Kedy pustiť teenagera na prvý koncert?
Ak by bol vo vašom meste na opačnom konci večer o desiatej pustili by ste ich?
Jasné inak to je u dievčatách inak u chlapcov.
Koncert je od 15 rokov.
Koncert je od 15 rokov.A pubertiak má koľko?
@doriiis 16.rokov. Muž rozhodol ,že ide tak šiel..
Ja som chodila na diskotéky od 16r
@stellariaaquatica Aj ja 😂 Aj skôr 🤣🤣🤣
@anonym_autor ano pustila
@anonym_autor ... Ja, že povieš 13 rokov. Nechápem, že si vôbec uvažovala ho nepustiť
@doriiis Haha ved toto..ja v jeho veku dávno na každej diskotéke.
Neuvažovala len to bolo do druhej 😅 A chvalabohu zatiaľ sa netúla,ale raz to príde..m
@anonym_autor ano pustila
@anonym_05e9d3 Už je dosť zbehlý a raz to muselo prísť
16 je akurat, tiez som tak bola .
@kiki68 Aj ja aj skôr..aj keď to bola iná doba.
Jasne, ze hej. Ale kdesi vzadu by som sa motala aj ja
@evcagabi Presne toto mi urobili rodicia, ked som sla s partiou na prvy koncert... vysli sme von a tam moji rodicia sedeli v aute🤣vtedy ma islo porazit, dnes to vidim ako neskutocny dokaz ich lasky a starostlivosti🥰
@evcagabi Presne toto mi urobili rodicia, ked som sla s partiou na prvy koncert... vysli sme von a tam moji rodicia sedeli v aute🤣vtedy ma islo porazit, dnes to vidim ako neskutocny dokaz ich lasky a starostlivosti🥰
@troskustratena Ja nie.Poctivo som čakala doma. Písali sne si,takže žiadny stres.A som rada, že bol aj s kamošmi a sami. Máme pekný vzťah a dôverujem mi sk keď sa bojím. Lebo viem...
V 14 sme boli na Metallice, isli sme 3, prepchali sa cez plot - casy velmi davne bez mobilu, bez penazi … a cirkus po navrate domov … nikto nevedel, kde sme. V 16 som sa potlkala kade tade, nastastie neboli mobily ani lokalizacia … ako mama mam hrozu ak dieta bude mat tulave boty ako ja …
V 9. ročníku na ZŠ som už takto chodila, milovali sme jednu slovenskú kapelu a chodili na koncerty kde sa dalo… vždy pre nás prišla mama niekoho z partie 😄
@troskustratena mna a kamosku tiez cakali z prvých 3 diskotek rodicia rovno pred vchodom..

Samú nie, s partiou áno.