dadka555
icon
Používateľ dadka555 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dadka555.
dadka555
•
13. aug 2020

Hej? A to už navždy či iba v čase koronakrizy? 😁

dadka555
•
12. aug 2020

Ja som si po to šla osobne na sociálnu poisťovňu. Ale keď im človek zavolá tak to pošlú do 7 dní poštou v pohode

dadka555
•
12. aug 2020

Potvrdenie od lekára sa dokladá až keď sa predlžuje rodičovská nad 3 roky veku dieťaťa zo zdravotných dôvodov. Potrebuješ žiadosť o rp, čestné vyhlásenie, vyhlásenie o bydlisku a hlavne potvrdenie zo sociálnej poisťovne o skončení poberania materského. Po to sa dá ísť osobne, alebo to vedia poslať poštou na požiadanie ( zavolať alebo napísať e- mail)

dadka555
•
10. aug 2020

Papi.sk, rovnakesaty.sk

dadka555
•
3. aug 2020

To veľmi závisí od toho čo presne zistia. Ja som mala napríklad na morfologickom UTZ hraničnú hodnotu NT (3,5) a všetko ostatné čo sa týka nálezu bolo v poriadku. A dieťa je v poriadku, zachvilu oslávi 2 roky.

dadka555
•
18. jún 2020

Čo ja viem, ja som s Nuskin rozbila chvíľu. Ešte som tam stále zaregistrovaná, ale kašlem na to vôbec ma to nebavilo. A tie pasty celkom ľudia kupovali a keď som sa ich pýtala či vidia rozdiel, písali že hej...

dadka555
•
14. jún 2020

Z astrologickeho hľadiska existuje ešte niečo ako ascendent. Ten sa počíta podľa času narodenia v ten konkrétny deň narodenia daného človeka. Ten vraj ovplyvňuje charakter ešte viac ako znamenie samotné

dadka555
•
5. jún 2020

Pozrite na FB skupinu Slováci v Rakúsku

dadka555
•
21. máj 2020

Ja som bola spokojná s poporodnymi vlozkami značky Tesco, ale neviem či ich ešte robia, bolo to v roku 2018

dadka555
•
10. apr 2020

Mohlo by to byť novorodenecké akné. Vzniká ako dôsledok reakcie na estrogeny v matkinom mlieku. Častejšie sa vyskytuje u dievčat. Zvyčajne po niekoľkých týždňoch samo zmizne.

dadka555
•
4. mar 2020

UVLF má svoju vlastnú jedáleň. Jednu v škole a druhu na intrakoch. Výber zo 4 jedál, mala by byť aj ponuka pre vegetariánov. Riešili sa aj večere. Funguje toby na ISIC. A v dobe ked som tam chodila sme platili okolo 1,90 za obed

dadka555
•
27. feb 2020

Neboj, ja som napríklad mala tak že mi odtiekla voda a kontrakcie neprisli. Tak mi za 1a pol dňa dali vyvolávaciu tabletku do pôrodných ciest. Do 2 hodín som porodila. Dcéru som vytlačila asi na 3 potlačenia ale ešte s pomocou oxytocinu,. ktorý mi dali na sále s tým že po ňom príde silná kontrakcia a musím silno tlačiť. Tak som tlačila čo mi sily stačili. Doteraz neviem ako bolia kontrakcie a ako sa rozbieha pôrod. Bola to bleskovka, ani som si nestíhala uvedomiť čo sa deje pomaly 😁 Jedine tú noc pred vyvolanim som mala bolesti v podbrušku ktoré som rozdychavala, ale vždy ma poslali na izbu že kontrakcie to nie sú. Ľudia radi strašia s hocičím, ale zabúdajú na to že každý to má individuálne...

dadka555
•
19. feb 2020

Ja som vyrastala v dome pod lesom, pri potoku krása pokoj. Okolo žiadni susedia, do základnej školy to bolo asi 6-7 km, chodila som busom. Na strednú školu to bola zhruba tých 15 km a dochádzal som vlakom. Vlak aj bus bol od domu 1km, to som vždy šla pešo. Najbližší obchod bol asi 2km. Keď ma človek blízko obchod, nakupuje zbytočné somariny 😁 teraz bývam tak že mám asi 10 susedov okolo seba, nemôžem si zvyknúť. Všetci vás tu len sledujú, niečo vam kuriér dovezie hneď všetci dôchodcovia v okne strach a hrôza pre mňa, fuj. Najradšej by som šla na samotu bývať zas.

dadka555
•
5. feb 2020

Lebo som pridala pár krát linky na konkrétne internetové stránky

dadka555
•
5. feb 2020

Urob klobásovu kyticu alebo pivovu tortu pre chlapa naj 😁

dadka555
•
3. feb 2020

Ja mám z detské postieľky a príslušenstvo cez FB. 35 eur+5eur poštovné

dadka555
•
18. jan 2020

To nie je pravda že najbližšie až v DK, súťaží aj Krásno nad Kysucou, môj hlas ide tam

dadka555
•
2. jan 2020

Takýto prípad nie je problém. Skúste si pohľadať na internete seriózne články, myslím že je ich dosť, nie je dobré riadiť sa tým že niekde som počula a to platí pre viacero oblastí

dadka555
•
25. dec 2019

Moju dcérku tak prepustili z nemocnice, naša dr. už nerobila zo zdravotných dôvodov, tá čo ju zastupovala mala dovolenku a k ďalšiemu dr. by sme sa museli trepať cez dve dediny, do toho sa mi pokazilo auto, tak som kaslala na to a šla až za týždeň.

dadka555
•
14. dec 2019

Ja toto nepochopím. Veď sme v 21. storočí a čoraz viac sa píše o antibiotikorezistencii a aké dôležité je nedávať pri každej chorobe automaticky ATB. Teplota je sama o sebe prirodzená obranná reakcia organizmu. Naša dr. vždy robí CRP, do pár minút je výsledok doplatíme 5eur a je to.

dadka555
•
16. nov 2019

Napríklad v Tchibo majú samolepiace tabuľky, ktoré sú magnetické a navyše popisovatelne kriedou

dadka555
•
1. nov 2019

@monicka1992 mne prišiel list na konci augusta a šek na konci septembra.