icon

Oplatí sa kúpiť Albi šlabikár pre predškoláka?

29. aug 2026

Ahojte ...mate niekto tuto knižku ? Oplatí sa kupit predskolakovi? Albi šlabikár

izabela181
29. aug 2026

@anonym_autor na stránke Albi ma dobre hodnotenia a môjmu synovi ju plánujem kúpiť na Vianoce, ide teraz do predškolskej triedy 😊

maminkadeticiek
29. aug 2026

Ci sa oplati?Neviem,ak to ma byt kvoli vzdelavaniu tak asi skor je to zbytocne.Ale ked uz mam kupit niekomu darcek k nejakej prilezitosti tak toto by bol jeden z tych zmysluplnejsich.

anonym_f49c2e
29. aug 2026

@anonym_autor aj ja ju kupim

anonym_9c5572
29. aug 2026

Tiez ju planujem 🙂 ak sa aspon nieco nalepi tak bude dobre 🙂 bude mat syn aj narodky. Meniny. Vianoce. Uz k niecomu bude fajn.

dory11
29. aug 2026

Plánujem ju kúpiť na Vianoce

matula77
30. aug 2026

Kupili sme pre 5 rocnu k narodeninam a je to velmi pekna kniha, podla mna sa oplati

anonym_a98980
30. aug 2026

Podľa ukážky určite nie. Predskolak nemusí vedieť čítať. Ono je to také dvojsecne. Rodič kúpi v domnení, že sa na dieťa možno niečo nalepi. Lenze predskolak má mať ideálne rozvinuté čiastkové funkcie ako zrakové a sluchove vnímanie, pozornosť, pamäť. To vedie k tomu, aby sa dieťa naučilo čítať bez problémov. Nie to, že sa naučí zopár tlačených písmen vymenovať. Ak si toto rodič uvedomuje a nenechá tak ostatné "napospas osudu", tak budis.