icon

Knižky, pri ktorých dieťa vyvíja vlastnú aktivitu

ink
24. apr 2018

Radíme si knižné typy pre detičky.
Žiadna nuda, ale pestré aktivity.

meandbaby
•
Autor odpoveď zmazal
•
ink
autor
•
24. apr 2018

Ahojte.
Neviete mi poradiť nejaké knižky, ktoré sa osvedčili pri vašich krpcoch?
Mám na mysli niečo ako Minipediu od vydavateľstva Svojtka. Môj malý má najradšej túto o autách na stavbe.
Umožňuje mu napríklad miešačke posúvať kolieskom zboku miešadlo. Vnútri je žeriav, ktorý môže vysunúť aby bol vysoký,alebo nákladné auto, ktoré posunutím na vyznačenom mieste, dvihne svoj náklad a tak..

meandbaby
•
24. apr 2018

Pazrava husenicka

meandbaby
•
24. apr 2018

Potulky jarou, letom 4 diely.som sa pomylila predtym v nazve

ink
autor
•
24. apr 2018

@meandbaby ahoj 🙂 ďakujem ti veľmi pekne za tipy. Tie potulky jarou a letom už máme, ale čo myslíš, od akého veku to dieťa zaujme? Môj len bude mať v lete 2 roky a viac ho baví také dačo posuvné ako minipedia. Aké sú tvoje skúsenosti? Kedy deti ocenia tie Potulky jarou?

bridgetim
•
24. apr 2018

Skuste seriu Rastiem .. z edicie Svojtka-https://www.svojtka.sk/vyhledavani?s[keyword]=R...
Nasa ich ma veeeelmi rada-mnozstvo okienok,kolieska na otacanie,posuvanie okienok,rozne materialy na hmat-su uplne super.

ink
autor
•
25. apr 2018

@bridgetim ďakujem, určite sa na to pozriem 🙂

meandbaby
•
25. apr 2018

@ink podla mna to je individualne.Kedze tam nie je text, tak kludne aj skor. Moja dcera ma celkovo velky zaujem o pribehy a obrazky od malinkeho malicka, vyzaduje, aby sme jej citali, alebo s nou listovali dokola, kym to nevedela naspamat. Ak tvoj syn ma zaujem o pribehy al obrazky, tak je to idealna knizka na rozvoj reci.Ak ho skor bavi ten pohyb a manipulacia s knizkou, tak nie, lebo je plna detailov. Potom ta Nenasytna husenicka je super.Tam su dierky a posuva sa podobe ako v tom leporele od Svojtky.Na webe je dobry blog Citame detom, alebo Preco citat detom, tak nejak a su tam tipy na knizky podla veku.

ink
autor
•
25. apr 2018

@meandbaby dakujem ti, tie blogy nepoznam. Vdaka za typy. Mam z nich radost (: