Knihy: Diskusia o obľúbených tituloch a autoroch
Ja knihy vôbec nečítam.
Ja knihy vôbec nečítam.
@anonym_c6f459 tvoja smola
Ja knihy vôbec nečítam.
@anonym_c6f459 no, neviem, či by som sa týmto zrovna chválila
Príklad môj obľúbený autor je Dominik Dán, Sebastian Fitzek, Freida Mcfadden, mám rada psychothrillery a kriminálky. Čítam každý večer keď deti zaspia, pre mňa je to ako psychohygiena.
Ja nejakého autora konkrétneho nemám. Páčia sa mi ale rôzne životné príbehy. Takých kníh je celkom dosť. Napríklad som aj od bezdomovca Petra Soráta čítal.
Ja mam rada Dana, Bryndzu, Eda McBaina, Fitzeka… ale posledny moj top topov je Jo Nesbo a jeho Kralovstvo a Kral mesta Os…. Teraz som zacala citat Orwela a jeho 1984 a je to veru tiez super kniha (zevraj by si ju mal precitat kazdy 😆)… a este bola fajn kniha Dievca so siedmim menami (pravdivy pribeh o zivote a uteku zo S.Koreii) a potom aj Upalena zaziva (tiez pravdivy pribeh a vypoved o zlocine cti)…
Ja citam kazdy vecer pred spanim…uz roky rokuce
@anonym_c6f459 tvoja smola
@anonym_2a5534 smola v čom? Chceš povedať ze si od nejakej knihy zostala múdrejšia alebo v čom ti kniha pomohla? No daj názov knihy, nech viem posúdiť.
@anonym_2a5534 smola v čom? Chceš povedať ze si od nejakej knihy zostala múdrejšia alebo v čom ti kniha pomohla? No daj názov knihy, nech viem posúdiť.
@anonym_c6f459 napríklad https://www.paradnedarceky.sk/clanky/proc-zacit... a dalo by sa napísať este kadečo. Citanie zvysuje rozhladenost, prehlad, mozno aj pravopis, predstavivosť, myslenie, zmysel pre fantáziu, poskytuje citatelovi svet, z ktoreho moze cerpat...Ale tomu, kto nečíta a nevie povedat, co knihy prinášajú, je škoda o tom písať.
@anonym_c6f459 napríklad https://www.paradnedarceky.sk/clanky/proc-zacit... a dalo by sa napísať este kadečo. Citanie zvysuje rozhladenost, prehlad, mozno aj pravopis, predstavivosť, myslenie, zmysel pre fantáziu, poskytuje citatelovi svet, z ktoreho moze cerpat...Ale tomu, kto nečíta a nevie povedat, co knihy prinášajú, je škoda o tom písať.
@lukbe no takto. Ja čítam, a veľa, ale nie knihy. Tak som aj odpovedala. Tak netreba múdrovat.
@anonym_c6f459 ty vies asi velmi tazko posudit ak necitas a nemas ziaden prehlad

📖