzie, alebo este plus na to ? Napr v sezone na den 132 eur + 2 X 22e + 11e ??? Dakujeeem.
@yvoneta drahe, apartman sa da zohnat za 50 az 60 euro na noc. Strava sa da kupit v obchodoch, nie he o nic drahsie ako u nas. Nasa skusenodt je ze uz nejdeme nikdy cez cestovku, zbytocne sa pkati navyse pre nu. Ubytko zozeniete upkne v pohode uz na krizovatkach stoja ludia a ponukaju.
@yvoneta my sme chodili v zatone pred rezortom na verejnu plaz, na tu rezortovu sme presli v pohode zadarmo parkovne je tam 10 euro na cely den. Odporucam topanky do vody. Jedlo he ram ba kazdom kroku, restika, pekaren, obcerstvenie, zmrzlina...potraviny, trhove stanky ba ovocue a zeleninu, pizeria. Ceny sa mi zdali porovnatelne a lutovala som ze som bola nablena zo slovenska potravinami. Pridavam par foto
@yvoneta vela nevaris, zober 4 sackove polievky, do kelimka sol, sacok cierneho korenia, papriky, olej, ostatne kupis, dcerka mala vkani rok a pol a v pohodesme sa prestravovali, na trhu sme si kupili ryby tiesom len na madle urobila varenie mj zabralo rak hodinku, na plaz som zobrala zemiakofe placky. Jogurty a mlieko som kupila tam, aj syr.mala som ram kavh a caj a pre maleho speci granuleco rano jedava. Lieky len sudokrem ten pomohol ori spaleni na slnku, paralen nurofen a ibuptofen. Proti postipaniu a repelent do zastrcky na izbu. Ostatne veci som nevyuzila.a co sa jedka tyka, anipri mori vela nechuti. Urcite ak pijete vinko je dobre donjest nase tam je strasne drahe a nic moc. Mineralku som kupovala janu. Asi tampojdeme aj toho roku.
@yvoneta skus booking.com alebo priamo zaton mesto. Je tam aj hotel cca 80 m od plaze ake priamo pri pkazi je kopec sukromnych apartmanov, da ist aj na blinc. Mame kontakt 50 euro noc apartman v turanj je to blizko biogradu len tam je strkova plaz, blizko zatonu 1km je mesto nin tiez pieskova plaz. Tam je tiez kopec sukromnych cca sa to pohybovalo vlani v juli 60 euro apartman noc.

@yvoneta boli sme v domčeku, a v každom sú dva apartmány, my sme boli na poschodí, za auto sme neplatili, na parkovisku sme mali určené miesto na parkovanie, mali sme aj zariadenú kuchynku, tak sme si aj niečo uvarili a tak pošetrili. V rezorte sú potraviny, pizzéria a aj iné reštaurácie či zmrzlináry, agentúry na plánovanie výletov, všetko je dostupné a v blízkej vzdialenosti. Dá sa tam aj kempovať. Čo sa týka detí, je tam skutočne pre ne program, napríklad aj farma, vláčik, motokáry, ihriská, jednoducho deti boli celé dni...manžel mi vraví, že sme tam išli nejako cez Satur..