Chodíte ešte do kina? Je pre vás kino spoločenskou udalosťou?
Zaujímalo by ma, ako to máte vy – je pre vás kino stále „spoločenská udalosť“, alebo skôr niečo, čo si viete užiť aj sami?
Máte vždy niekoho, kto ide s vami, keď sa objaví film, ktorý chcete vidieť? Alebo sa vám stáva, že by ste aj išli, no nemáte parťáka, a tak to radšej odložíte… alebo úplne vzdáte? Aké filmy vás lákajú najviac a aké oželiete?
Chodime s mužom ,vždy ideme až pár týždňov po uvedení filmu,aby bolo ča najmenej ľudí
Ano, chodim pravidelne s kamoskami, ale uz som bola aj sama. Doma velmi nemusim tv, pretoze vela citam a tak kino je zazitok. U nas je kazdy mesiac damsky vecer, kde davaju nejaku novinku. Ked ide nejaky trhak, presvedcim aj muza.
@richardiv chodíme s mužom. No nikdy nie na prvé termíny, mapke radšej menej ľudí.
@richardiv Mňa kinohity nejako neberú a nepozerám ich ani v TV, ale do kina si zájdem tak 3-4 krát ročne kvôli tomu vidieť niečo na veľkom plátne, vyberám si životopisy, skutočné príbehy alebo nejakú českú komédiu-tá nikdy nesklame. Chodím tak na 80-90 percent s mužom, ale nemám problém ísť ani sama.
@richardiv chodím do kina minimálne raz týždenne na artové filmy. Plus na festivalové filmy typu Be2Can alebo Creme de la Creme. Keďže na artové filmy chodí minimum ľudí, žiadne šuchotanie a davy tam nie sú, je tam pokoj a ticho.
Chodím s kamarátkou rovnako naladenou, občas s dcérou, občas s mužom, ale bola som aj sama. Ak by som nemala s kým chodiť, pokojne by som išla sama.
Zásadne nechodím na kasové trháky, horory a fantasy, thrillery a neznášam české komédie.
obcas zajdem aj sama, nemam s tym problem
Chodievam pravidelne. Ale teda samozrejme musia davat nieco pre mna zaujimave, co je hodne tych penazi 🙂 A pokojne si viem predstavit, ze by som sla na film aj sama, nepotrebujem spolocnost. 😉
chodi s kamoskami, segrou alebo muzom. sama nikdy. zanre tiez rozne. ked ma nieco zaujme, idem. hoci aj hned prve dni ked je milion ludi
bud s muzom alebo s kamaratkmi. ja milujem kino. ale nie az natolko, aby som isla sama 😀
@richardiv no, ani uz nie... na streamovacich platformach to byva za par tyzdnov a doma je klud, hluk / hlasitost presne ako si nastavim, mame projektor... takze uz to nie je take ako volakedy pre nas...
@richardiv spoločenská udalosť určite nie. 😁
Chodím so synom na detské filmy.
S manželom nie, ten odmieta, keď bol mladý robil premietaca, takže tam bol až pričasto. Teraz úplne odmieta. Ale nemám problém ísť aj sama, keď ma nejaký film zaujme. Manžel zatiaľ stráži syna.
Zaujímajú ma skôr slovenské a české filmy typu Vlny...
Nechodim, nebola som snad 10 rokov. Film si radsej pozriem doma. Nemam rada, ak mi ludia v kine chrumkaju pri uchu alebo ak mi niekto kope do stolicky alebo ma pri filme debilne poznamky. Je to pre mna hrozny diskomfort a nie som ochotna si za to este platit. Radsej film ozeliem alebo pozriem neskor, ked bude dostupny na roznych platformach.
@richardiv nie... nechodim... ludia sa tam chodia bavit, najest a mna tie zvuky rusia... radsej do amfiku v lete... ale skor pohoda doma pred netflixom
Už veľmi málo, nemám nejako chuť na tie filmy, ktoré teraz premietajú. je to také zvláštne, ale nič z toho ma neláka.
Kedysi som velmi rada chodila do kina aj sama ale teraz som nebola asi 8-9 rokov od prvého rande s manželom
dovod - za tú cenu mi to nestoji, tie filmy sú stále o tom istom
začali sme chodiť viac do divadla
Chodím, ale je to menej často ako kedysi, lebo lístky akosi zdraželi
Nechodím na každý hit, filmy si vyberám a chodím trosku neskôr sko du prvé dni hrania. To je aj menej ľudí
Chodím často. Buď s dcérou na detské filmy, alebo s mužom. Nepovažujem to za spoločenskú udalosť, ale v kine je iná atmosféra ako doma. Niektoré filmy za to vstupné stoja, u iných banujem, že som išla. Jediaci ľudia okolo mi neprekážajú, vadia mi choré deti, ktoré mi kašlú a chrchlú za chrbtom.
Rada občas zájdem do kina, mám rada tu atmosféru a veľké plátno. Tiež neznášam, keď niektorí ľudia prídu do kina, začnú vybaľovať jedlo, mliaskať a šúchať papierikmi. Preto nechodím do multiplexov, ale chodím do obyčajného malého kina. V Bratislave je ich niekoľko, je tam síce zakázané jesť, ale zopár blbečkov sa vždycky nájde.
Naposledy som mala tú česť v Slovenskom národnom divadle na predstaveni Luskáčik. Tam mamičky krmili deti, čo som už vôbec nechápala, lebo je to primitivizmus najhrubšieho zrna.
Chodíme s manželom, deťmi, kamoškami, kľudne idem aj sama. ja som tá s tým veľkým kýblom pukancov a litrovou colou, čo zazerá na indivíduá, čo v kine svietia mobilmi, lebo ich majú prirastené k ruke.
a obľubujeme aj vip kino s obsluhou.
Zvykla som casto chodit pred par rokmi lebo som mala free listky, teraz nechodim vobec. Je to drahe a neznasam, ked mi niekto hybe so sedackou. Dobry film si radsej vychutnam doma i ked posledne roky vychadzaju same blbosti 🙂
@richardiv chodím do kina s partnerom dosť často. Cca raz mesačne, podľa ponuky, občas je mesiac, keď ideme aj 3 x. Chodíme na žánre, aké pozeráme aj doma: sci fi, fantasy, dráma, komiksovky, ale aj životopisné. Nikdy nie české komédie. V kine nemám pocit, že by bolo veľa ľudí, nikto do mňa nekope, ani mi nechutné pri uchu.
Ano chodime. S muzom aj s detmi. Vyberieme nejaky dobry film a ideme s pukancami a uzit si velku obrazovku. U nas su vsetky filmy dabovane, tak sa snazime ist na filmy v originalnej verzii a to si vzdy uzijeme. Sama by ma nebavilo ist do kina, lebo najlepsie na kine je to, ze potom mozeme podebatovat o tom co sme videli
chodievame v priemere 4x do mesiaca 😎 podľa zaujímavých filmov, ja+muž, ja+syn, všetci traja, na dámsky večer ja+mamka... sama som ešte nebola, vôbec by mi to nevadilo ale keď som sama tak mi stačí film doma alebo si čítam knihu 🤷
chodim s dcerou sem tam.. je to skor zabava pre nas a odreagovanie, nic viac uz...
@richardiv ja chodím len do alternatívnych kín, kde nikto nič nechrume a kde nemusím 20 minút pozerať reklamy. Navyše sú aj lacnejšie a majú atmosféru. A vždy sa nájde parťák/partacka. Ale keby aj nie, určite by som išla na dobrý film aj sama.
Je to trochu spolocenska udalost, ked ideme s kamoskami. K tomu predtym zajdeme do kaviarne, pokecame, zabavime sa.
Ale idem i sama a viem si to uzit.
Ked beriem deti, tiez je to mensia udalost, lebo pobehame rovno oobchody, zajdeme si tiez sadnut na kofolu, pokecame trochu inak, ako doma.
A musim uznat, ze moje deti maju dobry vkus, lebo vdaka nim som videla uz par filmov, ktore by mi nenapadli, ze mozu byt tak zaujimave.
Chodím do kina rada... s deťmi, mužom, kamoškou...sama som ešte nebola lebo som nenatrafila na film, ktorý by som tak strašne chcela vidieť, žeby som išla sama😁

Ahoj, ja nerada chodim do kina kvoli ludom, ktori tam neustale nieco nahlas jedia.