icon

Od akého veku pustiť tínedžerov na veľké podujatia?

9. apr 2026

V akom veku by ste pustili svoje dospievajúce deti na zahraničný alebo domáci koncert,poprípade športové podujatie? Včera tu bola otázka...ktorá ma naozaj prekvapila...čoskoro budem mať 30, minulý rok so mnou na Letňany nemohla ísť kamarátka, išla som sama ako ...Už viem, bola to veľká chyba. Hoci bol koncert skvelý, môžem poďakovať jednému Francúzovi, že sa mi podarilo dostať z davu bez zranení. Keď ma začali púšťať cez bránu pod pódium, silno ma tlačili ku kordónu...ľudia sa tlačili ako diví, tento chlap ma ťahal späť...aj po skončení koncertu mi pomohol dostať sa do metra, všade sme videli opytých mladých ludi.metro bolo preplnené...ťažko sa hýbalo...

tiezjedna
9. apr 2026

@anonym_autor tak tieto veľké akcie sú takmer vždy v určitom okamihu o hubu... najstaršia dcéra chodí pomerne často, síce na menšie koncerty, ale aj tam býva narvané. Chodí asi od 18.

anonym_5925fc
9. apr 2026

@anonym_autor na športové bez problémov aj od 13 na hudobné 16

vilma7
9. apr 2026

Na športové urcite aj skôr ako dovŕši 18...na koncerty pustim až v dospelosti. Skôr som nebola ani ja a o nič som neprišla.

biba_18
9. apr 2026

na fakt veľký koncert 18…
letňany sú fakt o držku a celkom verím že inde to nie je iné…

simca06022011
9. apr 2026

Ono ja sa riadim v tychto hromadnych velkych davoch, tym.. ze sa nepcham... :D bud ostanem na mieste kym sa nevyprace kopa ludi, alebo pomaly odchadzame prvi.. nic medzi. Taketo tlacenice byvaju aj v turistickych atrakciach a kade tade, ludia sa tlacia ako nenormalni...
Ale k otazke: na koncerty samu vobec do 18tky nechystam sa pustat, aj potom dufam, ze nebude musiet sama chodit = chodime s nou, ja alebo moj otec.. aktualne aj na sportove velke zapasy (konkretne futbal) chodi s otcom, ak by isli partia, pustim ju. Napr do divadla, kina, mensie koncerty (take.. dom kultury, obecne), v normalnom case pustim dceru aj teraz.

anonym_73b97d
9. apr 2026

Koncerty v malom meste sú za mňa okey aj v 15tich (niekde v pozadí by som určite stála aj ja, pre istotu 😂). Na veľké koncerty až v dospelosti a určite nie samé, lebo na koncerty chodím, viem, čo to obnáša. Čo sa týka športových podujatí tam som ok, od 14-15r ale tiež len na miestne, žiadne typu MS, olympiáda,… kino, divadlo,… v pohode od 12r.