icon

Chodíte ešte do kina?

Včera o 12:01

Ahoj, zaujima ma, ci chodite este do kina. Dlhsie sme neboli, mozno aj rok, nesli ceny nahodou hore? Jeden listok 9,50, aj keby som sla len ja s detmi, ak by sme si kupili este nejake pukance, tak sa mi to zda strasne drahe :-/ viem, ze je to aj o zazitku, ale za chvilu si to nebude moct dovolit kazdy.

Strana
z2
anonym_cd728f
Včera o 12:02

Chodíme vždy ked je nieco dobre v kine. A ceny idu hore uplne všade.

anonym_614f96
Včera o 12:03

nie, pri 3 deťoch ... Nevychádza.

autor
Včera o 12:04
@anonym_cd728f

Chodíme vždy ked je nieco dobre v kine. A ceny idu hore uplne všade.

@anonym_cd728f Veď áno, mám iba dve deti, keby som ich mala viac, tak neviem :-/

anonym_b259c5
Včera o 12:04

nie, všetko pozeráme cez stream, počkáme si kým to bude dostupné

sense
Včera o 12:05

Chodíme, cca 5-6x do roka, podľa toho čo dávajú

anonym_5fd0b5
Včera o 12:11

deti idu do kina len, ak idu zo skoly, alebo ich niekto pozve, alebo je nieco velmi specialne, my dospeli sami vobec, mame skoro vsetky streamy, takze nie je treba, a radsej som doma, ako v dave a pukancovom smrade

doriiis
Včera o 12:13

Iba keď dávajú niečo 3D, čo nás zaujíma. Naposledy sme boli na avatarovi

ivik4
Včera o 12:16

S kamoskou tak 3x do roka ano

petamich
Včera o 12:20

Ano, ked je nieco co stoji za to vidiet v kine

0silvia0
Včera o 12:21

Chodim minimalne raz do tyzdna na klubove, artove, festivalove filmy, ktore vacsinou nebyvaju na streamovacich platformach. Nechodim na ceske, slovenske, ktore su o par mesiacoch na netflixe a na voyo

euka210
Včera o 12:25

@anonym_autor tak 1xrok. Naposledy na Kavej, toho roku utcite na Kavej 2. Predtym sme vefeli ist s detmi na nejaku dobru rozpravku.

natalka13
Včera o 12:33

Nie, pozrem doma v klude bez chrumania srkania a kecov okolosediacich.

anonym_312c26
Včera o 12:37

Do veľkých kino multipexov väčšinou 2-3 do roka, keď ide niečo čo naozaj máme radi a vieme, že sa to oplatí vidieť na veľkom plátne... aj keď priznávam, že na Búrlivých výšinách som bola teraz aj 2x 😀 do malého kina, s alternatívnejšími alebo starými filmami a nižším vstupným, ideme častejšie... mne by to nechýbalo, ale muž to má rád, tak dáme z času na čas rande... v lete máme radi letné kiná vonku

anonym_a21fec
Včera o 12:38

chodime ale nie casto ..3 listkz pukance a cola a pomaly 100 v tahu ..

anonym_0b1550
Včera o 12:44

Chodím, ale cez zimu keď je to vínku na figu. Teraz je pocasie na aktivity vonku.
Pukance a sprostosti nekupujem. Ak chcú pukance, urobím doma a zoberieme do kina.

anonym_3e1bca
Včera o 12:53

Uz sme davno neboli. Muz stiahne filmy akekolvek, a pozrieme si na gauci rozvaleni, nohy vylozene a klud. Mne v kine nevyhovovalo, ze clovek tam nema pohodlie, teda ja som uz nevedela, kde si v kine mam nohy vopchat. Predo mnou kreslo, nohy na zemi pri filme ako za trest. Plus stavalo sa aj, ze tam ludia vyrusovali, a plus to chrumanie... Za tu cenu ozaj doma pozriet je lepsie. My mame aj 3D tv, tak aj 3d vieme pozriet doma. Niekde som videla foto, ze v kinach maju gauce, to by bolo skor pre mna. Ale aj tak, doma sa mi lepsie pozera.

anonym_7761c5
Včera o 13:16

Chodíme, ale len na SuperScreen alebo 4dx, tieto jediné majú aký taký vyznám, klasické premietanie nemá nič, čo doma nemám.

anonym_fb5a3d
Včera o 13:20

Chodime s pertnerom kazdu sobotu skoro. Podla toho co je

anonym_e29eea
Včera o 13:27

Nie a ani ako dieta som nechodila len zo skoly. A ani mi to nechyba v dnesnej dobe disney+, netflix, hbo a podobnych streamovacich sluzieb mi to pride uplne zbytocne. Vsetko z kina skor ci neskor sa objavi na niektorej streamovacej sluzbe. Ked uz davam prednost divadlu, pretoze ten zazitok sa neda doma nahradit cez obrazovku.

anonym_9d82d0
Včera o 13:35

Roky som nebola... A celkovo filmy pozerám veľmi veľmi málo

anonym_f48890
Včera o 13:39

Chodíme sami s mužom. Zachraňujeme návštevnosť, často len pre nás 2- 3 premietajú. TERAZ dávajú francúzske, tak muž chcel vidieť 10 filmov. Vravím mu, nezdá sa ti 120 eur veľa? On že, máš pravdu, pôjdeme na 9. Ale kvôli záverečným písomkám syna sme na 2 neboli...

anonym_e717d3
Včera o 13:43

Chodíme pravidelne, či už s deťmi, alebo sami s mužom. Za mňa je v kine úplne iná atmosféra ako keď si to pozrieme doma. Aj deti si to viac užívajú. Ceny išli hore, tak ako všade. Nedávno bol v kine Disney maratón, premieta sa stará klasika, koncerty, v období Halloweenu staré horory, cez Vianoce zase Vianočná klasika. Máme to radi.

biba_18
Včera o 14:01

áno, chodíme. ak by som nemala peniaze, nechodila by som. záleží čo chceš deťom dopriať.

slavomira236
Včera o 14:06

@anonym_autor sme mensie mesto deti ak chcu idu same 12 a 9r ,...syn uz ked mal 9 bol sam z v kine . Mna tie detske filmy nebavia. Plus stoji to menej ked idu same. U nas 6eufa stoji listok.

anonym_5775b9
Včera o 14:08

Bol som s kamarátkou na Posledná šanca a ten film sa dá viac vychutnať v kine, chodím len na taký, čo stojí za to aaa lístok bol za 9 eur v Košiciach

anonym_f4a3af
Včera o 14:49

@anonym_autor chodíme, ale nie do multiplexov… využívame najmä alternatívne kina. Ceny sú priaznivejšie a človek tam nemusí 20 minút cumiet na reklamu. Popcorn mi v kine nechýba.

zuzika87
Včera o 15:04

Chodíme takmer každý mesiac z dcérou minulý víkend sme boli na Michaela Jacksona,v kine je úplne skvelá atmosféra a máme to ako taký rituál ktorý radi dodržiavame

anonym_5f2f6c
Včera o 15:09

Chodime

zuzanka.zuzu
Včera o 15:09

chodíme priemerne 3-4x mesačne podľa toho čo dávajú. a v BA je lístok nad 11e, nachos popcorn cola ďalších 11e čiže cez 33e jak nič 🙈😂 a to sú len 2ks a normálny program. no a potom chodíme na špeciálne premietania, čiže dámska jazda a detské kino, kde ideme do VIPky kde lístok stojí 19e 😁 takže syn+ja+muž a je z toho minimálne 75e 🤷😅

zuzanka.zuzu
Včera o 15:12

ale my veľa chodíme aj na činohru do divadiel takže u nás ide do kultúrneho programu dosť peňazí 🤷

Strana
z2