icon

Zoologická záhrada Lešná - vlakom z Bratislavy

kikina84
13. apr 2015

ahojte,cestovali ste niekto do tejto zoo vlakom? Pozerala som spoje vláčikom do Brna z BA..a z Brna ide este jeden osobák do Lešnej..neviete ako je potom tá zoo ešťe daľeko z vlakovej stanice Lešná? ako sa odtiaľ dopravíme priamo do ZOO?
Esťe by ma zaujímalo ako sa vam tam páčilo a aká veľká ZOO je,čo všetko sa tam dá s deťmi robiť.
Ďakujem 🙂

evita68
13. apr 2015

@kikina84 http://www.zoozlin.eu/jak-k-nam

Je tam krásne, ale ja by som takto nešla..lebo unavení sme boli všetci, kým sme pochodili celú zoo, neviem si predstaviť ešte takúto cestu..

monicm
13. apr 2015

@kikina84 to s tým vlakom neporadím,my sme tam boli autom,ale priznám sa,že si to neviem predstaviť.boli sme tam cca 5-6 hodín,nevideli sme všetko.lebo je to obrovské,tak sme si vybrali len to najzaujímavejšie pre nás.no a ked sme tam boli,bol tam detský lanový park,ktorý si deti zamilovali a nevedeli sme ich odtiaľ dostať.na druhej strane,deti si vo vlaku kľudne pospia a dospeláci?obrnia sa trpezlivosťou a budú dúfať,že nezaspia s nimi a neprevezú sa dalej,ako by chceli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale za návštevu to určite stojí.je tam úžasne.ideálne je pri vstupe vziať program,sú tam aj krmenia zvierat a pod. a to stojí za to vidieť,len si fakt treba vybrať,čo hlavne chcete,lebo potom budete lietať a nebudete mať nič z ničoho

lucy125
14. apr 2015

Je tam super,boli sme tam už 2x ale určite nie vlakom,kedže auto nemame boli sme ako 1dnovy zajadz zo SAD autobusom,krasne odviezol až po ZOo a o 6h sme išli spat do našho mesta na autob.stanovište,žiadne prestupovačky,čakačky hladania,hadam tento rok pojdeme zase,cesta trvala 3h aj s dvomi prestavkami,z Topolčian sa šlo do NR tam sa bral ešte jeden bus a potom zastavka 20min na hraniciach.Odchadzali sme o 7h a o pol 11h sme boli pred ZOo a o 17,30h sme išli spat. 😉 Inak zoo je obrovska a nema chybu,drobec mal vtedy 1r aj 3mes. tak skoro nič z toho nemal,ale tento rok bude mat 3r a 3mes. tak hadam pojdeme znovu,nech si to už užije aj on.

katrinka8
14. apr 2015

@kikina84 - Ahoj, ZOO je špičková, naozaj perfektná. Bojnice schová do vrecka 😉 Osobe sa mi páčilo možno aj viac ako v Prahe. Inak ako autom to bude asi trochu zložitejšie, nakoľko je to tak za mestom, či ako to povedať, 😉 Je tu skupina ZOO Lešná, skús sa pridať a tam poradiť 😉
https://www.modrykonik.sk/group/6375/detail/