Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
Kniha je z dvoch slov
1. Nie rovno ale trochu krivo
2. Budova na obrazku
Česká autorka K.L.
@milos123456 Ďakujem krasne za pomoc😉
dnešná kniha bola vydaná minulý rok, i keď sa na prvý pohľad zdá, že ide o pár, príbeh je o dvoch smútiacich bratoch. autorkine iniciály sú S.R.
knihy predtým som vďaka vašim nápovedám uhádla ale tentokrát nemám absolútne poňatie, vedeli by ste mi dať prosím ešte nápovedu?
kika 263 ako si , prosím ťa, prišla podľa obrazka k tejto knihe. Ja som ho vôbec nepochopila. Vďaka
kika 263 ako si , prosím ťa, prišla podľa obrazka k tejto knihe. Ja som ho vôbec nepochopila. Vďaka
@beeka skúšala som najprv knihy, v ktorých išlo o pár keďže som to podľa dvoch šálok a stoličiek predpokladala, no potom mi napadlo, že podľa pochmúrnej atmosféry za oknom pôjde o čosi smutné a hneď ma napadla táto kniha
Nazov knihy je ako hudobne oznacenie medzihry
@svetluska4 ďakujem...vďaka tento napovedi som knižku našla
Nazov knihy ma tri slova
1. Ked nie nikto viac ako otravny
2. Opak ťazkeho
3. Synonymum slova existovať
Cesky auto narodeny v roku 1929
Inicialy M.K.
Nazov knihy ma tri slova
2. Opak ťazkeho
Inicialy M.K.
@milos123456 Prekvapilo ma, že mi to nechcelo zobrať český názov knihy.
@simona_307 presne. zvlášť keď martinus sám potom po uhádnutí dáva link na českú verziu (existuje vôbec slovenský preklad?)
Nazov knihy ma tri slova
2. Opak ťazkeho
Inicialy M.K.
@milos123456 ďakujem...už to mám
A mne to neberie nic ani anglicky nazov ani cesky vobec som zufala skuste eate nejako poradit
Nazov knihy ma tri slova
2. Opak ťazkeho
Inicialy M.K.
@milos123456 dakujem napoveda pomohla

@es_faliq čítala si to? oplatí sa?
@biba_18 je to skôr pre mladých, no je to nabité akciou a zločinmi. Mne sa to dosť páčilo