Máte doma svoju knižnicu či obľúbených autorov?
Máte doma svoju knižnicu, autorov ktorých radi čítate máte od nich všetky knihy? Zbierate každú jednu knihu rad radom čo vychádza alebo kúpite staršie knihy len aby ste mali všetky od obľúbeného autora?
Rozmýšľam spraviť si svoj knižný kútik a dokúpiť aj staršie knihy obľúbených autorov, len ide to dosť do peňazí, jedna kniha stojí okolo 20 eur. Alebo je lepšie požičať si staršie knihy z knižnice a prečítať to, veď aj tak sa k tomu nebudem vracať a čítať to x krát dokola?
Knižnicu mám, veľkú. Je to môj najobľúbenejší kus nábytku. Kupujem si knihy, ktoré ma bavia, mám ich rada, od autorov, ktorých rada čítam. Ak mám jednu sériu, nekúpim si ich znova len preto, že zmenili obal na iný. Ale rada série kompletizujem.
Ano, mam par takych autorov, ale teraz si uz stahujem hlavne ebooky
mam velku kniznicu, a vacsinu knih, ktore sa mi velmi pacili mam aj doma, nakupujem na bazaroch, tak to nestoji tolko penazi
@anonym_autor Ano mam,ale knihy uz kupujem cez inzeraty. Mam dost novych,ale uz som sa uvedomila a neminam tolko. V kniznici mam len knihy,ktore tam chcem mat,opakovane sa vraciam k ich citaniu. Inak si vacsinou poziciavam z kniznice.
@anonym_autor postupne škrečkujem sériu z 87.obvodu od môjho najobľúbenejšieho autora Ed McBaina (vyše 50 kníh). Z antikvariátu, prevažne v češtine, sú to tituly staršieho dáta. V knižnici ich všetky nemajú a tak nejak som dospela k tomu, že ešte by som sa k nim rada vrátila. Inak požičiavam z knižnice, občas si kúpim e-knihu.
Mam velku kniznicu a vyuzivam aj miestnu kniznicu. Zvycajne sa stranim kupovaniu bestselerov. Snazim sa kupovat klasikov, knihy v originaly - hlavne teda v anglictine a slovencine. Mam zopar autorov, ktorych si kupujem, ale skor som zatazena na vydavatelstva, mam niekolko, z ktorych si kupujem tituly ked mam chut urobit si radost a kupit si knihu. 😅 deti sa zo mna smeju, ze ked vytiahla profka filozofie zoznam knih na citanie, ze vela z nich som mala v kniznici a nemuseli ich ani hladat, ani kupovat, stacilo len prejst k mojej kniznici a vyberat 😂😂😂.
mám, dokonca viacero :D .... u rodičov jednu ( asi 500 ks)- sú tam detektívky, sociológia, veda a technika plus kopa literatúry ohľadom autizmu. A druhú doma- kompletne zozbieraných obľúbených autorov a knižné novinky. Pod posteľou čaká ďalšia knižnica, kým sa doprerábam byt a pristavím ju k tej hotovej. a potomok má svoji billy knižnicu plnú komiksov a manga ( ok, niečo je aj moje )
a nie, nekupujem duplikáty len preto že, je nový obal. milujem, keď sú rôzne druhy a veľkosti kníh- zaujímavo si ich skladám v knižnici
a hej, mám aj čítačku- ešte nevybalenú z vianoc 2024

@anonym_autor kupujem si knihy ktore chcem citat, mam kniznicu