Žiadosť o hlasovanie za Ihrisko Žihadielko KNM, Žilina, Čadca

cool123
17. jan 2020

Ihrisko žihadielko. Ahojte, chcem Vám poprosiť o hlasovanie v súťaži o ihrisko žihadielko pre Kysucké Nové Mesto na https://zihadielko.lidl.sk/. Je potrebné sa tam zaregistrovať mailom, do mobilu Vám príde bezplatne overovací kód. Žilina nesúťaží a najbližšie ihrisko je v Dolnom Kubíne, tak sa snáď nazbierame. Oslovte svojich známych napr na facebooku a podporte nás v tomto projekte. Nezabudnite zahrať hru a získať bonusový hlas(stačí nazbierať 200 bodov a dokončiť hru/nechať sa "zabiť"). Sme na 50 mieste. Na prvú desiatku potrebujeme 3 000 ľudí denne, preto sa z vytvoreného konta neodhlasujte a klikajte každý deň... Zapojte sa aj ostatní, šírte info doma v rodine, u známych, na školách - hlasovať môžu aj školáci ... Mládež ukážte svojim rodičom aké to je jednoduché! spoločne to vyhráme 😉 Dá sa nastaviť aj pripomienkovač, ak ste zábudliví. A keď ihrisko bude naše, príďte sa k nám zahrať.
Veľmi pekne ďakujem za všetky deti.

hettinka
18. jan 2020

Už sa bojim otvoriť chladničku, že aj tam na mna vyskočí včielka Mája. Hlasovať nebudem, nakoľko pýtajú e-mailovú adresu a ešte aj telefónne číslo, a potom mi budú chodiť mililony spamov a vyvolávať mi s kadejakými anketami a ponukami.

dadka555
18. jan 2020
Používateľ dadka555 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.

To nie je pravda že najbližšie až v DK, súťaží aj Krásno nad Kysucou, môj hlas ide tam

jaskolka
18. jan 2020

Tiež už mi to vadí, z každej strany to ide, a presne, mailová adresa, telefón a podobne. A okrem toho, to ihrisko som videla naživo, aj som tam bola,ok, je to celkom pekne ihrisko, ale nerozumiem, čo je na ňom tam také hrozné drahé, úplne normálne veci, nič mimoriadne tam nie je.

matejko18
23. jan 2020

@jaskolka certifikát na detskú šmykľavku, hojdačku atď.... všetko to musí byť certifikované, preto je to také drahé 😔

cool123
autor
24. jan 2020

@jaskolka a tie gumenné podložky na ihrisku sú tiež riadna pálka, riaditeľka kupovala do našej škôlky pod hojdačky a doskočiská takže čísla sú to riadne =)

cool123
autor
24. jan 2020

@dadka555 myslela som najbližšie reálne postavené ihrisko, kľudne hlasuj za krasno