Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
Dnes je to ozaj lahke ale ak nahodou niekto netusi o aku knihu ide tak nazov je jednoslovny a je to vlastne nazov tej postavicky na obrazku 🙂
@10zabka A môžete nám napísať do správy?
@anonym_898502 asi ťažko. Anonymom sa do správ písať nedá. Ak ti chýbajú nejaké indície, skús si poriadne pozrieť obrázok. Nie je to vôbec ťažké. Sústreď sa na mesto na ňom a určite ti príde na um kniha, ktorá patrila vlani medzi najočakávanejšie.
@anonym_898502 asi ťažko. Anonymom sa do správ písať nedá. Ak ti chýbajú nejaké indície, skús si poriadne pozrieť obrázok. Nie je to vôbec ťažké. Sústreď sa na mesto na ňom a určite ti príde na um kniha, ktorá patrila vlani medzi najočakávanejšie.
@10zabka Ďakujem za nápovedu, tento žáner nečítam a veľmi mi to ušetrilo čas.
Ja plánujem aj pantarhei, ale akosi som nepobrala kde mám nájsť tie obrázky. Nápoveda mi takisto nič nepomohla
Dnešná hádanka sa skladá z dvoch slov, kniha vyšla v roku 1947, autor je Francúz a má iniciály B. V.
Ak niekto stále nevie prvé slovo je to čo nám vznikne keď pridáme jar do vody a zamiešame a druhe je to z čoho sa skladá týždeň
Ďakujem žienky za rady...dúfam že sa stretneme aj nabudúce...ak niektorá z vás výhra dajte vedieť 😉
Ja plánujem aj pantarhei, ale akosi som nepobrala kde mám nájsť tie obrázky. Nápoveda mi takisto nič nepomohla
Pozri si najobľúbenejšie čitateľské zážitky, hneď tretí obrázok....
Ahojte. Ďakujem pekne za indície, veľmi mi pomohli. Prajem všetkým veľa šťastia ☺️🍀🫶
prosim, viete poradit ku hadanke zo dna 16. 3. 2026, absolutne sa mi nedari
@sabina105 fantasy zo sveta pripomínajúceho rímsku ríšu. Mladý chalan sirota, adoptovany vplyvným členom senátu, aby na prestížnej akadémii vypátral, čo sa stalo jeho bratovi. Druhy diel vychádza v novembri. Kniha ma okolo 700 strán a je perfektná
Tak a všetko uhádnuté a dobojované,dakujem vám za vaše nápovedy,bez nich by mi to nešlo,teším sa nabudúce👏👍
Ďakujem za pomoc kedy som si rady nedala 🤩a zas mi mesiac hádaním ubehol ako voda. .....zopár titulov má aj zaujalo🙂....
Dáme si vedieť po žrebovaní, kto mal úspech 😁?

Aj ja mám blok ak ešte potrebujete
@misurka77 uz mam, dakujem krasne za ochotu, odteraz odkladam vsetko.