Pôjdete na hokejové majstrovstvá sveta v roku 2029 na Slovensku?
Pojde niekto z vas na nase domace majstrovstva sveta v hokeji o tro roky
Predtym tu uz boli na slovensku v roku 2011 a 2019
prečo nie.
@milan2711 samozrejme
@weruska1311 ahoj a bola si aj v 2019 ci len z domu si pozerala hokej
A kde sa bude hrat?
@milan2711 síce je to ešte mega skoro ale určite pojdeme aj s detmi nech si užijú tu atmosféru
prečo nie.
@anonym_2f54e5 ahoj len predpokladam ze slovensko bude hrat v bratislave tentokrat lebo v 2019 bolo slovensko v kosiciach
A kde sa bude hrat?
@anonym_a99a43 v kosiciach a bratislave na nasich dvoch najvacsich stadionoch
@milan2711 síce je to ešte mega skoro ale určite pojdeme aj s detmi nech si užijú tu atmosféru
@katulienocka999 ahoj ano ale slovensko bude hrat v bratislave takze do kosic daju cesko podla mna inac aj ja som z kvpecka
@katulienocka999 ahoj ano ale slovensko bude hrat v bratislave takze do kosic daju cesko podla mna inac aj ja som z kvpecka
@milan2711 nevadí, zas aj Čechov si rada pozriem, nie som neviem aký hokejový fanúšik 😁 skôr iba pre tu atmosféru pôjdeme na nejaký zápas 😁 a Česi sú super tiež..alebo možno Slováci postúpia a bude nejaký zápas aj v ke na ktorý by sa podarilo kúpiť lístky
@katulienocka999 a kde presne na kvp byvas chodis aj do kostola ci nie
@milan2711 nevadí, zas aj Čechov si rada pozriem, nie som neviem aký hokejový fanúšik 😁 skôr iba pre tu atmosféru pôjdeme na nejaký zápas 😁 a Česi sú super tiež..alebo možno Slováci postúpia a bude nejaký zápas aj v ke na ktorý by sa podarilo kúpiť lístky
@katulienocka999 ale slovensko by sa nestahovalo do kosic aj keby postupilo cely turnaj by odohralo v ba
V 2019 som na zápase v BA s jedným obchodným partnerom. To bol super zážitok, kedže on vybavil aj VIP servis popri tom. Tak sa chodí na hokej 😀
V 2019 som na zápase v BA s jedným obchodným partnerom. To bol super zážitok, kedže on vybavil aj VIP servis popri tom. Tak sa chodí na hokej 😀
@anonym_99dd69 no tak super este aj vip atmosfera bola super vsak
@anonym_2f54e5 ahoj len predpokladam ze slovensko bude hrat v bratislave tentokrat lebo v 2019 bolo slovensko v kosiciach
@milan2711 to nevadí, som zo ZA
@anonym_99dd69 no tak super este aj vip atmosfera bola super vsak
@milan2711 Ano bolo to fajn, catering ušiel.

@milan2711 samozrejme