Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
@purple_wolf dobry den, uhadol niekto hadanku z kamennej predajne, od vcera co je?
@zuzana1618 ja som si nie istá. . Tiež by mi nejaká iná napoveda pomohla čo sa týka kníchkupectva
@tinika Áno, aj ja som ju hneď vedela. Aj film som videla. A veľmi sa mi páčil. Oddnes už je nová hádanka, ale tú neviem (aj keď som obrázok videla), ale do kníhkupectva sa ani tentokrát nedostanem.
@simona_307 film som este nestihla :D ale kniha bola krasna
Dnešná kniha bola taktiež nedávno sfilmovaná (hlavnú mužskú rolu hral Paul Mescal)
Dnešná kniha je o autorovi slávnych divadelných hier a názov je jedno slovo trochu modifikované meno známeho tragického hrdinu-dánskeho princa…
Dnes na prvú... Film z roku 1999. Dostal 4.nominacie na Oskara. hlavnú postavu hrá herec Tom Hanks
Dnes na prvú... Film z roku 1999. Dostal 4.nominacie na Oskara. hlavnú postavu hrá herec Tom Hanks
@lexi91 jedina kniha co som uhadla bez pomocok 🤣🤣🤣 a jediny film pri ktorom vzdy revem 🫣
@lexi91 jedina kniha co som uhadla bez pomocok 🤣🤣🤣 a jediny film pri ktorom vzdy revem 🫣
@iwusskaa13 ja pri tomto filme tiež vždy plačem
Názov z dvoch slov, prvé slovo je farba a druhé prevažne anglická dĺžková miera…
Ja som tento film videla x krat,ked sme cestovali v autobuse na dovolenku,stale ho davali dookola🫣tiez som uhadla podla obrazku😉
no dnesna hadanka bola veru malina, prvykrat v historii knizneho putovania som uhadla na prvy sup a rovno podla obrazka :D (hoci som nevidela ani film ani necitala knihu, ale pocula som o nom uz tolko, ze ho ani pozerat nemusim :D :D :D )

Ahojte, dakujem za nápovedy, ale ja stále neviem prísť na tú z 9.3. :( neviete mi ešte niekto poradiť?