Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
@ixayxa hlavna postava sa vola Robert Langdon
Posledna kniha z tej serie
Aspon myslim ze je to ta kniha
@ixayxa hlavna postava sa vola Robert Langdon
Posledna kniha z tej serie
Aspon myslim ze je to ta kniha
@milos123456 podľa obálky ide o Prahu, čiže by to aj sedelo
Ludiaaa,neveriiim,podarilo sa, ale ja blba si blocky neodkladam a veru 20e potesi,ale za to uz ani 1 knihu poriadne nekupim,tak by potesila ta vyssia vyhra. Nemala som v plane sutazit v knihkupectve,som nahodou sla okolo a ahaho. Ale k pointe, nebol by niekto ochotny prezdielat foto blocku,ktory nepotrebuje do sutaze??? Napisala by som sukromne. 🙏🙏🙏
Ludiaaa,neveriiim,podarilo sa, ale ja blba si blocky neodkladam a veru 20e potesi,ale za to uz ani 1 knihu poriadne nekupim,tak by potesila ta vyssia vyhra. Nemala som v plane sutazit v knihkupectve,som nahodou sla okolo a ahaho. Ale k pointe, nebol by niekto ochotny prezdielat foto blocku,ktory nepotrebuje do sutaze??? Napisala by som sukromne. 🙏🙏🙏
@anonym_9df31f ja mam bloček zo 6.3.
Napiste mi
Dnešná hádanka je jednoslovná skladá sa zo slova quick+ striebro po anglicky iniciály autorky C. H.
Ortuť po anglicky
Konecne nieco pre mna 😀 ine knihy ani obraz ani zvuk 🫣 vidno ze citam len fantasy zaner poslednu dobu 🤣
Prosím vás mohol by mi niekto pomôcť s tou včerajšou hadankou. Píšem tam tu knihu ale neberie mi ju
Prosím vás mohol by mi niekto pomôcť s tou včerajšou hadankou. Píšem tam tu knihu ale neberie mi ju
@kriban_private
Autor je V.E.Schvab
@anonym_9df31f super gratulejem
neviete aká hádanka je dnes v Martinuse v kníhkupectve?
Aj ja mám blok ak ešte potrebujete
neviete aká hádanka je dnes v Martinuse v kníhkupectve?
@anonym_aed770 vieme 🙂
V dnešnej hádanke sa hlavná postava volá Clarissa. Je to bohatá londýnčanka, ktorá pripravuje večierok pre priateľov.

@lexi91 „Kosti, polnoc a zem – všetko na jednom mieste.“
@anonym_aed770 ďakujem veľmi pekne, bez teba by som na to neprišla, dobrú noc a pekné sny 😊