ZOO Zlín Lešná verzus ZOO Bojnice
Zlín 😉
zlin na cely den neda sa porovnat v bojnicami na 2-3 hodky
@tankatanka Zlin 😉
@tankatanka jednoznacne Zlin
Zlin 😀
Zlín, je fakt prekrásny 🙂
Bojnice sú pekné ale bohužiaľ Zlínu nesiahajú ani po päty
Ja teraz budem za blbu, ale fakt neviem. Potrebujú deti nejaký cestovný doklad do ČR? Ďakujem
@macik166 aspoň pas alebo ten občiansky . Nejaký doklad treba mať keďže je to za hranicami SK
A tiež Zlín, Bojnice sú krásne ale škoda peňazí
Jednoznačne Zlín 😉
Určite Zlín. Boli sme tam minulý víkend a bolo tam super. Lístky na ten ich vláčik sú už celodenné, takže sa na ňom môžte voziť aj celý deň. Keď budete unavený povozite sa na vláčiku a potom môžte zase behať po zoo. Naozaj super, krásne nové výbehy pre zvieratá, super jedlo......
@tankatanka Lešná-Mercedes. Bojnice-Trabant
Baby prosim Vas, ked tu odporucate, ze Zoo Zlin je jednoznacne lepsia ako Bojnice ako je to s prazskou Zoo? Co sa oplati vidiet viac Zlin alebo Prahu? Dakujem vopred za vsetky odporucania.
Ja som asi jedina, ktora zo Zlina nebola az tak paf? 🙂 z tychto dvoch moznosti na vyber urcite Zlin, ale zas nemaj privelke ocakavania.
My sme tam boli, lebo nam to kazdy odporucal ako najlepsiu zoo a mame to relativne blizko, tak som cakala, ze budem unesena, ale ziaden wow efekt sa nekonal. Syn taktiez zhodnotil, ze ako nebolo zle, ale ze v Prahe je lepsie 🤷♀️
@tankatanka Zlín
asi záleží čo človek ocakava. V Zlíne je menej zvierat, ale to čo sa tam pre nich robí a aké to tam majú veľké a nádherne je neskutočne. Takto má vyzerať ZOO, kde zvieratká maju krásny život, ked už žijú v zajatí. Zlín určite áno.
@tankatanka Praha je top
@diewcatqoo niesi jediná 🙂ja som tiež nebola zo Zlína paf🙂
@tankatanka ako toto ta moze napadnut vobec porovnavat?🤣🙈
@jozefmatej no asi tak
My sme boli v Zline zrovna vcera a poviem tak,ze pre zvierata je to tam jednoznacne super. Maju pekne,velke výbehy a verim,ze sa im tam aj dobre zije. Pozitivne hodnotim aj vela atrakcii pre deti,bohavy výber jedal a nápojov za primerane ceny, ciste wecka, vlacik,krmenie raji,aj atrakcie pred zoo-kolotoce a pod, celkovo logistiku celej zoo. Pacilo sa nam tam vsetkym. Ale pre dieta,co chce vidiet zvierata,je to uz horsie. Tym,ze maju zvierata velke vybehy,videli sme ich casto len z dialky.Mnohe sme nevideli vobec,a to ani velke,ako levy,zebry,slony...z toho bola dcerka sklamana a trochu aj ja. Chybal mi tam pavilon s plazmi,kde by si dcerka obzrela napr hady a pod. Naproti tomu bojnice (kde som pred par rokmi zahlasila,ze uz nepojdem,lebo chudence zvieratá tam mnohe ziju v otrasných podmienkach), ponukaju lepsiu moznost pozriet si zverata z blizsia (ano,na úkor ich zvieracieho 'stastia'),ale ked to beriem cisto egoisticky pohladom dietata,tak na pozretie si zvierat z blizka si myslim,ze su lepsie bojnice. A este aj ceny mi prisli v Zline ovela lepsie ako u nas,kde mam pocit,ze chce kazdy len na vsetkom zarabat a kvalita služieb na zaplakanie... 😏
@macik166 pass
@mia__b ďakujem a súhlasím s vami... my sme boli včera rozhodli sme sa pre zlin
@macik166 eurami sa dá platiť ale my sme platili kartou
@tncka napadlo a?...
Ďakujem kocky za odpovede... tak nakoniec sme boli včera v Zlíne a super...... 🙂

Zlín