Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
Dnešná hádanka bola pre mňa ťažká. Kniha je od austrálskeho spisovateľa a je prvá z trilógie.
Dnešná hádanka sa skladá z dvoch slov
1. rozhodnutie, odhodlanie, sila mysle
2. (Zámeno) davu, väčšiny, ľudu
Autor má iniciálky JS. Berie knihu aj v Anglickom jazyku
Dnešná hádanka sa skladá z dvoch slov
1. rozhodnutie, odhodlanie, sila mysle
2. (Zámeno) davu, väčšiny, ľudu
Autor má iniciálky JS. Berie knihu aj v Anglickom jazyku
@kriban_private vôbec nič mi to nehovorí...ani keď hľadám ako hľadám
ano
ahojtee, nemáte niekto jemnú nápovedu aj pre hádanku v kníhkupectvach?
@anonym_9c77b9 je to od slovenského autora s inicialkami T.H. o slovenskych prisťahovalcov do Ameriky
Aspon myslim ze to je ono 😀
@anonym_9c77b9 je to od slovenského autora s inicialkami T.H. o slovenskych prisťahovalcov do Ameriky
Aspon myslim ze to je ono 😀
@milos123456 skôr mi to príde ako Anglicko než Amerika... si si istý?
@anonym_e9654c aj obalka knihy je v podobnom štýle ako obrazok a bolo to dost predavane, tak by to mohli dat ako hadanku
@anonym_e9654c Domy mi pripomínajú skôr Holandsko a názve pôjde skôr o počet a druh tých vtákov. Predmety ako mince, zbrane sú vodítkom k postavám v knihe. Budem rada, ak mi niekto potvrdí, že rozmýšľam správnym smerom.
@anonym_e9654c Domy mi pripomínajú skôr Holandsko a názve pôjde skôr o počet a druh tých vtákov. Predmety ako mince, zbrane sú vodítkom k postavám v knihe. Budem rada, ak mi niekto potvrdí, že rozmýšľam správnym smerom.
@vilsonka Rozmyslam ako ty, vyzera to ako Bruggy, Amaterdam alebo Kodan? Len ma nic nenapada. 😀
@vilsonka Tak uz viem a myslim si to co ty. 🙂 Vtaky a cislo su dolezite.
2 slová
1. Chcenie (synonymum)
2. Menšina (opozitum)
@kostkula ja fakt neviem nájsť tú knihu 🙈
@kostkula ja fakt neviem nájsť tú knihu 🙈
@veronika33312 Veď si to dajte do googla….už
viac pomôcť nejde, len rovno napísať názov knihy🙂
ahojtee, nemáte niekto jemnú nápovedu aj pre hádanku v kníhkupectvach?
@anonym_9c77b9 Mne to príde ako fantasy kniha od autorky s iniciálmi L. B., názov sa skladá s prídavného mena podľa zvieraťa na obrázku a párneho čísla (pomenovanie skupiny, koľko je ľudí v skupine)

@alexandra1218 9.3. je anglické prídavné meno keď niečo podrobíš alchýmii. 11.3. je o mrtvom synovi shakespeara… nápovedy su tú určite…
@alexandra
@biba_18 dakujem uz som prisla na obe moc dakujem