Kde nájsť pracovný zošit pre predškolákov?
Ďakujem
Množstvo pracovných listov nájdeš aj na pintereste.
@nikaeli a vieš poradiť čo dať do vyhľadávania?
Inak čo sa deti učia v škole v prvých ročníkoch keď toto všetko od nich chcú pred nástupom?
su pracovne zosity kuliferdo pre predskolakov su roztriedene presne podla oblasti a vsetko ako je tam napisane sa preberie. su tahe hrubsie 1cm A4 a zelene potom maju aj tensie cervene. toto je predcitatelske a predmatematicke operacie bezne sa to uci v skolke v skole uz sa ucia zlozitejsie veci a hlavne citat pisat pocitat a s porozumenim
@nikaeli a vieš poradiť čo dať do vyhľadávania?
@anonym_autor čo konkrétne hľadáš 😊 napr. grafomotorika vlnovky. Na vymenovanie farieb, či dni v týždni nepotrebuješ pracovný list. Ani na to, aby sa dieťa vedelo predstaviť. Čo konkrétne sa ti nepozdáva? deti sa v prvom ročníku učia abecedu, na to potrebujú mať čistú výslovnosť, mal by vedieť vymyslieť slovo na dané písmenko, vytlieskať slovo (rytmizácia), spočítať cukríky na stole, či povedať koľko cukríkov mu ostane, ak má 5 a tri dá sestre, orientovať sa v priestore, zopakovať rad vymenovaných čísel, či slov (pamäť),... Poznať farby, tvary, nakresliť panáčika, povedať s kým doma býva,... Za mňa nič nenormálne, čo by 6-ročné dieťa nemohlo zvládnuť. Pozri aj knihy tohto typu.
@anonym_autor čo konkrétne hľadáš 😊 napr. grafomotorika vlnovky. Na vymenovanie farieb, či dni v týždni nepotrebuješ pracovný list. Ani na to, aby sa dieťa vedelo predstaviť. Čo konkrétne sa ti nepozdáva? deti sa v prvom ročníku učia abecedu, na to potrebujú mať čistú výslovnosť, mal by vedieť vymyslieť slovo na dané písmenko, vytlieskať slovo (rytmizácia), spočítať cukríky na stole, či povedať koľko cukríkov mu ostane, ak má 5 a tri dá sestre, orientovať sa v priestore, zopakovať rad vymenovaných čísel, či slov (pamäť),... Poznať farby, tvary, nakresliť panáčika, povedať s kým doma býva,... Za mňa nič nenormálne, čo by 6-ročné dieťa nemohlo zvládnuť. Pozri aj knihy tohto typu.
@nikaeli vytlieskat slovo a podobne. Mi príde, že takéto veci by sa mali učiť v škole a nie že dieťa to už musí vedieť pred nástupom do školy
@nikaeli vytlieskat slovo a podobne. Mi príde, že takéto veci by sa mali učiť v škole a nie že dieťa to už musí vedieť pred nástupom do školy
@anonym_autor deti rytmizujú odmalička vo veršovankách, hrajú na detské hudobné nástroje. Učia sa meniť tempo, intenzitu hlasu. Rodičia majú častokrát pocit, že sa v škôlke LEN hrajú. A oni sa pritom denne učia množstvo dôležitých vecí prostredníctvom hry 😉
@anonym_autor vytlieskavat slova sa syn ucil uz v druhej triede v skolke...

na preskoly.sk je toho vela