icon

Akcia na Bojnickom zámku: Oplatí sa navštíviť?

16. jún 2026

Ahojte,
Chystáte sa niekto?
Píšu že program je od 08;00-18;00.
oplatí sa to? Či ten program na zámku je taký,že zaživny a bohatý,keďže cestujem 100km za tým
Nechceme ísť do zoo
Tento krát len program by sme chceli na zámku a ísť do kúpeľného parku sa prejsť

blondinka95
16. jún 2026

A aka akcia?

unicornlady
17. jún 2026

Myslím, že autorka myslí toto podujatie pre deti.

Ja som bola pozrieť cez Vianoce asi 2 roky dozadu, ale zdalo sa mi to slabšie, než keď som bola asi 8 rokov dozadu (vtedy vystupovali viac tí anjeli, nejaké deti atd..)
S rozprávkovým podujatím nemám skúsenosti.

Kúpeľný park je pekný. Dá sa tam napiť aj z termálnej vody. Vynikajúci zákusok a kávu som mala v Kúpeľnej kaviarničke.

Hore za zámkom je aj tá rozhľadňa, tam je aj nejaké detské ihrisko.

Takže, ak by sa vám až tak nepáčilo podujatie na zámku, v okolí sú aj iné zaujímavé veci.

autor
17. jún 2026
@unicornlady

Myslím, že autorka myslí toto podujatie pre deti.

Ja som bola pozrieť cez Vianoce asi 2 roky dozadu, ale zdalo sa mi to slabšie, než keď som bola asi 8 rokov dozadu (vtedy vystupovali viac tí anjeli, nejaké deti atd..)
S rozprávkovým podujatím nemám skúsenosti.

Kúpeľný park je pekný. Dá sa tam napiť aj z termálnej vody. Vynikajúci zákusok a kávu som mala v Kúpeľnej kaviarničke.

Hore za zámkom je aj tá rozhľadňa, tam je aj nejaké detské ihrisko.

Takže, ak by sa vám až tak nepáčilo podujatie na zámku, v okolí sú aj iné zaujímavé veci.

@unicornlady áno, ďakujem túto akciu som myslela

blondinka95
17. jún 2026
@anonym_autor

@unicornlady áno, ďakujem túto akciu som myslela

Tak to bude na zanku tak na 2h max podla mna

elanor
17. jún 2026

od 8 do 18 znamena, ze od vtedy a dovtedy je otvoreny zamok a je mozne ist na prehliadku. Pravdepodobne budu prehliadky tematicke a viac venovane detom? alebo budu zvlast prehliadky a okruhy pre dospelych, proste klasika ako vzdy. A zvlast okruh pre deti s rozpravkou. Ten byva kratsi, a pretkany v podstate akoby divadlom.
Cele to trva tak 30-40 min, aj to neviem ci som nepovedala vela. Hotovo.
Nie, ze jeden program, ktory zacne o 8mej a skonci o 18tej.

autor
17. jún 2026
@elanor

od 8 do 18 znamena, ze od vtedy a dovtedy je otvoreny zamok a je mozne ist na prehliadku. Pravdepodobne budu prehliadky tematicke a viac venovane detom? alebo budu zvlast prehliadky a okruhy pre dospelych, proste klasika ako vzdy. A zvlast okruh pre deti s rozpravkou. Ten byva kratsi, a pretkany v podstate akoby divadlom.
Cele to trva tak 30-40 min, aj to neviem ci som nepovedala vela. Hotovo.
Nie, ze jeden program, ktory zacne o 8mej a skonci o 18tej.

@elanor áno, tak som aj myslela, že možné je s a dostaviť v tom rozmedzí hodín. Kto kedy môže.
Len či ten program ako taký je každú hodinu .. vieš ako myslím, že kedy odhadnúť čas, kedy to bude priamo tematické .. či niekto nevie

elanor
17. jún 2026
@anonym_autor

@elanor áno, tak som aj myslela, že možné je s a dostaviť v tom rozmedzí hodín. Kto kedy môže.
Len či ten program ako taký je každú hodinu .. vieš ako myslím, že kedy odhadnúť čas, kedy to bude priamo tematické .. či niekto nevie

@anonym_autor a nieje na stranke rozpis?
my sme tak boli na inej rozpravke asi 2 roky naspat, a mali na stranke rozpis casov, a dali sa aj listky kupit online dopredu.

elanor
17. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jop, maju rozpis casov aj moznost kupit vstupenku - kuk tu:
https://bojnicecastle.sk/zamok-vstupenky/

autor
17. jún 2026
@elanor

@anonym_autor jop, maju rozpis casov aj moznost kupit vstupenku - kuk tu:
https://bojnicecastle.sk/zamok-vstupenky/

@elanor ďakujem ti , akurát pozerám, že v nedeľu majú byť dosť búrky. Tak zvažujeme , či vôbec pôjdeme

elanor
17. jún 2026
@anonym_autor

@elanor ďakujem ti , akurát pozerám, že v nedeľu majú byť dosť búrky. Tak zvažujeme , či vôbec pôjdeme

@anonym_autor tazko povedat, ono sa ta predpoved este moze dovtedy 10x zmenit.

anonym_df91ba
17. jún 2026

treba si kupit vstupenku vopred , inak veeeeľmi dlhá rada