icon

ZOO Zlín Lešná verzus ZOO Bojnice

tankatanka
11. jún 2022
tankatanka
autor
13. jún 2022

@sazumak je je naozaj krásny

tankatanka
autor
13. jún 2022

A vedeli by ste mi poradiť nejaký typ kam na výlet s deťmi?

radacak
13. jún 2022

@tankatanka
@tankatanka v Bojniciach sme síce neboli ale zoo Lešná sme navštívili už 2x a išla by som zas 🥰je tam krásne

sazumak
13. jún 2022

@tankatanka Neviem, aké staré máš deti, ale my chodievame do Poľska do Inwald parku, je tam všetko možné a deti sa vždy vybláznia 🙂 Potom pre staršie je aj Energylandia, tam sa chystáme cez leto, ale ako som pozerala, tak je to podobné parkom v Taliansku a tie boli vymakané 🙂 Ak by ste chceli niečo len s kolotočmi, tak je super aj Rabkoland. Nám sa páčilo aj v Česku, je to smerom od Zlína na Brno.... Zámok Milotice. Dá sa tam fotiť v kostýmoch, dievčatá boli princezné a my kráľ a kráľovná 🙂 Moravu sa len chystáme prejsť, lebo sa nám tam veľmi páčilo prostredie, bolo to veľmi podobné Toskánsku.

sazumak
13. jún 2022

@tankatanka Sem sú fotky z Inwald parku, ale to bolo dávno. Teraz tam ešte pribudlo kopec atrakcíí, našim sa páčil aj Dom hrôzy 🙂 A je tam aj Divoká rieka, to je tiež super. My sme boli minulú nedeľu, len je tam lepšie ísť na dva dni, lebo my to nikdy nestihneme poriadne prejsť celé 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/sazumak/album/inwald-park-polsko-wyoxlb/

tankatanka
autor
13. jún 2022

@sazumak dcérka má 7rolov a syn má 13mesiacov🙂
Ďakujem za tip vyzerá to super 🙂

tankatanka
autor
13. jún 2022

@jozefmatej dobree prirovnanie 😂😂😂

zuzy62
4. aug 2022

@katuskatt mozem sa opytat na cenu vlacika a ako to tam funguje? Kadial jazdi a mozeme s neho vystupovat kedykolkek ked chceme pozriet zverata?

katuskatt
4. aug 2022

@zuzy62 stojí 60 korún na osobu a môžete sa voziť celý deň. Kedykoľvek nastúpiť a vystúpiť na ktorejkoľvek zastávke. Chodia 3 skoro za sebou. Má určenú svoju trasu a svoje zastávky,v zoo je mapa kade chodí

zuzy62
4. aug 2022

@katuskatt dakujem to je super

spachtosko5
16. máj 2024

Dobrý deň. Koľko trvá prehliadka zoo? Tempo : rodina s deťmi 🙂

niki78281
16. máj 2024

@tankatanka Zlín

elanor
16. máj 2024

@spachtosko5 ako uz bolo piane vyssie Bojnice su tak na 2-3 hodky. Tam viac nemas co robit.
Zlin kludne na cely den.

kris_y
26. aug 2024

@katuskatt môžem sa spýtať, dá sa aj vláčik platiť kartou, alebo treba zameniť peniaze? Ďakujem.

1fifinka1
26. aug 2024

Tak my sme boli v Zlíne minulý týždeň. A teda som veľmi sklamaná. Takmer žiadne zviera sme nevideli a keď tak len z diaľky. To teplo chápem, ale šľapete 20 minút k slonom a nič, ani náznak. Jasne, super pre zvieratá, velikánske vybehy, v tomto sú ale Bojnice super. Cestovali sme 2 hodiny, vstupne, plus horuco a milión ľudí, suma sumarum videli sme žirafy a z kilometra nosorožca. To bolo všetko. Už tam dlho zasa nepôjdem. Jedine plus, všetko a všade zaplatíte kartou. A zámok, ten sa mi páčil. Inak úplne zbytočný výlet. To je môj názor, s ktorým nemusia všetci súhlasiť.

stanulienkat
26. aug 2024

@1fifinka1 cca pred týždňov sme boli v Lešnej, v den keď bolo cca 24-25 stupňov. Všetky zvieratá boli vonku, tak krásnu zoologickú záhradu sme dávno nevideli. Páčila sa nám viacej ako zoologická záhrada v Prahe a to je už čo povedať. Určite žiadna zoologická záhrada na Slovensku sa jej nemôže rovnať ani po členky. Strávili sme tam šesť a pol hodiny aj s prehliadkou zámku. Krmili sme raje, bolo to neskutočné. V živote by som nešla do žiadnej zoologickej záhrady keď je nad 30 stupňov, je úplne logické a prirodzené, že tie zvieratá sú poschovávané, veď nie sú hlúpe.

saxana000
26. aug 2024

Z tohoto urcite Zlin.. ale pre mna wow efekt .a aj Schonbrun vo viedni.

1fifinka1
26. aug 2024

@stanulienkat ja ale nepíšem, že boli zalezene z tepla. Ale ze vybehy sú také veľké, že to zviera není šanca vidieť zblízka.

deniskap
26. aug 2024

@macik166 ano. Bud pas alebo OP

stanulienkat
26. aug 2024

@1fifinka1 vieš, ale v takej veľkej zoologickej záhrade, kde sú také veľké vybehy si uvedomíš, že sú tam tie zvieratá šťastné. Keď si pozrieš
bratislavskú zoologickú záhradu- ja by som ju za sekundu zrušila celú. Je to týranie zvierat.

1fifinka1
26. aug 2024

@stanulienkat to hej. Ale zas, ideš tam kvôli zvieratám. Ja celkovo zoo nemusím, mne je to proti srsti, sli sme kvôli dcére. Ale teda, slony majú výbeh 3hektare. Ako sorry, to fakt? Hlavne, že idú prachy... Vieš aký problém mali ľudia vysvetliť deťom, kde vlastne tie slony sú? A to je takmer pri každom výbehu. A tie raje? Šooora, dusno, jedno umývadlo, smrad, nervózni ľudia. Príšerne dačo

stanulienkat
26. aug 2024

@1fifinka1 asi ste mali smolu, lebo my sme tam videli niekoľko slonov a musím povedať, že snáď všetky zvieratá. Ale miešať do toho peniaze...🙄... peniaze idu tým zvieratám a majú to tam fakt luxusné.
Pri rajach sú dve umývadlá, odsypalo to. A áno smrad tam bol, keďže sú to zvieratká. Skoro pri každej klietke bol nejaký pach. Podľa mňa si veľmi zle nastavena.. Zrejme je pre teba vhodnejsi iny druh zabavy. Nic v zlom.

barbora_t
26. aug 2024

@1fifinka1 my sme boli 2 tyzdne dozadu, bolo 32st 😁 asi sme mali stastie

1fifinka1
26. aug 2024

@barbora_t super, v bojniciach sme ich videli vždy. Tu je to buď, alebo.

barbora_t
26. aug 2024

@1fifinka1 my sme zas v bojniciach 2 roky po sebe nenatrafili a to sme boli pred prazdninami ked neboli este take horucavy 🙈 no co uz treba aj s tym pocitat

1fifinka1
26. aug 2024

@stanulienkat no, keď zaplatím vstupné tak platím za niečo. Pri každom výbehu automat, na jedlo pre zvieratá. Za peniaze. Nakrmte raje, za peniaze. Všade len peniaze. Pamätná minca, peniaze. Kde oko do videli len platit platit. Jasne, že miešam peniaze. Ved sme tam neboli zadarmo.

1fifinka1
26. aug 2024

@barbora_t tam sú buď dnu, alebo von. Vždy sa dajú pozrieť.

stanulienkat
26. aug 2024

@1fifinka1 kŕmenie za peniaze máš všade na svete, pamätné mince takisto. Nie je povinnosť si to kúpiť. A keď si chcela vidieť zvieratká, tak si mala povedať zriadencom nech chytia motyky a palice a začnú durit tie zvieratá z brlohov.🙄
A nemôžeš to porovnávať s Bojnickou záhradou, ktora oproti tomu úplne smiešna.

1fifinka1
26. aug 2024

@stanulienkat ty si fakt ideš svoje. Asi nechápeš, že ideš do zoo. Ty si zvieratá videla, naša dcéra nie. Kľudne tam behaj aj každý tyzden. Svoj názor napísať môžem. Už nebudem reagovať, kto chcel, moje príspevky pochopil.

30katrusa40
26. aug 2024

@miruska655 treba doplniť že občiansky s fotkou lebo deťom posielajú aj občianske bez fotky. Už som zažila že tu jedna písala že však má OP bez fotky bez dieťa a stým chcela ísť do ČR