icon

Futbalové majstrovstvá a únava partnera: Ako to riešiť?

Dnes o 06:03

Futbal mi nevadí. Nevyspatý partner na druhý deň už trochu áno. Partner teraz sleduje majstrovstvá, niekedy naživo, niekedy záznam, lebo zápasy sú kvôli časovému posunu všelijako. Samotné pozeranie mi neprekáža. Len keď ide spať neskoro, ráno je unavený, nič sa mu nechce a potom mám pocit, že víkend ťahám sama.
Chápem, že majstrovstvá nie sú každý mesiac a nechcem mu robiť program ako malému dieťaťu. Len by som bola rada, keby jeho nočný futbal neznamenal môj rozbitý ďalší deň.
Riešite doma pri športe nejaké hranice, alebo to beriete tak, že pár týždňov sa to dá prežiť? Či len ja mám doma takého fanatika?

Strana
z2
anonym_aefa63
Dnes o 06:05

je to raz za rok ... tak ho nechaj ta a tu chvilu bez neho snad fungovat mozes .. zas nieje rozbity denne ..hlavne nieje to tvoje decko aby si mu zakazovala a ani ty aby si bez neho nedala den

fil1p21
Dnes o 06:08

@anonym_autor preboha

fil1p21
Dnes o 06:11

@anonym_autor a nedá sa to prežiť ? To až tak ťa trápi že partner je unavený lebo pozeral majstrovstvá ? Nebuď dráma Queen.

sissy27
Dnes o 06:16

@anonym_autor a keby si si tak spravila program bez partnera? Hlavne ked vies, ze na druhy den bude unaveny, tak naco si s nim vobec planujes program a nieco od neho ocakavas?
Keby to bolo kazdy vikend, tak to je ine, ale ak je to naozaj takto vynimocne, tak by som neriesila.

domiklik
Dnes o 06:16

@anonym_autor mate deti?

anonym_be1b9d
Dnes o 06:17

Prekonaj sa, dopraj mu

anonym_3a323f
Dnes o 06:19

Je to raz za čas, nechaj ho, nech si to užije. Môj muž šport nepozerá, ale keby áno, nevadilo by mi to a ešte by som mu aj občerstvenie nachystala a nechala ho sa vyspať. Ty nemáš žiadne také záľuby?

anonym_470fc4
Dnes o 06:35

@anonym_autor snad par tyzdnov vydrzis. Este ze ty nemas hobby ktore musi tvoj pravidelne akceptovat vsak . 🙂

anesim
Dnes o 06:37
@anonym_aefa63

je to raz za rok ... tak ho nechaj ta a tu chvilu bez neho snad fungovat mozes .. zas nieje rozbity denne ..hlavne nieje to tvoje decko aby si mu zakazovala a ani ty aby si bez neho nedala den

@anonym_aefa63 raz za 4 roky su MS

veselo_neveselo
Dnes o 06:37

@anonym_autor ved par tyzdnov v roku sa to da prezit, aj par vikendov, kedy budes sama.
Ja to ale nepochopim, ty mu nedoprajes trochu zabavy s niecim, co ma evidentne rad, lebo ti to "znici" vikend? Ved si dajte potom vikend na pohodu, ked je unaveny; len nenarocne aktivity alebo dokonca nerobit NIC.

anonym_4ae503
Dnes o 06:38

u nas stale nieco.. teraz futbal, potom hokej, potom basket, potom formula, potom lyzovanie.. popravde mna nebavi nic z toho.. a narusa to akykolvek program aj cez den.. nechapem to.. ale uz som rezignovala

1sally12
Dnes o 06:40

Môj tiež pozerá, niekedy potiahne, niekedy ide spať. Samozrejme ráno kňučí že sa mu nechce vstávať do roboty😃veď to je jeho problém

autor
Dnes o 06:44
@domiklik

@anonym_autor mate deti?

@domiklik Áno, dve.

kaca222
Dnes o 06:48

Ja ti asi rozumiem. Môj tato keď šiel s kamarátmi v piatok večer von, sobotu dospával a v nedeľu nič neurobil “lebo je nedeľa”.
Obzvlášť keď máte deti, automaticky je toho potom asi na teba viac. Takže áno, toto by mi vadilo. Ja keď pozerám do noci seriál tiež som ráno rozbitá, ale vstanem a svoje povinnosti si plním 😀

anonym_9d0841
Dnes o 06:51

No tak normálne, treba si urobiť program, ty si svoje hobby sledoval 2h, tak teraz ja idem z domu na 2h na svoje hobby. A jednoducho neriešiť. Deti nechať doma, nech sa musí obracať. A ak nie teraz, tak potom ďalšie 4 týždne sú zase tvoj čas. A je vybavené

anonym_6e570e
Dnes o 06:58

Ja som normalne rada,ze taketo veci riesit nemusim.Vecer pozrieme spolu filmi na netflixe,ano aj do 2,3 rana spolu a tak isto rano spolu vstavame.Ziadne dospavanie a nefungovanie.Fungujeme obaja normalne a uz riesime,co sa ide robit spolu a aj s detmi.Tym sa tiez rozdaju ulohy,co kto ide robit.Hlavne cez vikend,ked sme vsetci spolu,alebo sa niekde ide.
Ale vydrz to,ved tych zapasov ms je ozaj malo,o par dni to skonci a uz bude len pri tebe alebo pozerajte spolu.

anonym_d2b643
Dnes o 07:08

@anonym_autor
Ja som si vždy myslela, že dospelí muži sú schopní pochopiť, že keď je na ďalší deň potrebné pripraviť program pre deti, nebudem vyspávať ako puberťák. Vďakabohu za môjho skvelého muža, ktorý je vyslovene rodinný typ.

diamand2326
Dnes o 07:08

@anonym_autor Ja sa napríklad zasa tri týždne poobede od 15.00-18.00 nevenujem deťom (ani nikomu inému), lebo pozerám Tour de France 😅 Je to len dočasné ☺️

anonym_2cabdd
Dnes o 07:17

@anonym_autor my pozeráme spolu, zasa tie čo du o 3 ráno nie, ale tie do polnoci. Ani by mi nenapadlo niečo také mužovi zakazovať alebo obmedzovať…

anonym_2f7643
Dnes o 07:28

Véd rob to isté čo on tiež bud unavená

amalka07
Dnes o 07:33
@anonym_d2b643

@anonym_autor
Ja som si vždy myslela, že dospelí muži sú schopní pochopiť, že keď je na ďalší deň potrebné pripraviť program pre deti, nebudem vyspávať ako puberťák. Vďakabohu za môjho skvelého muža, ktorý je vyslovene rodinný typ.

@anonym_d2b643 a má táto rodina deti?

anonym_6ee160
Dnes o 07:39

aj mne toto vadi……. vsetky hrdinky co ti tu pisu o tom ako si mas urobit program su asi tie co nemaju deti. to nie je totizto iba o programe…… okolo deti je cela hrba povinnosti a clovek musi casto fungovat ako stroj…..ked jeden vypadne tak automaticky musi zatiahnut ten druhy. mna by zaujimalo ci by on bol ok s tym keby šty si si spravila tyzdenny oddych a chodila zazdy vecer s kamoskami von a potom dospavala. Tiez by sa mu to nepacilo……

anonym_914d85
Dnes o 07:43
@anonym_4ae503

u nas stale nieco.. teraz futbal, potom hokej, potom basket, potom formula, potom lyzovanie.. popravde mna nebavi nic z toho.. a narusa to akykolvek program aj cez den.. nechapem to.. ale uz som rezignovala

@anonym_4ae503
Pre mňa toto definícia pekla.Chlapi, čo pozerajú šport....
Nezavidim

sense
Dnes o 07:44

Tak majstrovstvá sú raz za štyri roky, tak prečo mu nedopriať pokiaľ je inak všetko v poriadku

anonym_efca4f
Dnes o 08:11

Pozri, vsetko zavisi od situacie. Ak by to bolo pred x rokmi kedy sme boli sami alebo s jednym dietatom, asi by som to prezila. Detto ak by sme mali decka samoobsluzne trebars 10+. V danej nasej situacii s troma malymi detmi vo veku do 3 rokov by to bolo neakceptovatelne, ze on po nociach pozera a potom je cez den nepouzitelny, nevyspaty, nevrly, a vlastne cely tyzden cakam ze sme spolu na decka a nie je sama kedze je v praci, a v podstate som zas sama.

Takze podla mna zavisi od vasej realnej situacie doma.

marci9
Dnes o 08:23

Každé ráno by som mu nahnala deti do izby, nech ho zobudia. Absolútne by ma nezaujímala jeho únava. Že čumel do bedne celú noc je jeho problém. Urobil si deti, tak nech sa stará.

anonym_3a323f
Dnes o 08:44
@anonym_6ee160

aj mne toto vadi……. vsetky hrdinky co ti tu pisu o tom ako si mas urobit program su asi tie co nemaju deti. to nie je totizto iba o programe…… okolo deti je cela hrba povinnosti a clovek musi casto fungovat ako stroj…..ked jeden vypadne tak automaticky musi zatiahnut ten druhy. mna by zaujimalo ci by on bol ok s tym keby šty si si spravila tyzdenny oddych a chodila zazdy vecer s kamoskami von a potom dospavala. Tiez by sa mu to nepacilo……

@anonym_6ee160 Ale prosím ťa, deti máme dve, malé. A snáď nebudem chlapovi odopierať raz za čas niečo, čo ho baví. Niektoré by ste boli najradšej keby chlap žiadne koníčky nemal a bol vám k dispozícii vždy, keď si poviete. Potom sa nedivte, že keď im nedoprajete priestor aj pre seba, neskáču meter dvadsať z rodinného života. Keď autorka dopraje mužovi priestor teraz, on jej ho dopraje neskôr a obaja budú spokojní. Keď nad ním bude stáť ako sekera, nebude spokojný ani jeden. Bavíme sa o niečom, čo je raz za čas. U autorky to nie je na pravidelnej báze, tak by sa mohla kvôli mužovi prekonať.

anonym_3a323f
Dnes o 08:45
@marci9

Každé ráno by som mu nahnala deti do izby, nech ho zobudia. Absolútne by ma nezaujímala jeho únava. Že čumel do bedne celú noc je jeho problém. Urobil si deti, tak nech sa stará.

@marci9 Počúvaj, ty večný dodávateľ rozhorčených smajlíkov. Ty asi nemáš doma moc spokojného muža, že?

anonym_bcb8b2
Dnes o 08:52

neuveritelne hluposti dokazete niektore riesit. ale fakt ze neuveritelne. a este sa tieto hluposti pytat aj na MK..

catherin4
Dnes o 08:55

Moj to tiez pozera, ale on vkuse pozera nejaky sport v telke, ked nie toto, tak hokej, lyzovanie, furt nieco ide. Moc to nechapem a nepaci sa mi to, ale necham ho tak. Tiez kvoli tomu niekedy ponocuje.

Strana
z2